zakonisht tek parada ushtarake tek bulevardi deshmoret e kombit e pastaj beheshin festa plot ne darke. vitet e fundit eshte bere dhe nata e bardhe ku gjith tirona feston deri kur zbardhet dita tjeter.Postuar mė parė nga MI CORAZON
![]()
zakonisht tek parada ushtarake tek bulevardi deshmoret e kombit e pastaj beheshin festa plot ne darke. vitet e fundit eshte bere dhe nata e bardhe ku gjith tirona feston deri kur zbardhet dita tjeter.Postuar mė parė nga MI CORAZON
![]()
Parada ushtarake s'ka lidhje me F.F.Postuar mė parė nga tironci_to
I bjen qe s'keni pas festu dite flamuri fare. Se s'ma merr mendja qe keni pas shku per te pare koncertin e madh ne sallen e operas dhe baletit.![]()
Se tani mu kujtua, pse kur shkonte Enver Hoxha ne keto koncerte apo ne Dekaden e Majit nuk lejoheshin femijet e vegjel? Se kam fjalen per bebet...ok ? (lol)
Ja per keto gjera kam nostalgji une...Ehhhh....
Une u gezoja kur s'shkonte Enveri, se me Mehmetin... me linin .![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
NE JEMI NJE KOMB, ME NJE GJUHE, ME NJE GJAKE, ME NJE KULTURE, KEMI LUAFTUAR DHE LUFTOJM PER NJE FLAMUR. POR FESTEN E FAMURIT FESTOHET NE 2-3 VENDE KETU NE TORONTO. PER MUA KJO ESHTE KATASTROF E NJE KOMBI.
INFORMATAT MA TE SAKTA MUND TI MERRNI TEK:
http://www.albcan.org/
Me sa e di une ketu ne Toronto ia vlen te shkohet por ajo eshte zgjedhja juaj. Po deshet te merrni pjes ku shkojne shqiptaret e te gjitha trojeve etnike Shqiptare eshte me 26 Nentor, po deshet te merrni pjes ku marrin pjes vetem shqiptaret e nje shtetit ateher mund te vazhdoni me zgjedhjen e juaj.
Pėr nderė tė 28 Nėntorit, ditės sė flamurit dhe shpalljes sė pavarėsisė
Data: Me 26 Nėntor, 2006 (e diele)
Ora: 17:00 (5:00pm)
Hyrja: $50.00
$30.00 nėn moshėn 12 vjeē
Adresa: Le Jardin Special Event Centre
8440 Highway 27
Woodbridge, ON
L4L 1A5
Miresia civilizon inteligjencen
PUNEN E SOTME MOS E LE PER NESER
Po iu jap njė porosi,
Kėmba e huaj keq iu rri,
Nuk durohet gjithė vaji i fėmisė, Ēonu tė gjithė nė shėrbim Shqiperis
Une per vete do shkoj ta festoj tamam atje ku eshte ngrit Flamuri.Hjad mo nji here ne te rralle qellon keshtu.Po e di se do kenaqem.
Ju uroj edhe ju te kenaqeni,sudomos te grupit te Gjergj Rites dhe kujdes se mos beni ndonji xing andej ..............pershendetje..........
Wild and crazy can't be lazy
Meqe ju premtova me shume informacion:
Mbremja argetuese me rastin e 28 Nentorit-Dites se Pavaresise, do te zhvillohet diten e Premte ne daten 24 Nentor 2006 ne oren 20:00, ne Meridian Banquet & Convention Center.
Menuja
$35 per person me nje menu standarte:
Antipaste
Pasta
Pjate kryesore me gjoks pule, byftek vici dhe zarzavate
Akullore
Kafe
Shampanje
"Open Bar" per "Soft Drinks" (i pa kufizuar)
"Cash Bar" per pijet alkolike
Argetimi
Qe mbremja te na percoje sa me shume momente te gezuara, argetuese dhe cmalluese, jane te ftuar kengetarja e mirenjohur Ermira Babaliu qe vjen nga Detroit dhe qe do interpretoje per ne nga repertori i saj nje buqete me kenge shqiptare, nje cift i talentuar kercimtaresh qe do te interpretojne vallzim popullor shqiptar dhe te tipit "tango", nje cift kanadez te cilet do te interpretojne muzike "live" angleze dhe italjane.
Te gjithe pjesmarresit jane te mirepritur te argetohen duke vallezuar se bashku nen tingujt e muzikes shqiptare, dhe te huaj qe do te programohet nga nje DJ profesionist i ftuar ne mbremje.
Ne mbremje do te ofrohet dhe nje llotari nga kompania Dhurata.com, fituesi i se ciles do kete mundesine tu ofroje nje dhurate surprize te afermve te tij ne vendlindje me nje vlere $50, nepermjet Web sitet www.dhurata.com
Shenim:
kjo cope asht shkepute prej lajmerimit, dhe jo se une kam te baj me organizimin etj... thjesht pjesmarres si te gjithe... prandaj kaq info kam.
Jessi89 Po Ne Qe Jemi Large Moj Shpirti Si Tia Bejme Qe Me Zemer Te Jemi Atje Prane Sheshit Flaurit Ne Vlore Te Fala Dhe Respekte Niku
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Eldo,pa tjeter qe do te kenaqeni,po une nje cickel me shume.
me respect...jessi...
Wild and crazy can't be lazy
per me shume telefononi
1 416 871 9300
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anabanana : 19-11-2006 mė 14:32
plot behen
por ket vit sdo e festoj un sdo shkoj gjekundi
ke aldo nqs e keni mar vesh behet ne broadview do vin kengetar nga New york dhe toronto
Shoqata e Bashkėsisė Shqiptaro Kanadeze
organizon
Mbrėmje Festive
Pėr nderė tė 28 Nėntorit, ditės sė flamurit dhe shpalljes sė pavarėsisė.
Vizito www.albcan.org
Ardhja e juaj ne ketė mbrėmje ėshtė nderė pėr veten tėnde edhe pėr kombin, ndihmoni Shoqatėn e juaj se ėshtė e jotja, mos pyesni se qė bėri tjetri pėr kombin por qė bėra unė...
Faleminderit.
Krijoni Kontakt