ze i mire premtues nese vazhdon keshtu. urime...........................
ze i mire premtues nese vazhdon keshtu. urime...........................
Dihet se cila eshte Elvana,nje femer e bukur,kengetare e plotesuar(edhe pse persosmeria nuk ka limit)
dhe eshte per te ardhur keq qe te mos kete sukses.....!!!
fabi..
hey a munet kush textin e kenges me ma gjet breeeee please flm
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Hmm si vajze shume e lazdruar paraqitet ne clipe, nuk le pershtypje qe ta duash.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
hello elvana je shum cool.kenget e tua jan shum te mira dhe ke nje ze shum shum te mir!!! tung nga krenari e admiri kalofsh mir
Eshte e papare fare.Ka ze te mrekullueshem dhe i uroj suksese.
Elvana Gjata-Mames, Vlersimi i Albumit 4/5 yjeFlori kopjon Missy Elliot?Ncuq ncuq !!!
Written by Elbino
Albumi i ri i Elvanes, sjell me shume hite te vjetra sesa kenge te reja,por gjithsesi eshte nje prej albumeve me te mire te ketij viti.Gjithsej albumi permban nente kenge si dhe dy bonuse.Prej tyre pese kenge i kemi degjuar,ndersa kater te tjerat jane kenge te reja.
Prej kengeve te reja, vetem Ani Ani premton te jete hit,ndersa te tjerat nuk munden te kalojne pertej stilit monoton qe mbush albumet e shume kengetareve shqiptar sot.Jeton pa mua ai tenton te jete balada e albumit,por prishet nga sterrhollimet e zerit te Elvanes.Mos me keqkuptoni ne fillmi duket bukur,por deri ne kengen e trete tere ato zgjatjee lakime te zerin te lodhin e behen te bezdisshme.Ajo ka nje ze super,por kjo sdo te thote qe cdo kenge duhet zbukuruar me uuuuuneeeee aaaaAAAAiiIII. U beme te gjithe xaxa bre! Nushu ime versioni origjinal, eshte nje prej realizimeve me cool ne muziken tone.Me pelqen menyra sesi eshte eksperimentuar me ritmin.Dhe versioni remix i kesaj kenge eshte gjithashtu shume i bukur dhe ben pjese ne listen e Albaniac 10 Vera Dance seleksionim i dhjete kengeve me te mira dance te stines,pergatitur nga Albaniac,liste qe do postohet se shpejti.Pervecse si kengetare,emri i Elvanes shfaqet ne kete album dhe nen tekstin e kenges vetem ty te kam.Kenget jane pergatitur me se shumti prej Flori Mumajesit i cili (po bej si shume i zhgenjyer ketu) ne kengen Vetem Zoti e di ja ka vjedh komplet ritmin kenges All In My Grill te Missy Elliot.Pra jo vetem Zoti e di lol, dhe ne e dina tash. Ne pergjithsi albumi eshte cool dhe kenga promovuese e ardheshme prej ketij albumi duhet te jete 100% Ani Ani. Nese kjo kenge nuk behet hit ne Shqipe, une ja kam borxh leket e klipit Elvanes lol.
Ani loqka jemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
mare nga albaniac.com
ka ze te bukur..kjo po qe ka te ardhme
mas pari mvjen mir qe ka nderpre bashkpunim me Geti , geti eshte hajni ma i madh i muzikes kshtu qe edhe elvana ket muziken MAMES ka sene tvjedhme...
nje gje nuk e kuptoj, kalon kjo me getoarin? i mean, are they in love?
Krijoni Kontakt