Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-05-2006
    Postime
    4

Arrow Sociolog të ardhshëm...?

Ktu ne fillim spo di cka me shkru, kshtu qe pe lo te shprazet.....

Mmm, mendova e mendova para se me hape kete teme te re,, dhe qysh e ceka edhe ne fillim nuk po e dij si te filloj,, por me se miri do te ishte te futem sa me shpejte ne teme, qellimin time,,

Mendoj se ndoshta do kishim mundur te bejme nje kend ku do te bashkebisedonim per tema te ndryshme me sociolog te rinj, sociologet e ardhshem dhe ata me me shume pervoje .

Ne kete pjese ndoshta kishim mund me ndihmu/kshillu njoni tjetrin per gjera te ndryshme qe hasim gjate studimeve...

Besoj se ka mjaft cka te flitet e shkruhet,, atehere ju sociolog te ardhshem,, shprehuni,, hyni ne keto pjese dhe te postojme sa me shume gjera qe na duhen,,e sidomos per studenta te rinj, fillestar ne kete lemi.

Edhe une jam nje prej tyre dhe njemend kam nevoje te bashkebisedoj me dikend qe ka me shume pervoj ne kete sfere.

Mbes me shprese se do te bejme nje rjet te mire e te forte mes nesh dhe te perfitojme sa me shume nga njeri tjetri...

Pershendetje (vetem juve qe e lexoni)
    theTruth

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Ku Vazhdon Studimet Ti ???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-05-2006
    Postime
    4
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    Ku Vazhdon Studimet Ti ???
    Alnosa,

Pas nje kohe te gjate qe kisha bere kete teme,, tani e hapa veq sa per te lexuar tema te tjera, se per kete kisha humbur shpresat se do pergjigjej ndokush,,

Kete vit kam filluar studimet ne UP (Univerzitetin e Prishtines), ne fakultetin Filozofik, ne Dept. te Sociologjise...

Kam bere nje pauze gati 6 vjeqare prej shkolles se mesme,, dhe ta them te drejten e kam ende pak veshtire te "ndez makinen e te mesuarit" ....edhe pse gjate kesaj kohe skam qene pasive, kam punuar dhe ende punoj, mirepo te mbrijsh te gjitha eshte pak veshtire...

Ne te dy anet me duhet te jem e sakte,, edhe puna edhe studimet kerkojne angazhim te madh...dhe ndihem e sterngarkuar.... por shpresoj se me kalimin e kohes do mesohem me kete tempo te jetes,, dhe kur te kfjellem, atehere do i kem kryer studimet

Po ti, studion diqka?

Tema të Ngjashme

1. Deputetet e ardhshem u zgjodhen nga dy vete
    Nga shitesi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-06-2009, 18:01
  2. BE: S’marrim persiper misionin e ardhshem ne Kosove pa nje Rezolute te re
    Nga AlbaneZ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 09-03-2007, 07:14
  3. Çfarë dëshiron brezi i ardhshëm?
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Postimi i Fundit: 03-12-2006, 11:46
  4. Kryeministri i ardhshem, takohet me biznesmenet gjerman.
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 29-06-2005, 18:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •