Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 115
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY
    Ec e mbaje me Barcelonen me : Henry, Ronaldinho, Eto' & Lionel Messi.......
    Flitet s'e "kurban" per Henry, do behet Deco, ky i fundit eshte pran largimit nga Barcelona..... Sipas gjasave mund te luaj Dinho ne qender, ose Messi.

Nuk do jet "Kurban" Deco por do te ndryshoj formacioni tek Barca do te luaje me formacionin 4.4.2 Henry, Eto`o sulmues, Mesfushe Dinjo, messi , deco , xavi apo iniesta mvaret nga rajkard se cilin do ta luaj. Pastaj dhe ne repartin mbrojtes. Edhe Laporta kishe deklaruar se nga Barca nuk do te lejojme te largohet asnjeri prej lojtareve kryesor ne ekip.

Tani me ardhjen e Henryt tek barca ska skuader qe do mund te na mposht Besoj se sezonin e ardhshem do te triumfojme ne CH.L dhe ne kampionatin Primera Dvision.
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Henry u mor nen kontrat nga Barca haj urime barcelones , se keni mar nje lojtar vertet fantastik dhe te paaritshem

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL
    Henry u mor nen kontrat nga Barca haj urime barcelones , se keni mar nje lojtar vertet fantastik dhe te paaritshem
    Nuk dmth-ne nese ke YJE do te kesh edhe sukses! Kujtoni se c'ndodhi me Reali kur grumbulloj krejt yjet, dhe 3 vjet nuk morri asnje titull. Ne ate kohe: Zidane, Figo, Ronaldo, Beckham, ishin ne kulmin e formes se tyre, por asnje titull nuk sollen ne Madrid. Stop euforive, sepse udheheqesia e Barcelones kete vit nuk ka pasur mundesi te kontrolloj nje Eto'o e nje Ronaldinho, qe cdo dite shaheshin e ziheshin ne ushtrime, e ku me tani do te jene me shume, kur do te nis te kete edhe xhelozi ndermjet futbollisteve. Une nuk dyshoj se kjo eshte nje blerje fenomenale, por dyshoj ne suksesin e Henryt ne Barca, sepse Henry me te vertete eshte lojtar i madh, ka treguar kete ne Arsenal, por ai atje nuk ka pasur fare konkurrence, ndersa per Francen, ka qene katastrofe, sepse ka pasur konkurrence te rrepte, interesante apo jo?
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Nuk dmth-ne nese ke YJE do te kesh edhe sukses! Kujtoni se c'ndodhi me Reali kur grumbulloj krejt yjet, dhe 3 vjet nuk morri asnje titull. Ne ate kohe: Zidane, Figo, Ronaldo, Beckham, ishin ne kulmin e formes se tyre, por asnje titull nuk sollen ne Madrid. Stop euforive, sepse udheheqesia e Barcelones kete vit nuk ka pasur mundesi te kontrolloj nje Eto'o e nje Ronaldinho, qe cdo dite shaheshin e ziheshin ne ushtrime, e ku me tani do te jene me shume, kur do te nis te kete edhe xhelozi ndermjet futbollisteve. Une nuk dyshoj se kjo eshte nje blerje fenomenale, por dyshoj ne suksesin e Henryt ne Barca, sepse Henry me te vertete eshte lojtar i madh, ka treguar kete ne Arsenal, por ai atje nuk ka pasur fare konkurrence, ndersa per Francen, ka qene katastrofe, sepse ka pasur konkurrence te rrepte, interesante apo jo?

Mos luaj prej llafit

Citim Postuar më parë nga Davius
    Une si madrilen kam qejfe te mos jete i verte se ec e ndale Barcen mandej: Eto'o e Henry; Ronaldinho e Messi; Xavi e Iniesta. Ohhh no plssss, se do na shkaterrojne mandej.
    #VamosArgentina

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga thekthi
    Mos luaj prej llafit
    Ironi ka qene ajo, se nuk ju frikohemi me te vertete edhe aq shume, sepse edhe vitin tjeter do jemi kampione sic u beme kete vit.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Flasim sezonin tjeter, se kete sezon fati ishe ne anen tuaj
    #VamosArgentina

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga thekthi
    Nuk do jet "Kurban" Deco por do te ndryshoj formacioni tek Barca do te luaje me formacionin 4.4.2 Henry, Eto`o sulmues, Mesfushe Dinjo, messi , deco , xavi apo iniesta mvaret nga rajkard se cilin do ta luaj. Pastaj dhe ne repartin mbrojtes. Edhe Laporta kishe deklaruar se nga Barca nuk do te lejojme te largohet asnjeri prej lojtareve kryesor ne ekip.

Tani me ardhjen e Henryt tek barca ska skuader qe do mund te na mposht Besoj se sezonin e ardhshem do te triumfojme ne CH.L dhe ne kampionatin Primera Dvision.
    Nuk do luajn 7 lojtar me tipare sulmuese ne ekip !
    Megjithate ka zera qe Deco mund te iki...... Tani nese iken i ngelet t'a falenderoj gjith stafi dhe tifozat. ( Kam kohe qe kam degjuar qe largohet) Uroj qe mos te iki, eshte lojtar puntor
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Deco lojtar punetor dhe me cilesi...e ka ndihmuar shume here barcelonen, por kshu eshte kur fillojne e mblidhen yjet ne nje ekip...

Barcelona dhe sezonin tjeter ska per te pare trofe me sy, ne qofte se nuk ben nje spastrim te mire...
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA
    Deco lojtar punetor dhe me cilesi...e ka ndihmuar shume here barcelonen, por kshu eshte kur fillojne e mblidhen yjet ne nje ekip...

Barcelona dhe sezonin tjeter ska per te pare trofe me sy, ne qofte se nuk ben nje spastrim te mire...

Siç ndodhi edhe me Realin
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e titi.iforti 14
    Anëtarësuar
    29-10-2006
    Postime
    357
    Citim Postuar më parë nga visari9
    vertet nje lajm i hidhur per ne tifozat e Arsenali o Kujtim po ti a din qe Arsenal luan futboll edhe pa Henrin si ka luajtur edhe pa Patrick Vieira , zevendsues i Henrit ne Arsenal thuhet se do te jete Oba Martins
    po po o visar edhe pa Henrin lun, am mu kan qe e merr nje lojtar qe e zevendeson..t'pakten bile ...

qe edhe do te dhena te Henryt..

qe ku i keni të dhënat se sa sezona ka qendruar në Arsenal.....

2006 - 2007 15 9 Arsenal
    2005 - 2006 32 27 Arsenal
    2004 - 2005 32 25 Arsenal
    2003 - 2004 37 30 Arsenal
    2002 - 2003 37 24 Arsenal
    2001 - 2002 33 24 Arsenal
    2000 - 2001 35 17 Arsenal
    1999 - 2000 31 18 Arsenal
    Ndryshuar për herë të fundit nga titi.iforti 14 : 23-06-2007 më 01:42
    Arsenal champion

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  3. FC Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  4. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  5. Barça kampione e Evropës!
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 08:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •