Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    Neper shekuj
    Postime
    20

Citim Postuar mė parė nga Dorontina

Puna e pervoja te meson shum...

hyna ne nji dhom ku ishte nji gru e smuer per disa informacione ; ajo me tregoi ngjarjen dhe dola nga dhoma...hyra prap per ti dhen ca dokumenta ajo tash kishte motren ne vizit e me tha: te lutem te lutem nese keni nji cop buk per motren time me nji kafe, mu duk apsurde pasi qe kishte kafeteri ne institutin tonź, por ok ja pruna s'bahet kijameti nji cop buk e dhath ka gjithkush ne frigorifer. kur hyna motrat rraheshin mes vete ...u qudita shum dhe u ndalen e duheshin sa ndejta me to ....tani i pyeta qfar profesioni benin dhe ku jetonin ....
    ishin komercante jude,udhtonin shpesh dhe benin shum festa ne Hotele Hillton ...
    pse qajti per nji cop buk dhe kafe ? ...pse rraheshin ?

keta njerz jan te rrezikshem qe lujn role te ndryshme mbrenda disa minutave ...

Dy fjale ekzistojn Po dhe Jo
    ah sa nevoitet edhe fjala Jo ....
    Une mendoje qe nuk jan njerez te rrezikshem por njerez te cileve u duhet ndihmuar. Aktrimi i till (ekstrem) eshte vetem manifestim i asaj qe e kan brenda.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Udhetari 11
    Une mendoje qe nuk jan njerez te rrezikshem por njerez te cileve u duhet ndihmuar. Aktrimi i till (ekstrem) eshte vetem manifestim i asaj qe e kan brenda.
    Jo njerzve te till nuk duhet me ju ndihmu e mir e the qe ato benin aktrim dhe manifsestonin at ke kishin mbrend ....nuk dot epi plus detale se pu hyn ne deontollogji profesionale....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    Neper shekuj
    Postime
    20
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    Jo njerzve te till nuk duhet me ju ndihmu e mir e the qe ato benin aktrim dhe manifsestonin at ke kishin mbrend ....nuk dot epi plus detale se pu hyn ne deontollogji profesionale....
    Keso pergjegje kam mare ne te shumten e rasteve qe kam diskutuar per situata te ngjashme. Edhe une nje kohe te gjate e kam pasur veshtire qe ta shoh aktrimin manipulues sikur diqka me te thelle se sa vet akti...Sidoqofte, me fal per kureshtjen time.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Udhetari 11
    Sidoqofte, me fal per kureshtjen time.
    Vetem kurreshtja na shtyn te mesojm perkundrazi me pelqen kurreshja e juaj.ne zyren time isha ne telefon e drejtoresha erdhi ne zyre dhe une e nderpreva telefonin se isha me motren se ajo thirri dikend me mobil , une per ta respektu biseden e saj ne qetsi..ajo kur perfundoj biseden me tha: jeni kurreshtare : une i thash , po jam kureshtare por jo shpiune, une vetem te bena respekt !

Pra udhtari 11 kurreshtja e mir asht zbulim ....une vet jam kurreshtare e zbuloj gjera interesante ....
    kurreshtja , ambicia,vetbesimi,kurajo,vullneti,optimizmi.... jan gjera te krijon njeriun e shendosh....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2007
    Postime
    5
    Personaliteti,eshte apo do te duhej te ishte nje gje percaktuar me heret.Perzgjedhja e paraardheseve eshte e pamundur,perzgjedhja e prinderve eshte gjithashtu e pamundur,si dhe shkalla intelektuale e tyre qe trashegohet.Percaktimi i rrethit dhe shoqewrise eshte njekohesisht edhe percaktim ngjyre,a seshte kjo dhe nje percaktim para lindejes son.Prandaj per mos ta zgjatur shume ,nuk them se gjithēka eshte e percaktuar,mirepo 70 perqin po.Kur je i mire thjesht ta ka lakmi edhe i keqi.Musah Ramizi

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Nga jeta e njerzve tė shquar
    Nga DoLpHiN nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 16-11-2014, 22:14
  2. Jeteshkrime nga jeta e njerzve te medhej nder shekuj !
    Nga ALBA nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 03-07-2011, 06:33
  3. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  4. Tė fitosh kėnaqėsine e Njerzve ėshtė e pamundur
    Nga ~Geri~ nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-07-2005, 04:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •