Close

Rezultati i Sondazhit: A eshte Berisha i afte menderisht per te ushtruar nje funksion publik...???

Votues
84. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jo

37 44.05%
  • Po

41 48.81%
  • Nuk e di

6 7.14%
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 66
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Disfate e madhe eshte kur mbi 44% e votuesve mendojne se ti nuk je normal!

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Njeriu nuk mund te jete shume i afte per gjithshka.....mund te jete i afte per dicka.
    I lartpermenduri mund te jete i afte ne fushen e kardiollogjise por per nga politika...Kam pershtypjen se eshte futur ne politike per tu shtuar pacientet e semure me zemer kolegeve te tij......ndoshta ndajne fitimet bashke...
    Po te thuash per vitet me heret qe ka pas Berisha ka vitet e 90+ ashtu dicka se mbaj mend, atehere ka qen ndryshe sepse cdo qytetari/fshatari i ka shkuar neper shtepi. Dhe u largua nga ai post qe ka pase, kurse sa per tani qe eshte Kryeminister eshte Nr1 ska tjere, Pse mos valle do e fusesh Nanon ne ate liste? qe eshte me i miri dhe me i zgjuari? po lere re se sben te flasesh kot.

Sali Berisha eshte dhe ka me qen njeri me i menquri dhe me i zgjuari ne Shqiptari kuptohet mbas Rugoves.

Tung
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Te me falesh miku im por eshte tjeter gje te degjosh per nje njeri dhe tjeter gje te perjetosh veprimet e mira apo te keqia te ketij njeriu......problemi eshte se ai e nisi karrieren e tij politike si prometeu i lirise dhe po e mbyll ate si nje diktator tiran.Sado qe ai apo Nano apo ndonje politikan tjeter te perpiqen te ndryshojne ata ne thelb jane te gllaberuar kryekeput nga idealizmi komunist...

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga havaja
    Ne ate sistem ka qene krejt Shqiperia pasi nuk ka pase sistem tjeter per te zgjedhur,keni pasur vetem Partine e Punes o ju te ngrate qe jeni mesuar vetem te vuani! Nuk dini se qeshte liria sepse jeni mesuar te ju ndrydhin koken,tani ju ka ardhur koha te vleresoni shih se qfare flisni!! Nuk keni faj,ka faj xhaxhi Enveri qe vdiq e ju la se atehere vertete ishit shume te urte,nuk dinit te vlersonit qka eshte mire e qka keq,ju keni ditur vetem te duartrokisni diktaturen!
    Ndersa tani turp per ju qe perqeshni nje njeri qe vertete mundohet te ju veje ne rruge te mbare por me kend po mundohet kur ka ende njerez qe mendojne ta kthejne ate kohe tmerri dhe njerezit qe punojne ende ne ate lloj sistemi!!!!!!!!!

ti shiko ktu ku poe shikon salen ti si njeri qe po na ndimon ne ????????
    ai kete vit firmosi qe refugjatet qe jan ne angli pa dekumenta ti kthejn
    ai njeri eshte nje **** em zile qe ja ben muuuuuuuuuuu
    me thoj ti mua [qe nga viti 1992 ce mir ka pat shqiperia ??????
    me thoj ti mua ku industrit ne shqiperi kan hap vende pune ?
    te na vej ai ne ne rug te mbar o njeri i mir gjysma e shqiptarve si puna ime jemi jasht shqiperis edhe spo na ndimon ai por krahet tona forca jon edhe nese po vashdojm shkollen po e vashdojm me forcat tona jo me ata qora qe kemi ne qeveri
    por neve shqiptaret jemi si budallenj nuk na mjaftoj viti 1997 duam tjeter si ajo qe u be por ju kujtoj se po u be edhe njehere shqiperia do behet cop cop

haruat sa veta u vran ne vitin 1997 sa bi nenash shum veta nga ne kan humb vllezer kushurinj baba etc kush jeni ju o mora qe na beni hero salin
    haroni se ne vitin 1997 gjysma e shqiptave iken ne mergim iken nga vendi i tyre
    ne drejtim te pa ditur se sdinin nga venin se vet vendi i tyre i shkatroj aman mer yahoo injoranta jeni ???

Kodi:
     mar nga homza

Ik mer budall, po ti qe shan te parin e shaqiptareve Sali Berishen, ti sha veten mer bule e lajthitur. 
    29-11-2006 18:30
    po ti re grupu di shqip po shajm te parin e shqiperis ????? me debil njeri me psikopat me vrases ska nej njeri qe ka shit shqiperin 17 vjet tani ti i thua njesh ???? kemi mbaur si njerz ne re qe kur ven ca njerz si puna juaj votjn per te pff

kisha edhe nje gje per te tere ktu te tere shajm enverin por ne jemi ber per tu shar se te pakten ai ariti nje gje te tijen endren e ti ishte kush ishte shqiperis i dha emer e beri qyetete ngriti shum gjera hapi pun etc
    kishte te keqat e veta si sdho vend

po ky trapi sala edhe nano ca ben >>>>
    Partizoni

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Nuk e di se me c'fare instrumenti e masni ju normalitetin e dikujt,por do te thoja se Sali Berisha eshte shume me normal se shumica e politikaneve shqiptare sot per sot.

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    35% e votuesve ketu thokan qe Sali berisha s'eshte normal.

Ku ka ze s'eshte pa gje thote populli yne trim dhe liri dashes. lol
    HOLLAND...

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Me duhet ta pranoj qe sa here qe me del ky titulli i temes para syve...me kap e qeshmja! Vetem nga menyra si eshte formuar lol

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga DeuS
    Me duhet ta pranoj qe sa here qe me del ky titulli i temes para syve...me kap e qeshmja! Vetem nga menyra si eshte formuar lol
    E forte kjo Deuso...edhe une qeshem sa here qe me del ky titull...

PS:
    Kam nje kerkese qe kjo teme te bartet tek seksioni humorit, mandej aty postojme imazhe humoristike, barcaleta per Berishen. Edhe une kam interes te bej ca gallate per kryeministrin, por jo ne nje teme "serioze" si kjo, por te humori...
    My silence doesn't mean I am gone!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Normal Berisha?
    Hahahaha,ai me duket qe eshte me normali nder shqipetare: la ne brenevecka gjysmen e Shqipetareve ne '97,milione dollare ne bankat e te afermeve,coi Shqiperine gati ne lufte civile,e mbas tere ketyre dhe te rizgjidhet kryeminister...e ne ketu pyesim veten nese eshte normal.Ehhh...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Me qe tash po lexoja ca komente ne kete teme, ishin vertete teper humoristike dhe po jap edhe une ca komente te miat

Po i behet vone Sales se cka mendojme ne per ate, ai eshte kryeminister, njeri qe e don populli, e voton, dhe ajo per ate eshte satisfaksion.

Edhe une po te isha si ai nuk merzitesha fort se cka flasin bota. (lol) Xhelozia dhe inati na prishen rrehatin
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kė program pėrdorni pėr dėgjimin e muzikės?
    Nga Davius nė forumin Informatikė dhe Internet
    Pėrgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 09:10
  2. Hetimi mbi rrugėn Durrės-Morinė, ministri Basha dėshmon nė Prokurori
    Nga hermes22 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 208
    Postimi i Fundit: 29-06-2008, 13:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •