Kete me ka marre malli t'a pucPostuar më parë nga _Elena_
![]()
Kete me ka marre malli t'a pucPostuar më parë nga _Elena_
![]()
Do doja te takoja Laina, Ingenuous, Brari.. te ulur ne nje tavoline duke bo debat mbi "te preferumin" lol.. dhe duke pi nje shishe ver te vjeter.. ashtu nga ato qe Brari tha se s'i ka provu.. do ta lej ne rezervat e mia deri ate dit.. qe te behet me e mir.. (me e vjeter)
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Te vi dhe une zemrushe?
Ata le te zihen per politik ne pijme veren :P
P.s me kane thene qe brari ka bastun![]()
Postuar më parë nga Zemrushja
Yll bote........
Ka lezet keshtu po Brarin nuk do ta lere dktori, vera, ajri i paster dhe "shoqeria e keqe" demtojne rende shendetin, thote ai!
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Relin Korca (meqenese Jemi Edhe Patriote)
ka shume nga ata te cilet do doja te takoja !!! por ne vecanti dianen !!! te me jepte keshille per librin qe do botoj me poezi dashurie se ajo i qendis poezite e dashurise!!! ka edhe shume te tjere njerez tamom qe do doja te takoja sinqerisht po te jene kshu sic jane ne forum me gjithe qejf do i takoja !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 11-05-2007 më 07:53
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
hmmmmmmmm Une disa i kam takuar por perse jo akoma me shumePrsh Michaela etj etj
Ere mire mire
do te doja te takoja Darius.
i ndjek me shume interes te gjitha temat qe ai hap sidomos tek Shkencat
te perqafoj Darius
ne parajs rri o vilson se ishe çun 1shePostuar më parë nga halloween_21
![]()
PS: semiljano po re ket ver po ne dr na ke duke ba banjodielli ene tjapi baba nai teke
Dorontina , ku do takohemi ne zvicer se baba vetem zvicren ka qef te shetise
paga baba LOOL
Ballakumi vertet shpesh jam ne zvicer,ne Brusel e ne KS veq ende spo "guxoj" te shkoj ne shqiperi ....shum e madhe shqiperia spo di ku te shkoj, vetem kam nji idé ne kokê ......me ardh me turista belg ....dhe sa her qe vin do i shoqeroi ...e ti ke me ardh me pi kafe me mu ne cilin hotel gjindem
![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt