skam cshtoj se ajo nene do varuar
skam cshtoj se ajo nene do varuar
Partizoni
ajo nuk ka merituar te behej nene
mire u be, ajo nuk duhej quajtur ose thirrur nene
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
waaa e po di nena shfrytezuese,qelbesira,magjistare.....por qe te arrije deri ketu nje nene kjo eshte e paimagjinueshme.ZOTI i dhente denim qe ne kete jete se e meritojne me te vertete.Nena qelbesira qe as emrin nene nuk e meritojne,kendej rrinte me dashnorin dhe vajza punonte per to,po mire po kjo vajza kaq qullse ishte,ta kishte denoncuar nenen qe para dy vjetesh,i ka ardhur keq per ate funderrinen.Mbi keto njerez duhet vendosur denim maksimal.
duhet varur ne mes te qytetit
ska burg per te
Per fat te keq egzistojne edhe te tilla monstra por per fat te mire jane te rralla
Fakti qe shoqeria Shqiptare karakterizohet nga nje familje e forte dhe solide ben
qe fenomene te kesaj natyre te ndodhin rralle.........prostitucioni eshte nje fenomen te cilin Shqiperia ka kohe qe po e vuan por prinderit asnjehere nuk kane ndikuar qe vajzat e tyre te shkojne e te prostituohen jashte apo brenda vendit
me vullnetin e tyre........keto mund te jene episode te vecanta ne kushtet e nje varferije ekstreme.........shoqeria Shqiptare pamvaresisht ketyre episodeve,eshte ndergjegjesuar dhe eshte bere me e kujdesshme ndaj ketij fenomeni........kete e
spiegon fakti qe vajzat e reja nuk genjehen me dhe tregojne kujdesin me te madh
ndaj fenomenit ne fjale.........eshte rritur edhe deshira per arsimim dhe si'c dihet
vajzat e arsimuara jane me pak te prirura te bien viktima.........kam bindjen e plote se ne nje te ardhme jo shume te larget ky fenomen do te kujtohet nga ana
jone si nje enderr e hidhur e ketij tranzicioni po aq te hidhur qe patem fatin e keq te kalojme........e mbyl duke shpresuar qe ne te ardhmen te tilla episode te mos ndodhin me....
Shkoni andej nga tema "homoseksualizmi tek ne" pa te shihni botekuptimin e shqiptareve tane te marrese sa me shume keso perverzionesh paftyresish e krimesh te paimagjinueshme ne shoqerine tone, ne me afer Evropes do jemi.Do te tronditeni edhe nje here kaq.
Une per vete kam ngelur pa fjale. Ku dreci treten vlerat aq te larta morale te ketij populli per kaq pake kohe?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
haha kjo qenka tamam per jerry springer edhe ja kalon shumices. dmth ajo ka qen 15 vjece kur ka filluar me detyrim nga mamaja. ec te vdeksha tamam mu ne mes te evropes
po rrini mo rahat sec cfar thone gazetat ....
e pabesueshme per nje nene ..
e dini pse mendoj keshtu ????
se kam vene re se te gjitha ato femra jane te perdala,flas per shqiptaret ,mundohen shume qe femijet e tyre mos te behen si ato ..
i mbajne te mbyllura ,i fusin friken nqs e shohin me nje djale ,
e kam nga nje rast real kete prandaj me duket e pabesueshme kjo ngjarje nga nena shqiptare ..
po cfar nuk ben vaki ,perendimin afer e kemi .......
ALONSA!te pershendes!
te sjell une nje shembull!
une di nje grua qe karieren e saje bashkshortore e ka pasur komplet te pa moral!
sa qe dhe femija e lagjes e kuptonin se sa poshte kishte rene!
mir po kjo grua kishte nje vajze shum te bukur,Gruaja e ema e vajzes pra,gjithmon deklaronte qe une nuk kam lene gja pa bere!por vajza ime nuk ka shanc qe te beje sikur une,sepse ja kepus koken!!dhe verte vajza u be 18 vjece dhe eshte respektu nga te gjith si nje vajze me moral te shendosh!pastaj u martua me nje djale shum shum te mire,dhe per 4/5 vjet kaluan mire,pastaj per fatin e keq te te shoqit vajza nuse,vazhdoj te ndjek rrugen e te jemes!!
si perfundim nuk po zgjatem me,por doja te thoja ,eshte nje shprehje e urte !
CFAR BEN MICA GJUAN MI!!sic kishte ber e ema beri dhe e bija!
prandaj mendoj qe nje partneritet prinderor me moral te mire rrit dhe femi te mire e te moralshem!perkundrazi do ishte tragjedi!
RESPEKT!!
Te Jap Te Drejte .....se Femija Eshte Pasqyra E Prinderit Kane Thene Dhe Eshte E Vertet ...
Po Dhe Ne Disa Raste Ndryshojne Gjerat ....
Se Perdorim Edhe Ate Shprehjen Ne Shqiptaret ..
Nga E Keqa Lind Dhe E Mira ....po Ne Kete Rast Shume Rralll ....
Krijoni Kontakt