DOJA TE DIJA SE ME CFARE SHPREHJE PERGJIGJENI ME SHPESH KUR DIKUSH JU TELEFONON ,MUND TE TREGONI JO VETEM ATO NE SHQIP POR RDHE NE TE GJITHA GJUHET E TJERA
ME RESPEKT NIKU
DOJA TE DIJA SE ME CFARE SHPREHJE PERGJIGJENI ME SHPESH KUR DIKUSH JU TELEFONON ,MUND TE TREGONI JO VETEM ATO NE SHQIP POR RDHE NE TE GJITHA GJUHET E TJERA
ME RESPEKT NIKU
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Me Cfare Shprehje Pergjigjeni Ne Telefon?
Po ,.......... !!!!
yes plz,,,,,,,, e ne vazhdim biseda
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Kushdo qofte nga ana tjeter e telefonit ( shqiptar, ingliz, xhepeniz), une pergjigjem...A-LOOO ?? dhe e "perdredh" zerin edhe me shume ..apo jo shoqnia? (lololol)
Where does a thought go when it's forgotten?
S'keni caller ID ju shoqnia? Une shoh kush me merr dhe per secilin kam pergjigje te vecante. Motres i them, "What do you want?" Niperve e mbesave, "Heeellooooo!" Punes, "Hello?" Shqiptareve, "Aaalo." Burrit, "Hey there, lover!" Tani vetem nqs shkembejne telefonat keta fillojne telashet, perndryshe se si me duket t'u them te gjitheve, "Hello," apo "Alo." Influencohem thjesht duke pare emrin e tyre ne caller ID.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Celularet kane ID, pa diskutim.
Se telefoni i shtepise nuk bjen kurre, ia ka gjetur babi, ve nje komp qe t'i mbylli gojen telefonatave te cmendura te reklamuesve.
Kushdo qe me merr ne telefon i njohur, i panjohur i pergjigjem njesoj.
Taniiii...kur jam ne qejf...bej edhe ndonje perjashtim...![]()
Varet nga personi qe merr ne tel pasi e shof ne Caller ID
Ne pergjithesi them ''Hello''
Nqs eshte shoqeria ime, atehere bej pak gallat me ta, duke u then...
p.s Per momentin nuk ndodhem ketu ju lutem lini mesazhin tuaj ose me flisni direkt, it's me Helenkjo eshte nje nga ngacmimet qe u bej te tjerat nuk i them lool
Nqs merr ndonje Shqiptare ne tel atehere them direkt Alooo![]()
Kur thoni ALO, ku e vini theksin ? Phaaa sa inat kam kur e vene tek A-ja.
Pale pastaj , qe tani kohet e fundit kane filluar ne Shqiperi para se ta mbyllin thone ne vend te mireupafshim...hajt hajt ! Kur e degjova per here te pare, u ofendova...por kur s'ke c'ben dot durosh...
Ka zanat edhe e folura ne telefon. Qe aty duket sa te kulturuar jane disa. Pastaj ...ka disa ...disa meshkuj, qe kurre nuk e mbyllin telefonin para femres...e lene partneren ta hang up -i first. I just love it.
pah si ma ke lexu trurin.... asnji presje s'i heq shka ke thane...sidomos ajo hajt bye...bobobobo..tmerr fare.
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
lolPostuar më parë nga MI CORAZON
I hate that "hajt" . Po kur them hate really HATE!!! E kane marre nga greket qe thone hajde ne mbarim te telefonatave, injorantet..
Se e paskam nis me sherr diten sot![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 21-11-2006 më 11:06
Krijoni Kontakt