Filloni ofertat dhe shofim e bejme pastaj![]()
Filloni ofertat dhe shofim e bejme pastaj![]()
Shoku Tanku: Bujrum mer po mos ngelesh brenda loolPostuar më parë nga shoku_tanku
P.s Visage a thu pse me kerkesa e paske keshtu ti. Une them me deshire te plot ke do te takosh
Kalofshi Mire
T-B
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
o trenafilo sa inot me qe sisha kur na erdhe
po do takoj dhe ty se do vish prap
tap do te bojm se me than qe skishe pi kur ishe atje
hahahahahahahahaahahahahahahaha
PARTIZONI
Ah t'a kisha me kerkesa do me behej barku kafe dhe leng frutash kur te vijPostuar më parë nga Trendafili-Blu
![]()
Normale qe eshte me deshire dhe me premtime, se ja u kam premtuar nja dy-tre vetave![]()
Me kenaqesin me te madhe, ncuk drink. Po deshe noi gjo tjeter me te rond e kupto vet me kenaqesiPostuar më parë nga lenci_80
po me alkool jo. E dua jeten dhe e mbroj ate.
P.s visage deri para pak kohesh kam qene dhe une ke ata dy tre vetave kshu qe e kam menjen e fjetme spo futem ne konkurim per takimJ/k
T-B
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Jo jo c'ne konkurim ti e ke zene rradhen qe nga te paret farePostuar më parë nga Trendafili-Blu
![]()
Hahahaha.........
Une do te doja te takoja Brarin, qe te zihesha nje here balle perballe per politike dhe per Salen...Te shoh vertet sa i ngjan.... Po te kisha edhe Ingenuous me vete.......
Shaka kjo, padyshim. Meqe nuk ju njoh dhe aq mire, pse jo, do me pelqente ti takoja te gjithe.....
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
S'kam takua asnje deri tani.
Shpresoj te takoj 2-3 veta qe komunikoj me ta dhe ua kam premtuar por se di kur do jete![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Une per vete ata qe kam dasht ti takoj i kam taku kan ngel edhe dy te tjer qe kam deshir ti takoj .....tani kush do tme takoje ne VILLAGE CINEMA ne P Faliro ne kat te pare duke lujt o bilardo ose boilling hajdeni se bajme dhe noj loje dihet se kush pagun![]()
Postuar më parë nga Visage
Likavito, Akropoli, apo Sunio...apo tek liqeni ne Vuliagmeni![]()
Krijoni Kontakt