Ajo boomerang ishte prototip. Leva e PS3 (SIXAXIS) eshte si Dual Shock 2 vetem pa shockdhe pa kabell.
Ajo boomerang ishte prototip. Leva e PS3 (SIXAXIS) eshte si Dual Shock 2 vetem pa shockdhe pa kabell.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
kabllin e kuptoj pse e kan hequr po dual shokun pse?
Per mendimin tim jane te detyruar ta heqin dridhjen sepse duke hequr kabllin energjia qe shkon te leva eshte e vogel.Postuar mė parė nga Gerdi
Me sa shoh platforma Wii nuk ka marre asnje vote , mendoj se shumica nga ne nuk e kane fare idene e Wii , ka ndonjeri te na shpjegoj ndonje gj rreth Wii?
Rreth Nintendo Wii
Dridhjen e kane hequr ngaqe PS3 eshte 'motion sensitive' (njeh levizjet e leves ne ajer) ndaj SIXAXIS edhe Sony thoshte qe eshte e gati e pamundur te perfshinin de dyja funksionet. Nga ana tjeter leva e Wii (Wiimote) i ka te dyja...
Ditmir nuk e di sa je ne dijeni nga historia e Nintendo 64 dhe GameCube por kur blen nje console nga Nintendo nenkuptohet qe po e blen per Mario, Zelda, Donkey Kong etj.
gamcube eshte bler kryesisht nga fansat e zelda dhe per mendimin tim prinderit kalamajve 5-6 vjec qe te luajne mario, pokemon etj
Zelda nuk me eshte dukur ndonjehere e vecante. Zelda ne SNES, A Link To The Past, me dukej si loje inferiore ne krahasim me Terranigma (gjithashtu Action/RPG).
Ndersa ne N64 (Ocarina of Time) e kam luajtur deri ne nje fare vendi edhe e lashe mbasi me shteroi interesi. Megjithese ndoshta sa me shume luan aq me interesante behen keto lojera keshtu qe ky mendim mund te jete i padrejte. Wind Waker do kisha qejf ta luaja sepse me pelqen jashte mase stili i graphics.
Per cilen platforme votove Ditmir?
terranigma e kam luajtur dhem e pelqeu si loje. Zelda per Snes nuk e kam luajtur as per N64 ose GC por e kam luajtur per GBA dhe nuk mu duk gje
xbox 360 eshte me i vjeter se PS3
Krijoni Kontakt