Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705
    Citim Postuar më parë nga XX22
    A ti qenke toç fare,ik o njeri kthjelloje trurin me mesim dhe lexim se po ta dishe ti se ai Slloboja qe ju beri kerdine ishte fut nga ato shpetimtaret e juaj dhe jeton si mbret sot ne vendet e ngrira.Ja pra kjo eshte usa qe e tregon veten gjithmone si nje heroine dhe kujdestare e botes dhe humanitare e madhe .Kesaj i thone te vret naten e te qane diten''.

PS:e kam per nder qe jam nga shqiperia e mesme dhe nuk jam nga gjilani,pra mos me ngaterro me veten.

BAZAT E ENVERIZMIT JANE GJILANI I KOSOVES DHE SALARIAE ...!

DHE KETE SHPREHJEN (ti qenke toc fare)PERDORENI NE FAMILJEN TUAJ DHE JO

KETU NE FORUME.MUA NUK ME INTERESON ASPAK JENI I KETI PLANETI TE VOGEL

APO JENI JASHTE TOKESOR.

SINQERISHT

A A A A

XHUXH ~QENJE NJERZORE ME RRITJE JO NORMALE ,MOSTER !

XHUM-AKU~ ???
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

ty te interesojne direktivat e beograd-athines, e kemi mare vesh, ka kaluar edhe kufijte e ... xhumakerise.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705
    Citim Postuar më parë nga Xhuxh Xhumaku
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

ty te interesojne direktivat e beograd-athines, e kemi mare vesh, ka kaluar edhe kufijte e ... xhumakerise.

Po pse a mendoni se ju enveristat e forumit jeni me Shqipetare se sa te tjeret!Lidhejt qe mundoheni te aneksoni nga une ju perkasin pikrisht shteses tuaj!

Sinqerishte

A A A A

Une xhumaku, xhuxh pe xhuxhi pe kohes se totallitarizmes e deri me sot, ne kohen e sali-tosizmes, dekllaronj nen pergjegjesine time forumore se etiketohem "enverist" prej zombive salisto-greko-serbe kur ata nuk kane çfare te thone, perveç fjaleve qe i perkasin gjirizeve te sherbimeve agjenturore qenefore greko-serbe.

Ata qe nuk e kane probllem lepirjen e asaj qe kane peshtyre, dhe geltisin jarget e dalldise anti-kombetare te njeri-jatrit si saliu e fatosi, kerkojne te vene nofka dhe etiketime qe gatuhen ne kuzhinat anti-shqiptare, sulmojne personalisht, nuk meren me ide apo shtrim problemi, por kerkojne te me mbyllin gojen mua perfaqsuesit te xhumakerise perhere besnike e Shqiptarizmes ne shpirt, zemer, vullnet, deshire e veprim.

sqarim:

Zombizme eshte shfaqje e huaj nga Indite Perendimore, kur 4A tjetersohet ne ... antimafish, brekselep, edhe ndonje tjater ketune ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705
    Citim Postuar më parë nga Xhuxh Xhumaku
    Une xhumaku, xhuxh pe xhuxhi pe kohes se totallitarizmes e deri me sot, ne kohen e sali-tosizmes, dekllaronj nen pergjegjesine time forumore se etiketohem "enverist" prej zombive salisto-greko-serbe kur ata nuk kane çfare te thone, perveç fjaleve qe i perkasin gjirizeve te sherbimeve agjenturore qenefore greko-serbe.

Ata qe nuk e kane probllem lepirjen e asaj qe kane peshtyre, dhe geltisin jarget e dalldise anti-kombetare te njeri-jatrit si saliu e fatosi, kerkojne te vene nofka dhe etiketime qe gatuhen ne kuzhinat anti-shqiptare, sulmojne personalisht, nuk meren me ide apo shtrim problemi, por kerkojne te me mbyllin gojen mua perfaqsuesit te xhumakerise perhere besnike e Shqiptarizmes ne shpirt, zemer, vullnet, deshire e veprim.

sqarim:

Zombizme eshte shfaqje e huaj nga Indite Perendimore, kur 4A tjetersohet ne ... antimafish, brekselep, edhe ndonje tjater ketune ...

1-FATOSI ESHTE KRYETAR DE-JURO I PARTIS TUAJ!

2-URRETJEN PATOLOGJIKE NDAJ TI E KENI SEPSE SHMAGU NJE

KATASTROF TE

PREGADITUR NGA SIGURIMI KOMUNIST.NJE 97 TE DYTE!

3-PASI KOMUNISTAVE SI TE FORUMIT EDHE ATYRE NE BUNKJER,JU

INTERESON NJE

SHQIRERI.PA DINJITET SHTETROR!

4-PARTIA DEMOKRATIKE ESHTE ANTISHQIPETARE PER ARSYEN SE

KERKON

VENDOSJEN E SHTETI LIGJORE.DHE DERGIMIN E GJITHE KRIMIT TE

ORGANIZUAR

DHE TE SUPORTUAR NGA PARTIA SOCJALIST PERPARA DREJTSIS!

5-ESHTE E QUDITSHME SHUME KOMUNISTAVE TE KETIJ FORUMI U

PELQEJN

PREVESITET!

ME SHUME SIMPATI PER JU XHUXH XHUMAK

SINQERISHT

A A A A

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2007
    Postime
    57
    Shqipëria...çerdhja e "ish" të dyshuarve islamik!

--------------------------------------------------------------------------------
    kush e paska zbulu qe kana qerdhe ncncn do t thot ja paska kalu arabve paska arit mu bo qerdhe e dyshuarve islamik mashallah
    me arit me bo qerdhe me nji mes ku shum pak respektohet feja ket e beson veq naj i smut n krye !
    plot 19 ..

Fortes Fortuna Adiuvat !

Perjashtuar Maska e Trimi81
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Mbi Toke
    Postime
    65
    E kane zbuluar greket dhe serbet qe eshte cerdhe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2007
    Postime
    75
    greqia eshte cerdhe terrori dhe nese sjeni dakort lexoni pak per bombat qe shperthejne perdite ne greqi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2006
    Postime
    143
    AAAA idiot i idotave je,katolikt e veriut jane talibanet dhet teroristet e Shqiperis

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  2. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 17-10-2007, 23:58
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •