Ja me ne fund, erdhi lajmi ne faqen zyrtare te Barcelones
http://www.fcbarcelona.com/web/engli...623101048.html
Ja me ne fund, erdhi lajmi ne faqen zyrtare te Barcelones
http://www.fcbarcelona.com/web/engli...623101048.html
ka ber mire per veti qe ka ardh ki sulmues ne barcelon do te fitoj donje trofe se ce tash do te luaj me nje klub te madh sic eshte barcelona i uroj fat shum ktij sulmuesi qe ka zgjedhur barcen nje nder ekipet me te mdhaja ne bote
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
ka qenë skuader qe asgje nuk i ka munguar , ka qenë kapiten , idhull i të gjitheve por tash ai do te jete vetum si nje futbollistë asgje më shume .Postuar më parë nga strong_07
por mos u be cinik ti strong _07 se para ca jave e ke qujatur henri (maxhup) dhe tash vjen ketu dhe flet kote por mos harro se Reali tani është ringjallur .. pa pa shko birë flej prap se vonë je zgjuar
1.Arsenal
20.Tottenham
po ne e kemi marr per ta mbajtur rezerv se kemi sulmin kompletPostuar më parë nga visari9
![]()
![]()
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Henry: Unë topxhinjë për jetë , Arsenali është në zemrën time , dhe do te jetë në zemrë time për përgjithmonë .
Henry ka deklaruar se Arsenali do të luftoj per titull edhe pa mua , ne skuder janë Robin Van Persie , Adebayor , Gilberto , Cesc , Rosicky , Lehmann , Gallas , Toure te gjithe lojtar klaas
Ndryshuar për herë të fundit nga visari9 : 24-06-2007 më 01:39
1.Arsenal
20.Tottenham
Postuar më parë nga visari9
o ishalla more visar kurr ne form muk kthehet henry ....tradhetari tradhetat......
We Are Simply The Best REAL MADRID
Postuar më parë nga visari9
ka mundesi PER titull se Arsenali ka lojtar te ri edhe te mir ....
We Are Simply The Best REAL MADRID
o ishalla more visar kurr henry nuk do te kthehet ne form ....le ta hup karrijeren . se eshte tregu tradhetar i madh bilePostuar më parë nga visari9
Arsenal champion
Nuk ja kan hudh kot fansat e Barces, Henrys dresen e barces
Barcelona Present Thierry Henry To The Fans
Thierry Henry has just posed for fans and photographers, for the first time as a Barcelona player.
#VamosArgentina
MERENGUES nuk e di a e shikon premier ligen ? po mos me kan Arsenali me ja dhënë bukurinë premier ligës qetë nuk e kishin hanger premier ligen nje shprehje popullore , se mos man utd e qellzi po e bëjnë spektaklin luajn 90 minuta 0 :0 ne minutat e fundite behet penallti dhe fitojn , ndersa Arsenali kur te fiton , fiton me meritë ti jep 7 golla ne kajmak ...Postuar më parë nga 100% MERENGUES
1.Arsenal
20.Tottenham
Krijoni Kontakt