Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 67
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Une e kam lane gjithe naten ndeze dhe e ka marre me sukses gjithe filmin, tashi mu duhet ai programi qe une mund ta hedhe ne dvd, dhe nqs mundeni te me shpjegoni pse tek video_ts dalin aq shume video te shkeputura, si i hedh te gjitha ne nje dvd duke e ba filmin komplet...???? thnx

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    ne mes tuaj
    Postime
    62
    ej cuna e di qe ndoshta nuk eshte tema e duhur por mos di ndonjeri cfare kabell duhet pet te lidhur kompjuterin me nje televizor per te pare nje film.
    filmi te luhet ne kompjuter po une dua ta shoh ne tv te madh.

thanks
    Edhe 99 here te rrezohemi perseri duhet te ngrihemi....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2006
    Postime
    34
    Du me instalu Adobe 7.0 ne kompjuter dhe s'di s'i t'ia bej. E kam ne Laptop por du me e kalu ne kompjuter tjeter.
    A di kush ne ka noj variant se si ta marr nga laptop ne kompjuter te madh?
    ThanQ

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    Une e kam lane gjithe naten ndeze dhe e ka marre me sukses gjithe filmin, tashi mu duhet ai programi qe une mund ta hedhe ne dvd, dhe nqs mundeni te me shpjegoni pse tek video_ts dalin aq shume video te shkeputura, si i hedh te gjitha ne nje dvd duke e ba filmin komplet...???? thnx
    Me duhet te shoh nje figure me listen e skedareve pas kopjimit nga programi,si ne postin 7. Videoja kur eshte krijuar per dvd eshte perdorur nje program DVD krijus,autor dhe ato skedare qe te dalin jane rezultat i programit.Duke perdor programe dvd krijues,autor videoja qe hidhet ne dvd disk nuk eshte nje cope e vetme,por disa copa.Te struktura e skedareve perfshihen skedare backup,(kopje rezerve) si dhe ndonje skedar audio,skedar per menune,skedar qe ka kodin mbrojtes qe duhet hequr dhe te mos hidhet ne Nero, etjSkedaret duhen hedhur te gjitha ne Nero,me perjashtim te skedarit mbrojtes.Kete skedar me mire mos e fut fare ne nero per ta djeg ne disk.
    Neroja eshte ketu.ftp://ftp1.usw.nero.com/software/Ner...eng_no_atb.exe Pasi e instalo shiko skedarin tekst te ku skedar.http://soft-best.net/aspirin/0757e0a...%207.5.9.0.zip
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Them se kerkoke ito, apo jo..?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Pasi qe mora Nero ja shifi dhe njehere ketu :

tek fotoja e pare ajo qe e ke te klikume ne te, ajo me blu e jep gjithe filmin, dhe kur mora ta burn me tha dicka qe nuk eshte compiliaton file...dicka te tille...dhe sa here qe beja burn ma nxirrte dvd boshe kompjuteri perjashta.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kur hap folderin video nga programi kopjues te dalin skedaret e videos komplet copat VTS IFO etj.Te gjitha keto duhen kaluar brenda ne Nero.Gabimi qe shoh nga figurat eshte te formati.Aty formatin e djegjes e ke ISO,nuk duhet bere djegja ne format ISO por ne formatet origjinale qe kane skedaret dmth ne VTS,IFO etj,sic i ke ne liste brenda dritares.KJo ben qe dvd ta laush edhe ne dvd player te jashtem qe lidhet me TV. Kopjimi dhe kalimi i skedareve ne Nero eshte shume i thjeshte.Si fillim hap filmin e ruajtur ne kompjuter dhe do dale dritarja me gjithe skedaret si me poshte.Klik lart ne View dhe klik ne "details"Skedaret do i kesh si liste. Kete dritare e len te hapur. Shkohet ne C:\program Files. Klik ne "AHEAD" Te struktura e skedareve aty klik ne ikonen Nero Start Smart Hapet aplikacioni Nerose start smart . Vazhdon posti tjeter.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te dritarja e Nero start smart behen dy gjera si ne figure.
    Pasi ke klikuar te ikona" Make data DVD" do shfaqet dhoma e djgjes ne Nero figura e postit tjeter.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Dhoma e djegjes.Kete dritare e len hapur.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te dritarja e lene hapur me skedaret vob ifo,vts behen veprimet si ne figure.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ėndrra ime, tė kem njė program timin nė FoxNews
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •