Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Gjilani
    Anëtarësuar
    23-11-2004
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    18

Post Probleme me zërin e radios/cd në makinë

Kam nje problem me zerin e muzikes ne makinen time.

Degjohet nje ze kur i eshte ndezur makina dhe kur leshon muziken , dhe ndegjohet nje ze kur fillon te punoj motori. si nje PIIIIIIIIIIIII kshtu dicka dhe pengon zerin e muzikes..

Nuk eshte vetem mua qe me ka ndodh. por ndodh edhe ndonjerit prej juve kshtu , dhe a keni noj mendim se si mund te ndaloj cfar duhet te blej qe te ndalohet ajo.

Kam bler kablot e reja edhe perforcusin e zerit por kot nuk ndryshon prap ben ashtu sikur me par..

Ndodh vetem kur te punoj motori dhe pengon shum.

A ka noj zgjidhje ?

Pershendetje
    Spo ma nin..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-11-2006
    Postime
    14
    a leshohet kjo shurm kur e leshon radion ne frekuenca apo kur e qet ne cd ose me kaset qfar e ke ti
    Youthassemblies

Gjilani
    Anëtarësuar
    23-11-2004
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    18
    Edhe kur eshte zeri i ndalur i muzikes.. ben zhurm.. dhe kur ti japesh gaz me shum ben edhe me shum..

Si thu ti ?
    Spo ma nin..

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga Gjilanasi_ger11
    Kam nje problem me zerin e muzikes ne makinen time.

Degjohet nje ze kur i eshte ndezur makina dhe kur leshon muziken , dhe ndegjohet nje ze kur fillon te punoj motori. si nje PIIIIIIIIIIIII kshtu dicka dhe pengon zerin e muzikes..

Nuk eshte vetem mua qe me ka ndodh. por ndodh edhe ndonjerit prej juve kshtu , dhe a keni noj mendim se si mund te ndaloj cfar duhet te blej qe te ndalohet ajo.

Kam bler kablot e reja edhe perforcusin e zerit por kot nuk ndryshon prap ben ashtu sikur me par..

Ndodh vetem kur te punoj motori dhe pengon shum.

A ka noj zgjidhje ?

Pershendetje
    ---
    Duket si problem interference,valesh elektromanjetike me origjine nga kandela e motorrit qe leshon shkendija elektrike dhe keto nderhyjne dhe japin zhurmen te altoparlantet e radios.Mund te jete shkak mungesa e ndonje filtri zhurmash per radion ose ndonje kabell tokezues,shiko lidhjen e kabllit tokezues(neutral,ground jo + jo - qe lidhet me baterine). Duhen izoluar mire pikat ku lidhen telat mbrapa.Mund te jete shkak amplifikatori ose ndonje pajisje tjeter cd player,ipod etj qe i mban afer me radion.Provo te izolosh kontaktin e radios me shasine ku radio rrethohet. Mundet te jete ndonje problem me komplet sistemin elektrik te makines.Dikush qe i ka fut duart ka bere ndonje gabim ne instalim,dicka nuk eshte lidhur sic duhet apo izoluar.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-11-2006
    Postime
    14
    Edhe unë mendoj si benseven11 interference,valesh elektromanjetike me origjine nga kandela e motorrit qe leshon shkendija elektrike dhe keto nderhyjne dhe japin zhurmen te altoparlantet e radios,,,eshte mir ta dergosh makinen tek ndonje elektricist sepse motori yt mund te digjet..
    Youthassemblies

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Motori mund te digjet..

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sa kam qesh
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Si të pajisem me patentë makine në SHBA?
    Nga Xhuxhumaku në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2012, 17:30
  3. Burrat dhe grate me probleme mendore duhen te parandalohen...
    Nga *~Rexhina~* në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 15:13
  4. Java - Si punon Java me Database
    Nga Pogradecari në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 18:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •