Hik eree mbushu...me kaq do tu'a mbushesh mendjen gocave ti?"Postuar më parë nga Dj-GabrieL
![]()
Hik eree mbushu...me kaq do tu'a mbushesh mendjen gocave ti?"Postuar më parë nga Dj-GabrieL
![]()
Te pakten,besoj se do te tregohesh aq zemergjere sa te mos lajmerosh policinePostuar më parë nga Trendafili-Blu
![]()
Pse cfare prisje ti,t`u beja serenata posht ballkonevePostuar më parë nga shoku_tanku
![]()
Feel the pump √
Ky tipi qe ishte lart dhe qe tani eshte poshte,ka afro 6 muaj qe te pret ne ujerat nderkombetare dhe ajo gomonia,i eshte bere cope...perse jane afruar peshkaqenet ne bregdetin e Durresit sipas teje?"...normale,nga qe u merzita dhePostuar më parë nga IL__SANTO
nuk e pija dot rakine vetem,keshtu qe i thirra te pinim nga nje teke ne pritje te zoterise sate![]()
Po pse jo?"...ne fund te fundit,nuk eshte se do te dilje nga profesioni ytPostuar më parë nga Dj-GabrieL
![]()
Upupupuppp....larg...larg e tutje...ketu ne forum dhe ma rrezove catine perdhe,e jo me te te takoj ne realitet...ti ve zjarrin vetes thua me mirePostuar më parë nga _SheJtaNia_
![]()
Nuk eshte ceshtje profesioni,eshte thjeshte llogjika,sepse nese do perfundoja te beja serenata,do ja prishja mendjen dhe Jenifer LopezPostuar më parë nga shoku_tanku
P.S Ajo qe ka ndermend per takim,s`ka nevoje fare per serenat ore,serenaten ja bej edhe ne menyre ballore,nese ma kerkon![]()
Feel the pump √
Postuar më parë nga _Elena_
Pershendetje Elena..
Une per vete do te te takoja me kenaqesi....
miqesisht
"Carpe Diem"
Kam deshir ti takoj te gjithe ata qe duan te me takojn mua
Sidomos kenaqesi do kisha ta takoj at qe me se shumti e respektoj ndoshta do ta kuptoj vet....
e panjohura
,,Luftetare"
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt