Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 115
    ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809

Thierry Henry nënshkruan për FC Barcelona

do te doja vlersimet e forumerave per thierry henryn , si lojtar me i mir i te gjitha kohrave

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    I te gjitha koherave nuk eshte por eshte nje lojtar qe ka klas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    taman sic thote dhe albanez
    nuk eshte me i miri i gjitha koherave
    momentlaisht eshte nje nga sulmuesit me te mire ne bote por une personalisht nuk kam nej preference te vecante per te

Perjashtuar Maska e mancha
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Lojtar per momentin nr 1 ne bote por me i miri i te gjitha kohrave nuk eshte.

Sulmuesi me i mire i te gjitha kohrave ishte,eshte dhe do te JETE i madhi RONALDO,ku te cilit ende i friksohen mbrojtesat,ai do te kthehet dhe shpresoj qe ai te ike nga Real dhe do te rilinde prap.

Me bo krahasimin e Henryt dhe Ronaldos (kur ishte ne kohen e vet) nuk do ti afrohet askund po jo vetem Henry por asnje lojtar.

Keshte i nderuar Henry eshte per momentin sulmuesi me i mire ne bote dhe i vetmi sivjet qe eka meritar "Topin e Arte",por nuk ia dhane me hile.

Ribery Maska e bavarezi5
    Anëtarësuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    1,444
    Nuk mund te thuash per nje lojtar te tille, se eshte me i mire i te gjitha kohrave.

Per mendimin tim eshte nje lojtar fantazist dhe per kohen qe luan eshte njeri nder me te miret
    Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
    (Mark Tuain)

Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga mancha
    Lojtar per momentin nr 1 ne bote por me i miri i te gjitha kohrave nuk eshte.

Sulmuesi me i mire i te gjitha kohrave ishte,eshte dhe do te JETE i madhi RONALDO,ku te cilit ende i friksohen mbrojtesat,ai do te kthehet dhe shpresoj qe ai te ike nga Real dhe do te rilinde prap.

Me bo krahasimin e Henryt dhe Ronaldos (kur ishte ne kohen e vet) nuk do ti afrohet askund po jo vetem Henry por asnje lojtar.

Keshte i nderuar Henry eshte per momentin sulmuesi me i mire ne bote dhe i vetmi sivjet qe eka meritar "Topin e Arte",por nuk ia dhane me hile.
    mancha me vjen keq qe po nderhyj tani mire po dihet se secili per nje idoll te vetin fol mire e ma mire mire po ne kete rast qe e ke ber nje krahasim te thierry henry me ronalden po me vjen keq se kerkah nuk je , hajt tregom qfar beri ronaldo ne botrorin e fundit , qfar eshte ka ben ne real tani , une e njoh ronaldon qysh nga world cup 94 kur ishte nje zevendesues i ri rreth 19 vjet dhe per ronaldon une them se eshte edhe ka qen nje sulmues klasik gjithmon dhe nuk mund te thuash lojtar nr 1 ne bot i te gjitha kohrave , une them per nje lojtar qe eshte nje nder me te miret te te gjitha kohrave kur eshte lojtar i gjithanshem , asistent i pasimeve , sulmues , e ky eshte ai per te cilin eshte tema kryesore

Perjashtuar Maska e mancha
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri
    mancha me vjen keq qe po nderhyj tani mire po dihet se secili per nje idoll te vetin fol mire e ma mire mire po ne kete rast qe e ke ber nje krahasim te thierry henry me ronalden po me vjen keq se kerkah nuk je , hajt tregom qfar beri ronaldo ne botrorin e fundit , qfar eshte ka ben ne real tani , une e njoh ronaldon qysh nga world cup 94 kur ishte nje zevendesues i ri rreth 19 vjet dhe per ronaldon une them se eshte edhe ka qen nje sulmues klasik gjithmon dhe nuk mund te thuash lojtar nr 1 ne bot i te gjitha kohrave , une them per nje lojtar qe eshte nje nder me te miret te te gjitha kohrave kur eshte lojtar i gjithanshem , asistent i pasimeve , sulmues , e ky eshte ai per te cilin eshte tema kryesore

Arber une bera nje krahasim qe nuk eshte dashte ta bej por kur the se eshte sulmuesi me i mire i te gjitha kohrave e bera krahasimin.
    Ronaldo i Barcelones dhe i Interit vetem hyn ne www.youtube.com dhe shiko se kush ka qene dhe me trego se cili sulmues si ai ka bere keso gjerash apo se cili sulmuest do te bej ne te ardhmes keso gjerash si Ronaldo.

Une nuk kam idoll Ronaldon une nuk jam njeri qe jetoj me idole apo adhurime njerzore,mund te them se une jam nje tifoz por kurrsesi adhurues apo Ronaldo te jete "idol" imi.U bera pak fetar.

Cka beri Ronaldo ne WC 2006 theu rekordin Mullerit (14) kur Ronni me 3 gola ne WC u be i pari qe shenon 15 gola.
    E tere skuadra e Brazilit nuk ishte kerkah se jo vetm Ronaldo por e tere.

Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    809
    mancha ne paksa e tepruam keshtu te them me krahasime te ketyre dy lojtareve , dhe me fal qe e kom ngaterruar fjalen idol me ate simpatizues sepse idol mund te jet vetem zoti mire e ki ti ,
    po me fal qe nuk e kam websiten ku shikohen storiet e thierry henry të ta tregoj se qfar ka ber edhe ky une veq i kom disa prej storieve te tij gjithashtu edhe te ronaldos tash mos tja nisi filozofirave se pse nuk jom nje ekspert i futbollit mire po thierry henry ka bo futboll qe nuk do te mund te bej nje lojtar tjeter

JUVENTUS 4 EVER THE BEST Maska e bessycool
    Anëtarësuar
    04-09-2006
    Vendndodhja
    Ferizaj
    Postime
    417
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri
    mancha ne paksa e tepruam keshtu te them me krahasime te ketyre dy lojtareve , dhe me fal qe e kom ngaterruar fjalen idol me ate simpatizues sepse idol mund te jet vetem zoti mire e ki ti ,
    po me fal qe nuk e kam websiten ku shikohen storiet e thierry henry të ta tregoj se qfar ka ber edhe ky une veq i kom disa prej storieve te tij gjithashtu edhe te ronaldos tash mos tja nisi filozofirave se pse nuk jom nje ekspert i futbollit mire po thierry henry ka bo futboll qe nuk do te mund te bej nje lojtar tjeter
    aaaaaaavvvvvvvvvv edhe ty tash e ke prish krejt , qa ka bo bre henry brehhhhhhh...qe nuk po mujka me bo ndonje lojtar tjteter........hehhee
    hajt more se ka pas plot sulmues me te mir e edhe ka me pas ......
    I will always remember the girl next door .........!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Une ndjej keqardhje per Henry-n qe nuk eshte ne 3-shen finale per FIFA WORLD PLAYER, mendoj se e meriton nje shperblim te tille. Ai ka vite qe luan mire per Arsenalin, por paraqitjet e tij te zbehta me kombetaren franceze mendoj se kane ndikuar ne kete rast...
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  3. FC Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  4. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  5. Barça kampione e Evropës!
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 08:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •