edi rama fiton dhe mos u lodhni kot
do e shohim
Sokol Olldashi
Edvin Rama
edi rama fiton dhe mos u lodhni kot
do e shohim
Tani une sjam nga Tirana,qe te gjykoj se kush prej ktyre mistrecave politikane eshte me i afti per te drejtuar bashkine e Tiranes.Nga prizmi i syrit te nje qytetari jashte Tirane,une e shof me nje sy pak me kritik.Per aq sa ka bere,Edi Rama e meriton te rikandidohet,por ndonjehere vendiu ka nevoje per ndryshime.Por koha ska ardhur per ndryshim,sepse kto e ndryshun e vune vendin ne nje kaos te vertet elektrik,prandaj tek keto zgjedhje ne duhet te jemi me skeptik dhe me pergjegjes per fatin e atdheut tone.Prandaj ju bej thirrje te mendoheni mire
Scarface_23 bashkohem me opinionin tend....por mendimi im me con se do fitoje Edi Rama sepse ka bere shume per Tiranen.Flas per ate cfare shikoj une,se paraardhesit e tij s'kane bere asgje ne krahasim me Edi Ramen.
Ashtu eshte.Mendimet tona shprehen me vullnetin e cdo njerit prej nesh.Duke hasur veshtiresite qe ndodhin ne jeten e perditshme,ne duhet te zgjedim njeriun e duhur per te ardhmen tone,sepse nuk mund te lejojme me njeres te perdhosin dinjitetin tone.
Mbase nuk me takon te marr pjese tek kjo teme pasi nuk jam nga Tirana, por si jo-tiranas qe shkon shpesh ne Tirane, me takon te them qe aty eshte bere nje pune kolosale keto 6 vjet. Tirana e para vitit 2000 me Tiranen e pas vitit 2000 jane 2 qytete komplet te ndryshme. Aty nuk jane lyer vetem fasadat e pallateve, sic thote ky zotria me siper qe kushedi sa kohe ka pa vajtur ne Tirane(nqs ka qene ndonjehere). Nuk diskutohet qe mund te ishte bere akoma me mire. Une vetem kur kujtoj se si ka qene parku Rinia dhe 2 krahet e Lanes me ze tmerri.Postuar mė parė nga Azem Beta
Per mendimin tim Rama eshte shume me cilesor se Olldashi.
Un met vertet nuk jam nga tirana, dhe nuk jetoj fare neshqipri,por kjo nuk do thot qe nuk duhet te perzihem ne kte tem,kjo tregon qe njerzit ktu shkruaj sa per te mbushur faqen,dhe jo per te biseduar.
ne rradh te par te nderuar forumista,tirana esht kryeqyteti i shqiperis,esht kryeqyteti i gjith shqiptarve,C“do shqiptar ke te drejt ta jap mendimin e ti per sa i perket kryeqytetit,dhe persa i perket shqipris,
ne rradh te dyt,esht e vertet se Edi Rama ka punuar me shu se c“do kryetar tjeter
qe ka mbajtur ate post 20 vitet e fundit,
por kjo nuk do te thot qe ai esht perfekt,ky mendim vjen nga shqiptaret qe kenaqen me pak,duku u nisur dhe nga shkaku qe para Rames, te tjeret nuk kan punuar shum,shqiptaret mendojn se nuk mund te dal ndonje njeri,qe te bej diqka me shum se Edi,ky esht nje mendim i gabuar,ose thjesht, nje perkrahje e forces politike qe Rama ben pjes,
e treta, un personalish mendoj qe nje kandidatur si Olldashi e njef mir punen qe ka ber Rama,dhe nuk e besoj qe ai,e don at post per tu turperuar,por per te ber dicka me shum,kete e mendon c“do kandidatur qe sfidon nje tjeter,qe esht njekosisht edhe kryetar aktual.kjo esht llogjike,
dhe votuesit qe i don te miren tiranes dhe jo partive politike,duhet te ken nje gje para sysh,
tash me njerzit e din se si ka punuar Rama,dhe per Olldashin do te jet shum e veshtir,qe ti mashtroj qytetaret,nese nuk shihet ne 4-5 muajt e par nje frym,ne frym punimesh ne favor te tiranes,me besoni se Olldashi do te perplaset me disfaten e par te tij,
dhe nuk besoj se nje gje te till e deshiron,
nuk e di se sa me keni kuptuar c“far dua te them,por gjithsesi faleminderit
per leximin.
Une them Edi Rama.......
Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate
Postuar mė parė nga miki_al2001
nipi i saliut je ti mo???
ke fol tamam si ai.
zgjohu o njeri zgjohu!!
Po per te tjeret mundemi me votu apo vetem per keta te dy??
Un du me votue per Sal Ram Berishen
Rama o tethtenjish
Krijoni Kontakt