une kete nalt dua te takoj![]()
une kete nalt dua te takoj![]()
Unë dua ta takoj vetën diku!. . . .duke u rrezitur brenda shpirtit!....ne plazhet e endrrave te sinqerta!......lol![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Iliron_Eagle : 19-04-2007 më 18:07
Verdana]Bota sillet për ti dhënë marramendje njerzimit që t'mos e kuptojnë jetën! ! !. . .(nga unë)
o llaco po ja KE BO NJI PYTJE VETES???....pse nuk e heq ate batanijen nga koka ngaqe ke surrat te bukur shum ?????????Postuar më parë nga LlaCiPaCi
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Po kaq te veshtire e paske per te me takuar mua mor Ajzberg?"....ti e di qe kur behet fjala per raki,edhe ne fund te botes sikur te jem,vij per 5 minuta...e leme ne ndonje mezeri periferie,une po marr nje kile raki Skrapari,ti merr nje kile raki Permeti...glluq glluq glluq..i perzjejme te dyja bashke dhe ja kerrcasim me dolliPostuar më parë nga ajzberg
e me kenge qe te tundet dynjaja te tundet...me gjithe mend e kam!..me co nje mesazh dhe gjej nja mezeri te hajrit se aty me ke...mezet i paguaj une,mos caj koke![]()
Kush te deshiroj te me takoj do e takoj...Doni addressen ua jap te gjitheve se kom problem per mua jeni bere si nje familje te gjith pjesemaresit e Forumit.
Vendodhja: Tiranë
Lagjia: Nr 9
Rruga: Bulevardi Zhan Dark
Pallati: "Bota Magjike" ose ish "Magic World"
Jeni te gjith te mirepritur pa dallim feje krahine...
Me Respekt
Endri
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Bej kujdes te mos na japesh edhe celesin e shtepise se na ndodh ndonjehere qe te mbajme plasteline neper xhepaPostuar më parë nga Trendafili-Blu
...pershendetje
Une o takoj Tankun o bof ja bej.....
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
une i kam taku ca po do kisha qef me i taku prap
se kom koh pa i taku po me gjithate respekte atyne qe me njofin
kur teb jem ke demi i them te vin dhe i her ta pim noi long portokalli
hahahahaahahahahahahahaahhahahaahahahahhaahahahah
PARTIZONI
Une dua te takoj te gjithe ata qe duan te takohen .
Te tjeret qe nuk duan `ska problem , une prap edhe ata i dua , sepse jemi apo s`jemi Shqipetare?/
Ju prqafoj te gjitheve me dashuri dhe pa hile.
Postuar më parë nga Trendafili-Blu
Ups' ke harru numrin e Telefonit pa vendos'po sikur te humbas ne rruget e Tiranes' jo per gje por kam shume vite pa vizituar.
Ne lidhje me temen.
Nuk do kisha deshire te takohesha me asnje' Forumi eshte thjesht nje lidhje shoqerore & kalim kohe.
Rudina
“During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”
Krijoni Kontakt