Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Shum interesnate qka shkruani per fet, per profesit etj etj kam lexu po ashtu nga te gjitha nga pak dhe siq tha njeni te gjitha kan lidhshmeri njera me tjetren ; pajtohem 200% .

Une qe nuk jam fetare por Zotin e besoj mendoj shumherź pse fetaret shqiptar nuk punojn bashk per te studiju ato qe u permenden ne nji forme tjeter qe ndoshta kan perputhshmeri me keto gjera qe sot ekzistojn dhe jan vertetu qe quhen ne frengjsht OVNI (objkete fluturuese jo te verifikuara ) objet volaient non identifié ...

per keto flitet qe nga vitet 50-60 keto objekte jan pa te bazat amerikane e shifen edhe sot por ne ato vite vitet e luftes se ftoft amerikanet kan mendu qe jan spiunat rus, kurse sot jan shkru ca libra me permbledhje te sakta nga polulli dhe sidomos pilotet aktiv dhe pensioner qe kan pa dhe shofin keto objelkte fluturuse te perfekcionueme te shpejta me shpejtesi te drites u tha siper qe ne fillim i qujten Marcianet e sot quhen OVNI.

me duket qe fetaret ton duhet se bashku te merren me studimet e ketyre OVNI.
    nese jam jasht teme mos i lexoni ose shlyni lirisht ..vetem deshta te them diēka qe kam ndegju ne nji emision special ne lidhje me ket qe po flitet ketu .
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    eh kjo aleance mund te ndodhi nuk ka asgje per tu cuditur .

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Shkoni te njihni njerezit....se ata do ta bejne aleancen apo luften....se fantazia juaj ka marre krahe.......po fluturoni me presh ne d...yth....
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar mė parė nga Matrix
    Ne rradhe te pare, ai liber quhet "Perplasja e qyteterimeve" dhe jo "Lufta e qyteterimeve"

Problemi eshte se nqs ka nje perplasje midis qyteterimit perendimor dhe atij islamik, a eshte kjo nje perplasje kristiano-muslimane?

A eshte qyteterimi perendimor nje qyteterim i krishtere?

Nqs jo, atehere nje perplasje e till nuk eshte nje perplasje kristiano-muslimane,
    por me teper nje perplasje ateisto-muslimane...
    Libri nuk eshte i shkruar ne shqip por ne anglishte dhe quhet ''The Clash of Civilizations -- Remaking of world order''

dhe nese tani nuk iu duket nje lufte mes qyteterimeve une nuk besoj qe ndonjeher do te kete nje lufte me te madhe ndermjet krishterimit dhe muslimanizmit, une shpresoj qe kjo lufte te perfundoj sa me shpejt dhe nga ana e muslimaneve te zvogelohet fundamentalizmi dhe radikalizmi kurse nga ana krishtere te zvogelohet deshira per te udhehequr me boten.
    Barca

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Hyseni: Kadare kundėr bashkimit tė Shqipėrisė etnike
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 12:44
  3. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Cfare na kujton viti 1492?
    Nga INDRITI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2004, 18:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •