Disfate e madhe eshte kur mbi 44% e votuesve mendojne se ti nuk je normal!
Jo
Po
Nuk e di
Disfate e madhe eshte kur mbi 44% e votuesve mendojne se ti nuk je normal!
Po te thuash per vitet me heret qe ka pas Berisha ka vitet e 90+ ashtu dicka se mbaj mend, atehere ka qen ndryshe sepse cdo qytetari/fshatari i ka shkuar neper shtepi. Dhe u largua nga ai post qe ka pase, kurse sa per tani qe eshte Kryeminister eshte Nr1 ska tjere, Pse mos valle do e fusesh Nanon ne ate liste? qe eshte me i miri dhe me i zgjuari? po lere re se sben te flasesh kot.Postuar mė parė nga shoku_tanku
Sali Berisha eshte dhe ka me qen njeri me i menquri dhe me i zgjuari ne Shqiptari kuptohet mbas Rugoves.
Tung
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Te me falesh miku im por eshte tjeter gje te degjosh per nje njeri dhe tjeter gje te perjetosh veprimet e mira apo te keqia te ketij njeriu......problemi eshte se ai e nisi karrieren e tij politike si prometeu i lirise dhe po e mbyll ate si nje diktator tiran.Sado qe ai apo Nano apo ndonje politikan tjeter te perpiqen te ndryshojne ata ne thelb jane te gllaberuar kryekeput nga idealizmi komunist...
Postuar mė parė nga havaja
ti shiko ktu ku poe shikon salen ti si njeri qe po na ndimon ne ????????
ai kete vit firmosi qe refugjatet qe jan ne angli pa dekumenta ti kthejn
ai njeri eshte nje **** em zile qe ja ben muuuuuuuuuuu
me thoj ti mua [qe nga viti 1992 ce mir ka pat shqiperia ??????
me thoj ti mua ku industrit ne shqiperi kan hap vende pune ?
te na vej ai ne ne rug te mbar o njeri i mir gjysma e shqiptarve si puna ime jemi jasht shqiperis edhe spo na ndimon ai por krahet tona forca jon edhe nese po vashdojm shkollen po e vashdojm me forcat tona jo me ata qora qe kemi ne qeveri
por neve shqiptaret jemi si budallenj nuk na mjaftoj viti 1997 duam tjeter si ajo qe u be por ju kujtoj se po u be edhe njehere shqiperia do behet cop cop
haruat sa veta u vran ne vitin 1997 sa bi nenash shum veta nga ne kan humb vllezer kushurinj baba etc kush jeni ju o mora qe na beni hero salin
haroni se ne vitin 1997 gjysma e shqiptave iken ne mergim iken nga vendi i tyre
ne drejtim te pa ditur se sdinin nga venin se vet vendi i tyre i shkatroj aman mer yahoo injoranta jeni ???
po ti re grupu di shqip po shajm te parin e shqiperis ????? me debil njeri me psikopat me vrases ska nej njeri qe ka shit shqiperin 17 vjet tani ti i thua njesh ???? kemi mbaur si njerz ne re qe kur ven ca njerz si puna juaj votjn per te pffKodi:mar nga homza Ik mer budall, po ti qe shan te parin e shaqiptareve Sali Berishen, ti sha veten mer bule e lajthitur. 29-11-2006 18:30
kisha edhe nje gje per te tere ktu te tere shajm enverin por ne jemi ber per tu shar se te pakten ai ariti nje gje te tijen endren e ti ishte kush ishte shqiperis i dha emer e beri qyetete ngriti shum gjera hapi pun etc
kishte te keqat e veta si sdho vend
po ky trapi sala edhe nano ca ben >>>>
Partizoni
Nuk e di se me c'fare instrumenti e masni ju normalitetin e dikujt,por do te thoja se Sali Berisha eshte shume me normal se shumica e politikaneve shqiptare sot per sot.
35% e votuesve ketu thokan qe Sali berisha s'eshte normal.
Ku ka ze s'eshte pa gje thote populli yne trim dhe liri dashes. lol
HOLLAND...
Me duhet ta pranoj qe sa here qe me del ky titulli i temes para syve...me kap e qeshmja! Vetem nga menyra si eshte formuar lol
E forte kjo Deuso...edhe une qeshem sa here qe me del ky titull...Postuar mė parė nga DeuS
PS:
Kam nje kerkese qe kjo teme te bartet tek seksioni humorit, mandej aty postojme imazhe humoristike, barcaleta per Berishen. Edhe une kam interes te bej ca gallate per kryeministrin, por jo ne nje teme "serioze" si kjo, por te humori...
My silence doesn't mean I am gone!
Normal Berisha?
Hahahaha,ai me duket qe eshte me normali nder shqipetare: la ne brenevecka gjysmen e Shqipetareve ne '97,milione dollare ne bankat e te afermeve,coi Shqiperine gati ne lufte civile,e mbas tere ketyre dhe te rizgjidhet kryeminister...e ne ketu pyesim veten nese eshte normal.Ehhh...
Kam vetem nje limit: qiellin!
Me qe tash po lexoja ca komente ne kete teme, ishin vertete teper humoristike dhe po jap edhe une ca komente te miat
Po i behet vone Sales se cka mendojme ne per ate, ai eshte kryeminister, njeri qe e don populli, e voton, dhe ajo per ate eshte satisfaksion.
Edhe une po te isha si ai nuk merzitesha fort se cka flasin bota. (lol) Xhelozia dhe inati na prishen rrehatin![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt