Sa i lehtė qė je nga trutė or Miē... ti sikur nuk lexoje ēfarė shkruaja unė mėr zhulal...Postuar mė parė nga MICHI
![]()
![]()
Kore... mos u merr me tė se ka supermoderator tė fortė qė e mbron dhe mund tė shajė kė tė dojė pa ju dridhur syri e qerpiku.
Sokol Olldashi
Edvin Rama
Sa i lehtė qė je nga trutė or Miē... ti sikur nuk lexoje ēfarė shkruaja unė mėr zhulal...Postuar mė parė nga MICHI
![]()
![]()
Kore... mos u merr me tė se ka supermoderator tė fortė qė e mbron dhe mund tė shajė kė tė dojė pa ju dridhur syri e qerpiku.
Po tė shohėsh mė imtėsisht llojin dhe karakterin e fjalėve dhe gabimet ortografike, do dallosh qė i njėjti person shkruan me 2 nick name... unė nuk jam moderator dhe as supermod qė tė mund tė shoh IP-tė, por di tė dalloj cilin kam pėrballė nė bazė tė atyre qė thotė dhe shkruan.Postuar mė parė nga drity
![]()
Pse o michi po me paragjykon po une sthash diqka qe preferoj sepse une nuk e dua asnjeri, sepse une nuk i votoj ata per ti dashur por per te me qeverisur mire, madje edhe nese qeverisin mire une mund ti votoj prap por asnjeher nuk i dua, sepse kjo pune nuk shkon me dashuri por me pergjegjesi. por tani dolem jasht teme ketu sepse une kisha fjalen per tjeter gje, une ne fillim isha duke then qe nje njeri edhe krahe po te kete smund ta ndertoj Tiranen ose cilindo qyetet tjeter por ate e ndertojne te gjithe banoret qe jetojne aty.Postuar mė parė nga MICHI
Ti mund ti leshosh trojet sikur edhe une qe kam leshuar dhe ndoshta do leshojne edhe shum te tjere por mos u ben merak se mjaft do mbeten ne Shqiperi e ne Tirane.
Barca
varja jimmy se se kam nermen me harxhu germa as kohe me me edin as freshistat vec desha ti them rropte kut ti kete atij humdickerit se eshte rrace e degjenerume brez pas brezi.
Postuar mė parė nga MICHI
Jepi or Miē, se asgjė nuk bėn, veēse tregon kalamanllėkun dhe mendjen prej fshatari qė ke.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Humdinger : 04-02-2007 mė 21:04
grrekofil fole mre.
grekofil te thash edhe me siper se shof ca shkruan ti ore azmatik kshu qe lef sa te duash por ik giciloja leiles i cik se gje tjeter si ben ti vec egicilon rrakitik dreqi ik hudhu nga ndonje ure.
Okay grekofil ik bej nder vetes e mbyti diku azmatik skicofren.
humdicker e di ti mamin kur te mesoje mua abetaren.
O Mich , mjafttt !
Where does a thought go when it's forgotten?
Lere tė bėjė qef se nuk ka ilaēe sot ai, kėshtuqė i falet skicofrenia... atij dhe atij Zeusit qė e mbron dhe qė i kanė marrė pasuritė komunistėt dhe e kanė lėnė brekėgrisur dhe nuk di si tė hakmerret me lapsin e supermoderatorit... rang batakēinjsh si gjithnjė.Postuar mė parė nga MI CORAZON
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Humdinger : 04-02-2007 mė 21:58
okay lali u tha u be po thuj mjaft edhe atij azmes.
Me te medhenjve s'u them dot mjaft une, por ty me te voglin te bej qeshqek.Postuar mė parė nga MICHI
Tani, kerko falje publike per ato qe ke shkruar , se na turperove "partine".
Keshtu do te fitojme indipendencen ne ? A-ha !
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt