Close

Rezultati i Sondazhit: Olldashi apo Rama?

Votues
122. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Sokol Olldashi

62 50.82%
  • Edvin Rama

60 49.18%
Faqja 15 prej 26 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 253
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2006
    Postime
    10
    tethtenjish domethen qe eshte njish dmth eshte Ok se dhe une jam tethtenjish vet dmth Ok

Mi lav ja. Maska e Eminemka
    Anėtarėsuar
    27-06-2004
    Vendndodhja
    Boston,Ma ( me white-shefqetin--shadow))) :)
    Postime
    464
    I BARAZOVAAAAA :dddddddd
    “Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.”

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    lol minemka

i/e regjistruar Maska e OpErAtOr
    Anėtarėsuar
    18-12-2006
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    13
    Edi Rama apo Sokol Olldashi? Kjo eshte nje pytje per te cilen nuk mund te kemi nje pergjigje ekzakte. ju do thoni pse? eshte shume e thjeshte , sepse nga njera ane kemi nje kryetar bashkie qe ka vene dore mbi Tiranen dhe e meriton te quhet "kryetar bashkie" dhe nga ana tjeter kemi nje Sokol i cili eshte new entry ne kete post. pra nga njera ane kemi eksperiencen dhe nga ana tjeter kemi nje person te ri ne kete post i cili mund te kete mendime te reja ose mund mos te kete dhe do na duhet ta provojme qe te themi nese ben apo jo per kete detyre. une personalisht do te zgjidha Edi Ramen sepse ka dhene prova qe di ta beje kete pune.

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    operator qenke i porositur ti se vec postim ke bo edhe ne te suporton edushken.

Anėtarėsuar
    18-12-2006
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga MICHI
    operator qenke i porositur ti se vec postim ke bo edhe ne te suporton edushken.

nuk ka rendesi numri i postimeve MICHI, rendesi ka ajo qe mendoj une, nuk eshte e thene te gjykojme te gjithe si ty, prandaj ecen kjo bote perpara sepse njerezit mendojne ndryshe nga njeri tjetri, perpiqu te kuptosh kete pastaj flasim prap ok?
    se harrova, sa per postimet do thoja qe jam anetari me i ri dhe besoj se ska nevoje per komente.

Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Hahahah si rrebelohet komunisti i vogel. Navash mer se spo te thote kush me mendu si mendoj un. Dukesh qarte si mendon ti lexohesh si gazeta por mos u rrebelo kot. Hajt shnet.

Anėtarėsuar
    18-12-2006
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga MICHI
    Hahahah si rrebelohet komunisti i vogel. Navash mer se spo te thote kush me mendu si mendoj un. Dukesh qarte si mendon ti lexohesh si gazeta por mos u rrebelo kot. Hajt shnet.

C`fare ka per komunist ketu??? Une e kam dashur demokracine edhe e dua akoma demokracine. Po demokraci liberale jo te kufizuar sic e kemi ne qe jemi nen mbikqyrje nga vende te tjera jemi zarat e te tjereve dua te kemi nje demokraci liberale qe te jemi vet zot vet shkop. Edhe jam kundra Olldashit qe te beht Kryetar Bashkie.....Nuk ka kapacitetin e duhur per ate poste nuk ka njohurit e duhura nuk ka eksperiencen e duhur....Ketu merr fund c`do gje. I bie qe ti japesh fronin e perandorit nje femije edhe te heqesh nje Plake qe ka vite mbi sup keshtu eshte krahasimi Edi vs Olldashi.

Hajt shendet.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga OpErAtOr
    C`fare ka per komunist ketu??? Une e kam dashur demokracine edhe e dua akoma demokracine. Po demokraci liberale jo te kufizuar sic e kemi ne qe jemi nen mbikqyrje nga vende te tjera jemi zarat e te tjereve dua te kemi nje demokraci liberale qe te jemi vet zot vet shkop. Edhe jam kundra Olldashit qe te beht Kryetar Bashkie.....Nuk ka kapacitetin e duhur per ate poste nuk ka njohurit e duhura nuk ka eksperiencen e duhur....Ketu merr fund c`do gje. I bie qe ti japesh fronin e perandorit nje femije edhe te heqesh nje Plake qe ka vite mbi sup keshtu eshte krahasimi Edi vs Olldashi.

Hajt shendet.
    Si mor djalosh i mbare nuk paska kapacitet zoti Olldashi..... E para Z Olldashi eshte nje nga drejteusit me te larte te mazhorances..... Aq me teper ka nje post te larte ne qeveri, sic eshte minister ne ministrin e brendeshme. Pastaj cfare ka ketu per ekspreience.... Mos po luhet futboll aty..... Mos harro qe dhe Edi Rama nuk erdhi si kryetar bashkie pas nje eksperience qe do kete patur kohe me pare. Dhe ky nga zerua e ka nisur.
    Pastaj ndryshimi eshte i pranushem.... C'do institucion ka nevoje per nje fryme te re. Kshuqe qe besoj s'e ka ardhur koha qe te ne krye te bashkis te jete z Olldashi.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anėtarėsuar
    18-12-2006
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY
    Si mor djalosh i mbare nuk paska kapacitet zoti Olldashi..... E para Z Olldashi eshte nje nga drejteusit me te larte te mazhorances..... Aq me teper ka nje post te larte ne qeveri, sic eshte minister ne ministrin e brendeshme. Pastaj cfare ka ketu per ekspreience.... Mos po luhet futboll aty..... Mos harro qe dhe Edi Rama nuk erdhi si kryetar bashkie pas nje eksperience qe do kete patur kohe me pare. Dhe ky nga zerua e ka nisur.
    Pastaj ndryshimi eshte i pranushem.... C'do institucion ka nevoje per nje fryme te re. Kshuqe qe besoj s'e ka ardhur koha qe te ne krye te bashkis te jete z Olldashi.
    Me Falni Shoku Airon^Boy se po flas edhe une me termat e komunizmit.Se me that mua komunist edhe une po ju pergjigjem me te njejtat terma.
    Ke quan Eksperienc ti ne qeveri apo ne bashki???Kur Z.Olldashi nuk di asnje procedure ecurie ne Bashki, edhe duhet nje rigjenerim total nje staf pune i tere per te arritur ne kapacitetin e duhur edhe ecurine e duhur per te arritur hapin e kohes.\
    Z.Olldashi nuk ka piken e eksperiences ne drejtimin e punes ne bashki pasi nuk ka pasur shancin te shikoj bashkine. Edhe do te besh nje krahasim qe Z.Rama e filloj nga Zero jo more Shoku Airon Edi e kishte nje kapacitet qe e beri Bashkine te ecte njelloj me Europen Edhe Me Ligjet Franceze pasi ka jetuar per shum vite edhe studiuar ne France Mike me Kryebashkiakun e Parisit. Edhe si e mori titullin kryebashkiaku me i mire ne Bote ??? Lind nje pyetje, tregojne frytet e punes edhe eksperienca ne drejtimin e Bashkise. Edhe jo llafet, Puna tregon c`do gje. Mua do me behet qejfi ta marri Olldashi edhe ta coj ne nje katastrof Tiranen njesoj sic beri Albert Brojka. Qe merrte tendera bente sikur shtronte rruge edhe sberi asnje gje.
    Nuk them qe Edi nuk ka marre edhe nuk ka vjedhur ka punuar edhe ka marre ate qe ka merrituar.

kalofsh mire shoku Airon. Pres Replike te me tejshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OpErAtOr : 22-12-2006 mė 05:53

Faqja 15 prej 26 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Urbanistika e Tiranes
    Nga BvizioN nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 04-12-2008, 07:39
  2. Kapen vrasėsit e Behar Kastratit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 13-02-2008, 09:20
  3. Ēfare ndodh nese zgjedhjet i fiton mazhoranca?
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 14-02-2007, 16:16
  4. Olldashi: Votoj Nanon president
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 02:02
  5. Olldashi kėrkon kthimin e minorenėve tė pashoqėruar nga Anglia
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-05-2006, 17:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •