E di shum mire vlla, nuk jam aspak ne merak.... Pasi kjo Barcelone eshte ekipi me i mire i te gjith kohravePostuar më parë nga thekthi
![]()
E di shum mire vlla, nuk jam aspak ne merak.... Pasi kjo Barcelone eshte ekipi me i mire i te gjith kohravePostuar më parë nga thekthi
![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Le te flasin e pelcasin kundershtaret tone, por kete sezon kemi bere blerjet e duhura, Hnery, Toure, Abidal dhe tani pritet edhe kalimi i Chivu te Barca.
Per 3-4 Sezone ju siguroj un ketyre qe ne Primera Division sdo te ket Champion asnje skuader tjeter pervec Barces![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 28-06-2007 më 09:51
#VamosArgentina
Heyy Tash Do Te Shihet Se Kush Luan Me Mire Kur Te Jet Kunder Messi-s E Ronaldinho-s e Jo Kur Luajke Me Lojtar Te Dopte Ne Arsenal E I Thojshin i Forte Mirpo Aii Prap Se Prap Mbetet Nje Lojtar I Mir I Cili Dha Shum Kontribut Per Ekipin e Vet
Postuar më parë nga AIRON^BOY
Ekipi ma i mir i te gjitha kohrave pasi ka lojtar te mir dhe te medhenj .. Por me TROFE as deri te hunda nuk i afrohet REALIT ...![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Kjo eshte e vertete dhe nuk mendoj se do te jete ndryshe ne te ardhmen.Postuar më parë nga The.ReaL
Postuar më parë nga Eliron
hej Henry është Legend edhe me mire se ne Arsenal se ka pas kerkun , Thierry Henry nuk është Owen me deshtu ka mju myt golla juve Realit
1.Arsenal
20.Tottenham
Heyy Shoki Real Nuk Thyhet Leht As Nga 4-shja Superiore Messi , Ronaldinho , Eto'o , Henry As Me Krejt Kta Nuk Thehet Reali E Lere Me VetemPostuar më parë nga visari9
Postuar më parë nga Eliron
thyhet thyhet vjen Arsenali ta qmonton midis bernabeut hajt se do ta shohum a ka me te mush golla realin , i madhi i Thierry henry
1.Arsenal
20.Tottenham
Kurr Mos Thuaj Diqka I Sigurt E Ka Perforcuar Mbrojtjen Reali Andaj Ti Lejm Gjithqka KohesPostuar më parë nga visari9
![]()
![]()
![]()
Lufta per titullin kampion ne Spanje do te jete shume e forte ne kete sezon.
Krijoni Kontakt