Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A
    Ne thelb nuk eshte perplasje kristiano-muslimane, por as ateiste, sepse ateizmi nuk eshte gjendje qe percakton ne menyre te gjere nje sistem vlerash....por besoj se termi me i sakte do ishte ILLUMINIZMI vs ISLAMIZEM..
    Kjo qe thua ti me solli nder mend diēka, dhe pikerisht per kete une mendoi (natyrisht nese ka aty diēka te vertete) qe ajo lufta Kristian dhe Musliman kunder nje armiku te perbashket eshte:

Musliman & Kristian vs Illuminati

Kur keta te fundit (Illuminati) do ta zaptojne ndonje superfuqi (siē e kan zaptuar gati Ameriken, shpresoi qe nuk do ti ndodhe kurr kjo gje Amerikes) dhe do te mundohen ti nenshtrojne te dy palet Kristian dhe Musliman
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 20-11-2006 mė 22:49

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s
    Kjo qe thua ti me solli nder mend diēka, dhe pikerisht per kete une mendoi (natyrisht nese ka aty diēka te vertete) qe ajo lufta Kristian dhe Musliman kunder nje armiku te perbashket eshte:

dhe une di shume gjera per kete . dhe Illuminati eshte nje sekt shume i fuqishem ose me sakte mendohet se eshte .

por me then te drejten une dhe ne fe jam kristian por mbeshtes Illuminati i adhuroj

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga SKOPIONSKING
    dhe une di shume gjera per kete . dhe Illuminati eshte nje sekt shume i fuqishem ose me sakte mendohet se eshte .

por me then te drejten une dhe ne fe jam kristian por mbeshtes Illuminati i adhuroj
    Besimi i tyre i vertet eshte Dollari dhe pushteti, dhe jan shume te fuqishem dhe te rrezikshem per te gjith, edhe per te Krishteret.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Besimi i tyre i vertet eshte Dollari dhe pushteti, dhe jan shume te fuqishem dhe te rrezikshem per te gjith, edhe per te Krishteret.

po lal e di sepse une i studioj shume dhe di shume gjera per kete sekt
    jane me te vertete shume te rrezikshem nese vene ne perdorim gjithcka qe kane per te shkaterruar fene .

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga SKOPIONSKING
    po lal e di sepse une i studioj shume dhe di shume gjera per kete sekt
    jane me te vertete shume te rrezikshem nese vene ne perdorim gjithcka qe kane per te shkaterruar fene dhe une di shume gjera per kete . dhe Illuminati eshte nje sekt shume i fuqishem ose me sakte mendohet se eshte .

por me then te drejten une dhe ne fe jam kristian por mbeshtes Illuminati i adhuroj.

Me fal qe po te pyes, sa per kuriozitet...c'nenkupton kur thua: E adhuroj Illuminatin?(!) ...per me teper, mbasi je shprehur me lart se di 'shume' gjera per to!(!) Do isha mirenjohes nese me argumenton se c'te ben ty, te terhiqesh, te referosh besimin dhe peruljen tende, te adhurosh Illuminatin...

Nderkohe, perseri me lart je shprehur se jane sekt i fuqishem, i pasuar me faktin se 'mendohet' te jene te tille. Me kaq sa shkruan, me jep pershtypjen qe njohuria jote rreth Illuminatit ka nevoje te marri nuancat e duhura, dhe kjo arrihet nese klikon te pakten ne njeren nga temat qe ka hapur Darius ketu ne forum, sepse te them te drejten, kishte sjell goxha material dhe te detajuar, gjithashtu!

Mik i dashur, per te te korrigjuar rreth asaj qe 'mendon' se mund te jene, dua te te them qe gjithcka qe ke lexuar deri dje ne shkolle, gjithcka qe te ka treguar babai dhe nena, gjithcka qe ke thithur nga propaganda mbareboterore e mediave dhe masmediave, ka qene nje genjeshter e madhe, te ciles sot, i ka ardhur vakti ti leje rradhen te vertetes, nje te vertete, jo shume te preferuar nga te gjithe ne!

Si fillim, po te isha ti, do shfletoja disa nga temat qe te permenda me lart, pastaj dhe interneti te jep goxha material nese kerkon (sepse ka ardhur nje kohe qe po insistojne vete ato, qe njerezia te krijoje nje ide te pergjithshme rreth historise se tyre, fuqise dhe qellimeve - nese mund ta quaj keshtu, sepse keto te fundit, as shumica e tyre nuk e dine tamam) dhe pasi te kesh bere kete, hajde dhe korrigjo veten, duke shkruar qe gjithcka qe egziston ne kete bote, pervec shpirtit qe s'ta kane pervetesuar akoma, i perket Illuminatit (tere sub-organizatave qe permblidhen ne te)!

Mire do ishe te filloje te studjoje disi edhe simbolet! Te them keshtu pasi ne menyre per te germuar thelle ne zbulimin e nje te panjohure kaq misterioze dhe djallezore, te nevojitet nje ngacmim per te te shtuar kuriozitetin e kerkuar. Simbolet, jane dhe historikisht kane qene nje nga armet dhe urat me te fuqishme te Illuminatit dhe kur te mesosh qe pothuajse cdo makine qe ke pare me sy, cdo firme gjigande ku ben pazarin, cdo agjensi dhe korporate, cdo gje me vlere ka shenjen (simbolin) e tyre, do fillosh te kafshosh thonjte drejte klikimit te ardhshem! Pse simbolet? Ka thene edhe Konfuci i madh: Fuqia (power) nuk eshte ne fjalet dhe slloganet, por vetem ne Simbolet!

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    domethene nese dikush shpik nje fe te re ju besimtaret nuk do permbaheshit dot dhe do dilnit ne lufte?
    Sejcili ka te drejte te hyjnizoje ke te doje.
    Une psh e mohoj zotin ,ate zotin qe keni ju te krishtere e mysliman , e ēfare i duhet besimtareve?

ajo fe qe hyjnizon njeriun tashme ekziston, ēdo njeri i kulturuar dhe i pavarur ne mendime eshte dakord qe fete monoteiste sjellin vetem perēarje dhe lufte, si ne kete rast psh qe besimtaret e te dyja feve te medha monoteiste presin me padurim fundin e botes ne nje lufte midis besimtareve dhe jo besimtareve.

a nuk do ishte me mire te prisnim paqen ne vend te luftes?

Me sa shoh xfiles nuk ke kuptuar asgje nga thelbi i kesaj teme.

Thelbi i temes eshte: "NQS NDODH NJE LUFTE E TILLE, A DO BASHKOHEN TE KRISHTERET NE ALEANCE ME MUSLIMANET, APO JO"

Pra, nuk diskutohet nese nje lufte e tille eshte e drejte apo e gabuar.

Kuptohet qe askush nuk e deshiron luften, por fakti qe ne bote ndodhin luftera, tregon se ky eshte nje realitet.Dhe kjo lufte mund te vije nga padrejtesite, nuk do vije thjesht per arsye se dikush beson dhe dikush nuk beson.

Keto padrejtesi une i kam rradhitur.
    Nje nga keto psh mund te jete nqs dikush vendos qe gjithe besimet te adhurojne nje lider politik universal dhe cdo fe tjeter duhet te dale jashte ligjit dhe besimtareve do u hiqet e drejta e arsimimit, do u ndalohet shit-blerja dhe te drejta te tjera.

Kjo mund te conte ne nje lufte te tille, jo thjesht ideja se dikush nuk beson dhe ndaj duhet vrare.

Por, serisht e kujtoj, thelbi eshte tek aleancat e mundshme qe mund te lindin ne nje rast te tille, dhe jo tek shkaqet e kesaj lufte.
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    pse jo besojme ne nje zot ,
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    @ Matrix

Pasi qe ti je SHQIPTAR i krishter dhe po te interesojkan profecite, a ka mundesi me e hape nje teme dhe me i siell profecite e Johanes (Gjon apo si i thuhen ne shqip atije) ne shqip, ose silli ketu ne kete Teme. Ose edhe dikush tjeter, s'prish pune kush i siell ato ketu.

Kjo vlene edhe per ata qe kan njohuri per parashikimet e Nostradamusit.

Por postoni te gjitha ne Shqip, nese postoni diēka, se per ne gjuhe te huaja i kam lexuar edhe une, e kur perkthehen nga nje njeri i thjesh e humbin ate origjinalitetin dhe gati e humbin edhe domethenjen.

FLM
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 21-11-2006 mė 08:56

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Kur keta te fundit (Illuminati) do ta zaptojne ndonje superfuqi (siē e kan zaptuar gati Ameriken, shpresoi qe nuk do ti ndodhe kurr kjo gje Amerikes) dhe do te mundohen ti nenshtrojne te dy palet Kristian dhe Musliman

Me duket se nuk e ke kuptuar termin iluminizem.....
    Ky term nuk ka asnje lidhje me idete e nje grupi te caktuar njerezish te vetequajtur iluminati......(eshte vetem koicidence fjalesh)

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Jo une e di se ēka do te thot termi Illuminati (lat.) te shendriturit (alb.), dhe eshte e vertet qe termi i tyre nuk ka te beje asgje me veprimet apo ambiciet e tyre.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Hyseni: Kadare kundėr bashkimit tė Shqipėrisė etnike
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 12:44
  3. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Cfare na kujton viti 1492?
    Nga INDRITI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2004, 18:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •