a ju ka ndodhur te ndjeheni ne kete gjendjee rilindur, te lindur per se dyti, siē thote nje shprehje e jona
a ju ka ndodhur te ndjeheni ne kete gjendjee rilindur, te lindur per se dyti, siē thote nje shprehje e jona
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Qenke me mendje te keqe sonte, Hope31.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
njerezit gezohen, nuk e besojne, kur lindin per se dyti e ti thua, je me mendje te keqe.
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Postuar mė parė nga hope31
po te kuptoj me ka ndodhur njer keshtu para ca kohesh ku cdo gje e hodha tutje
papritur u ndjeva e rinlindur ,asgje sishte me si me pare,u ndjeva shum e gezuar
e lehtesuar dhe cuditrisht me e sigurt se kurr me pare
te pershendes
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Me ka ndodhur nje here kur me ka perplasur nje makine.Kam qene 5-se vjec dhe vertet mendoj se kam lindur per se dyti.
Kam shpetuar nga vdekja shume here kur kam qene e vogel dhe e kam ndjere veten te rilindur,gjithashtu edhe kur vendosa te ndryshoj diēka ne jeten time,ia arrita qellimit dhe ate dite u ndjeva sikur ekzistoja vetem une.
mos E Co Dem Ket Jeten E Dyte,gjera Qe Ndodhin Pas Lloj Lloj Njgjarjeve Qe Mund Te Kalojme Ne Jete
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Sa larg jam nga rilindja ....ohuuuu
Po sec kam nje shprese ...Po kur rilindni cfare moshe keni pastaj ,ate qe kishit apo me te re se aq????
Just asking.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Cfare do ketu ti mi ,ik mi se te kam dhene pune,e gjete ate kengen ti apo jo?hahahaPostuar mė parė nga elen
shprehja ''te rilindesh perseri''perdoret kur kalon veshtersi te medha me sukses mi elen,pra eshte shprehje jo se rilindim ne,se ashtu po ta kishim ne dore behesha 3 vjeē una tashi.Pse ben sikur se di dhe ti,per bublicitet??
Krijoni Kontakt