Sipas mendimit tim eshte nje semundje por jo semundje fizike po psigjike normal![]()
Sipas mendimit tim eshte nje semundje por jo semundje fizike po psigjike normal![]()
Jo nuk eshte semundje eshte nje dicka qe te ndihmon akoma te besh gjera pa dal nga shtepia te gjesh informacione pa kerkuar neper libra vetem me nje shtypje te nje butoni.Nje teme ne nje gazete ka thene qe atehere qe erdhi interneti ne jeten tone edhe te botes asnje gje nuk do jet njesoj.Interneti ka ndryshuar shume gjera ne jeten tone edhe ne bote.
jo nuk eshte semundje .
ndoshta eshte per ata qe preferojne chatroom
interneti me ka ndimuar ne disa gjera ne zhvillim qe verte nuk i njihja ,ne jeten e perditshme .,keto 2 vjete e fundit me eshte dhene mundesia qe te rri gjith diten po te dua ne online ,dhe prap nuk me eshte bere semundje mendore .interneti te ndihmon ne cdo drejtim po tedish ta perdoresh ate dhe nuk eshte semundje .....
per dike mund te jese , per mua jo
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Mos e thuaj kaq ekstreme ti "semundje mendore". Njerezit mund te behen "addicted" mbas internet por jo semundje mendore, hahaha.
Bebushja e tha lart: mos shiko ata te te rinjte e Shqiperise ti qe nate e dite ngelen neper chatrooms... haha me shkrive kur e lexova kete...por interneti eshte i doemosem per ato reasons qe renditi ajo (se s'dua t'i permend perseri se me lodhen gishtat
) ... ka njerez qe punojne ne office edhe u duhet kompjutri..etc etc.
hajt pacim.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga summer_babe : 21-12-2006 më 03:34
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
Krijoni Kontakt