une per shen valentinin do iki ne michigan. Do vej aurela gace , e kam shume qejf si kengetare![]()
une per shen valentinin do iki ne michigan. Do vej aurela gace , e kam shume qejf si kengetare![]()
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Ecccccc aty, party over here ain't nothing over there![]()
Postuar mė parė nga EllaCaramella
Aurela osht yll fare kur kendon me zerin qe ka dhe ato kenge kur i qan sja arrin asnjeri...ke per tu kenaqur ne qofse do jet Aurela aty ku do shkosh se un e kom qen tek 1 dasem ku ishte dhe ajo...ishte vertet e mrekullushme!
koncertin e organizon PASQYRA SHQIPTARE (TV ne shqip). Per info shkoni te www.pasqyra.ca
![]()
knej nga ne ska me ardh ajo?
me falni nese ju pengoj por kisha pas deshir qe te vini tek faqja yn dhe pe beni postimin e forumeve se nuk dim se si te fillojm se jemi fillestar ...
heheh ejani te pim nga 1 kafe sebashku pra ejani ju te shkupit ne shkup e ju tjeret nga jeni ejani atje ku do vini pra ejani ne web-faqen ton zbavitu.ch kemi forum po ska kush te shkruan ... si dhe chatin ton por ska kush te hyn pak user-vizitor kemi kshtu qe u theras te... ejani ju presim ne www.zbavitu.ch
ok shifeni ket tjetren mund te jen 2 te ndrryshme ose mund te jen isoj un nuk di gjo lol
Partyt ne canada jan cheap...knej they rip u off...50 dollar edhe pa buk te lejn, plus drinks duhet te pagosh vet. Pfff...shum kot!!!
P.S: Haj, milaniste!!!
lool e mi ktu vetem kto qe bojn per rinin jan cheap se e din qe si shko njeri ndrryshe po ja hec e shif kto qe vin kto kongtaret me te ik trruni lol.
ps. Haj
Krijoni Kontakt