Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    sinqerisht nuk e kuptoj gjithe ket zhurme per ES.
    U kthye per vizite mbas 10 VJETESH !!!!!!!! dhe media e pjerdhur shqiptare e pyet kur do futesh ne politik.......!!!!!!!
    Kujt po i duhet se cfar planesh ka nje i hikur dhe i fikur.
    Ne PD ka plot cuna qe kane milituar e luftuar ne kohet me te veshtira te PD, dhe kane djegur vitet e rinise per nje politike ndryshe, nje politike moderne.
    Tashme keto cunake jane rritur e pjekur dhe do marrin ne dore PD dhe shume detyra te rendesishme qeverisese........Selami zgjodhi rehatin, mire beri le ta mbaje e ta gezoje. Nuk i duhet as PD dhe ne vecanti as Shqiperise.
    Qofte nje emigrant i lumtur dhe me fat, e le ti vazhdoje ti "prije" amerika si shume nga ne te tjereve....
    Mos fol per politiken mor bukurosh, se ti nuk pate kohe te behesh politikan....

Çaf don me thane, bre,
    Sot për sot nuk shoh hapërisë
    A thue duhet kush me ia lshue "hapesiren", me ia kthye "hapesiren", me i krijue "hapesiren", ...

Vras mendjen bre, çaf asht "hapesira" si kategori pulatike? Ne qofte se bahet fjale per lame, ate e ka Sala ni her per ni her.

Mire thote Breshka, po "koha" qe ka kaluar?

Ku shifet domosdoshmeria apo nevoja e kthimit te Selamit, apo vetem ne skupet e gazetave?

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Breshka
    Selami zgjodhi rehatin, mire beri le ta mbaje e ta gezoje. Nuk i duhet as PD dhe ne vecanti as Shqiperise.
    Mos harro qe nje nga synimet e qeverise se fundit eshte terheqja ne atdhe e emigranteve "intelektuale".

Postimi jot nuk me duket aspak inkurajues per ata qe i shtrojne vetes pyetjen e rikthimit.

cheers,
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Kush e gjen hapsiren qe i ka humbur Selamit do te marre nje cmim te madh!

Eureka!

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    ...te shpejte jemi ne paragjykime ...
    ..politikes shqiptare nuk i duhen njerezit qe flasin lart e poshte jashte saj, por brenda, keshtuqe le t'ia lejme kohes... se mos ndoshta dhe sic e kemi per natyre qe i paragjykojme te tjeret pa i provuar.
    qofshi mire,
    ingenuous
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Xhuxh Xhumaku
    Kush e gjen hapsiren qe i ka humbur Selamit do te marre nje cmim te madh!

Eureka!
    shume e bukur kjo, "hapsire" thote i rrjedhuri.....
    a ju kujtohet....... ka qene rregull qe kur nuk ushtroje profesionin (inxhiner, doktor....etj) per 5 vjet, e humbje dipllomen.
    Ky "bukurosh" jo vetem profesionin por dhe gjuhen shqipe se ka perdorur 100% pe 10 vjet dhe na flet per "hapsira".
    Nuk do kete hapsire per te, sapse ai ka ndryshuar forme 10 vjet me pare, dhe i pelqen forma e re. Pra ai nuk do "hapsire" qe te fit-ti in.
    Sa per turin qe duhet te kthet ne atdhe, as qe diskutohet, le te kthehet. Sektori privat eshte i hapur, bile i priviligjuar per emigrantet.

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Sa per turin qe duhet te kthet ne atdhe, as qe diskutohet, le te kthehet. Sektori privat eshte i hapur, bile i priviligjuar per emigrantet.
    Breshka,

Mbi ç'argumenta e mbeshtet perjashtimin qe i ben emigranteve nga pjesmarrja ne politike ?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga drity
    Breshka,

Mbi ç'argumenta e mbeshtet perjashtimin qe i ben emigranteve nga pjesmarrja ne politike ?
    Nuk e perjashtoj, por ES media po mundohet ta trajtoj si nje "politikan te shquar" qe do ti japi "oksigjen" politikes shqiptare.
    Kjo them une nuk eshte e vertete per sa i perket ES.
    Emigrantet mund te futen ne jeten politike sa here te duan, dhe nga fundi mund te ngjiten dhe ne maje, nese e meritojne, por me duket absurde qe te paraqesesh sikur jetes politike shqiptare i ka muguar nje "lider" si Selami, sepse ai nuk eshte nje lider.
    Ne aspektin privat, ndoshta ES mund ta marri ne pune ndonje dyqan ku duhet anglishtja. Ja kete po them........ OK ?

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Nuk e perjashtoj, por ES media po mundohet ta trajtoj si nje "politikan te shquar" qe do ti japi "oksigjen" politikes shqiptare.
    Kjo them une nuk eshte e vertete per sa i perket ES.
    Emigrantet mund te futen ne jeten politike sa here te duan, dhe nga fundi mund te ngjiten dhe ne maje, nese e meritojne, por me duket absurde qe te paraqesesh sikur jetes politike shqiptare i ka muguar nje "lider" si Selami, sepse ai nuk eshte nje lider.
    Ne aspektin privat, ndoshta ES mund ta marri ne pune ndonje dyqan ku duhet anglishtja. Ja kete po them........ OK ?
    Po Skenderbeu qe ishte ne Turqi per 20 vjet, mos valle Shqiptaret nuk duhet ta pranon udheheqjen e tij pas 20 vjeteve edhe pse ai nuk ishte present kur i duhej Shqiperise ????
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

Gjergj Kastrioti erdhi me kordhe ne dore ne Shqiperi, dhe iu drejtua popullit me fjalet, "lirine nuk ua solla une, por e gjeta ketu midis jush ..."

Po E. Sallami, me se vjen ne dore? Kerkon hapesire, e nuk po e gjen.

Miri, na ndihmo te lutem ta marim vesh se cfare dhe ku e kerkon hapesiren ai?

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Policia zbardh vrasjet mafioze të ndodhura në Tiranë
    Nga Asteroid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 06:36
  3. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14
  5. Yes Man-et dhe ceshtja kombetare
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-09-2002, 08:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •