Sipas jush dhe mendimit tuaj kush e meriton me se shumti ne jete respektin dhe dashurine tone dhe pse?
Sipas jush dhe mendimit tuaj kush e meriton me se shumti ne jete respektin dhe dashurine tone dhe pse?
besoj se ne nje fare menyre, dashuria e respekti jane te kategorizuara
psh. per prinderit ke tjeter dashuri, per gruan tjeter, per femijet tjeter. Edhe respekti per mua ka po te njejtin shkallezim
Eshte relative
proud 2 be me, the eagle's son
Te kuptoj plotesisht qe dashuri ndjejme per te gjithe qe na rrethojne sidomos per familjaret ndoshta qe njeriu gabon dhe don ate qe ndoshta nuk e meriton aq por per ty eshte i-e dashur dhe sigurisht se disa ndjenja nuk mund ti udhezosh vet!!!Postuar mė parė nga eagle's son
Por pyetja ime ishte qe sipas jush kush e meriton qe ta duam dhe respektojme me shume,cili njeri???
Meriton respekt te madh ai qe thote dhe kerkon te verteten....edhe kur ajo (e verteta) na hidheron...Postuar mė parė nga rabija
Nese respekton veten,ke respektuar edhe te tjeret.....ky eshte koncepti im per respektin.
Respekt meritojn te gjith ne qofse nuk e respekton veten nuk mund ta respektosh askund
Dua dhe respektoj me shume ne jeten time FAMILJEN.Postuar mė parė nga rabija
Eshte merita ,dashuria,kultura,edukata e tyre ajo qe sot perfaqesoj une.
Jane prindrit ata qe me drejtuan drejt jetes,qe te jem kjo qe jam .
u jam shume shume mirenjohse per gjithcka.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Cdo qenie e urte, e drejte, e moralshme dhe e pakompromis, meritom maksimumin e respektit tone.
Po te mos jete keshtu, do te jete keshtu si eshte - duke vojtur ky popull!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
RESPEKTI!
RESPEKTI NDAJ PRIDERVE ESHTE DHE DUHET TE JET NE PLAN TE PARE!
MJER AI QE JAU PRISH PRINDERVE!!
KURSE respekti burr grua dhe anasjedhtas,eshte i deomosdoshem per nje cift apo familje normale,kur eshte respekti sinqeriteti dhe harmonia ne familje atehere je ne gjendje te rritesh femi te edukuar ,te japish respekt,dhe te fitosh respekt nga te tjeret!
kurse ne shoqeri respekti eshte reciprok!
Respekt meriton ai qe te respekton![]()
Krijoni Kontakt