Jam nje maturante nga Kosova dhe kam deshire te studioj ne Shqiperi mjeksine e pergjithshme.Desha te di nga ju diqka me teper per mjeksin atje, apo me saktesisht per studimet e mjeksise.
A njihet diploma e shqiperise edhe jasht vendit?
Jam nje maturante nga Kosova dhe kam deshire te studioj ne Shqiperi mjeksine e pergjithshme.Desha te di nga ju diqka me teper per mjeksin atje, apo me saktesisht per studimet e mjeksise.
A njihet diploma e shqiperise edhe jasht vendit?
tek universiteti ku jam une ka vetem Infermieri
e eshte me karten e bolonjes
normal qe te njihet
eshte universitet privat
universiteti Kristal psh
tek dega e tij qe ndodhet ne Fier
une jam Per infiermieri
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
vazhdoje shkollen per infermjeri ne elbasan jemi me karten e bolonjes dhe eshte normale qe diploma njihet dhe jashte vendit
Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla
Absolutisht jo. Flas Itali-greqi.
Qe te njihet diploma e mjekesise jashte vendit, kryesisht ne Perendim, duhet ta konvertosh duke dhene disa provime kyce, sipas specifikimeve te vendit ku kerkon te transferosh eksperiencen akademike. Ketu perjashtohet Turqia, e cila pervec testit te MCAT-s, per specializim, nuk kerkon ndonje gje te ngjashme si vendet perendimore.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Diploma e mjekesise e marre ne Shqiperi , njihet vetem ne Shqiperi.
Ne vendet e tjera po vajte me diplomen Shqiptare , nuk njihet asedhe gjekundi , dmth 6 vjet qe do kesh bere do ti hedhesh ne plehera, sepse do duhet ta besh fakultetin nga e para , madje as infirmieri nuk mund te praktikosh, vetem pastruese.
Keshtu qe kurajo, pastaj cte duhet mjekesia?![]()
Krijoni Kontakt