Eh ne Mars i thenshin...ne ShBA doli ne Nentor por s'gjen gje neper dyqane pervecse nga nje PS3 qe mund te luash brenda dyqanit.
Eh ne Mars i thenshin...ne ShBA doli ne Nentor por s'gjen gje neper dyqane pervecse nga nje PS3 qe mund te luash brenda dyqanit.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
un jam kurioz te shoh dhe per sa kohe do dalin lojra per PS2 se mesa kam par ne gamespot lojrat do vazhdonin te dilnin deri ne qershor. Final Fantasy XII ne europe del ne mars dhe perputhet pak a shume me daten qe do dali PS3. Harikiri ti e di si eshte andej, nqs do nje gje te veshtire per te gjetur kerko ne eBay. pse kujton se disa veta fjeten para dyqanit per te blere nje console 600$ dhe me pas e kan shitur deri dhe me 24,000$ :x
PS3 eshte i pari plako
XBOX 360 nuk mund te matet me PS3.
Normale...
PS3 ka lojrat me te bukura..
Nejse edhe Xbox 360 ka lojrat e bukura
Dhe Wii gjithashtu..................
Shikoje njeher dragon ball z boudokai tenkaichi 3...
Eshte loje e bukur fare lol
....Si jo
Epo kush e mendonte eh? Wii i grrivi te dy, PS3 edhe XBOX 360.
Ne fakt te faktit te tre sistemet s'kane dal aq keq. Industria e lojrave eshte rritur ndjeshem dhe me shume njerez kane filluar te luajne. Si, p.sh. femra dhe burra ne moshe te mesme, etj. Wii ka qene instrumental ne kete fakt, ne opinionin tim. Dhe me thene te drejten them se eshte sistemi me i mire. Mbase jo me i pershtatshmi per lojtar "hardcore" por gjithsesi sistemi me i lezetshem nga te tre. Rrespekte nintendos, qe vazhdon te inovoje.
Wii.Flas nga experienca se i kam provuar te tre...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Edhe Une Wii Me Cka Kom Pa Ne Website Te Tjera Boll Lojra Ka Per TeProvu Nuk E Kom Ende Shpresoj Qe Do E Provoj!!
![]()
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
Si lojtar Wii nuk me jep eksperiencen e lojrave qe dua te marr. Nuk argetohem duke levizur doren per te kapur nje top tenisi virtual. Preferoj gamepad e 360 dhe lojrat klasike per te. Tani qe do dali dhe Fable II do i shtohet nje eskluzive tjeter qe te gjith gati duan ta luajne.
Ore Sa Mund Te Shkoji Nje Wii??![]()
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
PS3 eshte me i miri .
Krijoni Kontakt