uroj qe te votohet me i miri
kete e dine vetem tiranasit dhe vetem ata
a jane te kenaqur dhe duan te vazhdojne me E.Ramen
apo duan te provojne te ndryshojne se ndoshta behet me mire ku i dihet
Sokol Olldashi
Edvin Rama
uroj qe te votohet me i miri
kete e dine vetem tiranasit dhe vetem ata
a jane te kenaqur dhe duan te vazhdojne me E.Ramen
apo duan te provojne te ndryshojne se ndoshta behet me mire ku i dihet
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
[QUOTE=vagabondo_nyc
Do jete shume e poshter nese dhe TVSH-ja dhe tv e tjera gjate fushates elektorale do bojne prezantim sic i prezantove ti ketu ne forum.
[/QUOTE]
po ke shume te drejte
po edhe sikur te beje tvsh te njejtin prezantim edit nuk ja ndie fare
une sjam i politizuar po vete tiransit e mbeshtesin edin shume
une mendoj vetem ndonje termet e ben te fitoj kol olldashin
Edi Rama sapo ti mbaroje mandati qe ka si Kryetar Bashkie do te hetohet per cdo gje qe ka bere ne kaq vite ne pushtet.
Tgjith do te hetohen mos e kini merak. Akoma me lajtmotivet e sales ju... Tgjith do te hetohen vertet por kur te vdesin ama, atehere do behet gjyqi i madh per secilin. Sa i perket Tiranes cfar ka bere Edi Rama se kishte bere njeri me pare dhe shihet qarte se sa ka ndryshuar kryeqyteti yne kshuqe pa pik dyshimi fiton Edi. Ju ftoj ti leni llafet boshe sa ka marr rryshfet nga ky e sa nga ky tjetri, duhet te kalojme me nje faze tjeter, ti gjykojme njerezit nga puna e jo nga llafet. Jam i bindur qe Tirana europiane qe po ndertohet do dije te votoje pro progresit...
Edi Rama Ska Nevoj Per Prezantim Se Prezanton VeteN Ne Ato Qe Ka Ber Per Tironen
Dhe As Mos Ti Shkoj Ne Mendje Askujt Se Tirona Pa Edin Do Ishte Kjo Qe Eshte. Vota Ime Per Ed Ramen Prandaj Do Vij Aty Ti Jap Voten Ne Janar![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 22-11-2006 mė 14:52
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Kur nuk dini se nga kush eshte bere Tirana mos beni si eksperta.
Lumin e Lanes e ka bere Koco Kokedhima kshu qe Edi Rama ska asnje merite per te, Per ke ka merite ai aman per ato pallate lara lara apo .....?
clay menova je...apo bo sikur je miop?
pse nuk krahaso tironen 99 me elbasonin99 dhe tirona06 me elbasani06
nejse politika eshte opinion dhe gjithekush ka nje te tille!
Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
Kerkova ne internet dhe tek faqja e Bashkise se Tiranes, po nuk gjeta nje CV te hajrit per ta sjelle. Kishte dicka tek Wikipedia po nuk ishte e nivelit per ta sjelle per prezantim.
Nese keni mundesine gjeni nje CV dhe ta vendosim ne forum.
Kerkoj ndjese per mungesen e informacionit.
Postuar mė parė nga Gunnar
Tek Wikipedia shkruhet Edvin Rama:
http://sq.wikipedia.org/wiki/Edi_Rama
Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
vagabondo_nyc, nese je ne NYC je vertet per te te qare hallin.
Nese nuk je me ne NYC duhet te jesh injorant sa te mos shikosh realitetin se cfare po behet.
Kalofsh mire e shko voto per Edi Ramen sepse ai e beri Tiranen Kryeqytet. Sa per info per Elbasanin flasim pasi te behet rruga Elbasan-Tirane.
Krijoni Kontakt