Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 108
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Greket jane te ndare ne dy pjese..1-ata qe mendojne si ty,qe duan ti shikojne shqiptaret si armiq....dhe 2-ata qe duan ti shikojne si miq....
    edhe shqiptaret po ashtu jane te ndare..1-ata qe i shikojne greket si armiq dhe 2-ata qe duan ti shikojne si miq.....
    Me njerez si ty (si ne shqiperi ashtu edhe ne greqi),nuk ndertohet paqja,ju jeni niveli me i ulet i kombit(si ne shqipri dhe greqi)...jeni mbeturinat e shoqerise.....
    Por sic po e shikoni edhe vete, gjerat po ndryshojne ne favorin e atyre qe duan paqe.....ju kurre nuk do merrni pushtet derisa te "zhdukeni" si specie....

Njerezit si une i dalin zot Shqiperise , e njerez si ti e tradhetojne ate duke ra pre e armikut . O zotri nuk grek te mire , dhe as serb te mire . Po kaq e kupton ti realitetin .
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga FireSoul
    Njerezit si une i dalin zot Shqiperise , e njerez si ti e tradhetojne ate duke ra pre e armikut . O zotri nuk grek te mire , dhe as serb te mire . Po kaq e kupton ti realitetin .
    Nuk pres te marre mesime nga ty per kete gje......se realiteti flet ndryshe...
    une personalisht njoh edhe greke te mire edhe serb te mire...dhe sillen me mua me mire se me vete greket apo serbet e nivelit tend.....
    Perpiqu te dalesh nga guacka njehere e pastaj eja te na japesh edhe mend...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-11-2006
    Postime
    34
    Nuk pres te marre mesime nga ty per kete gje......se realiteti flet ndryshe...
    une personalisht njoh edhe greke te mire edhe serb te mire...dhe sillen me mua me mire se me vete greket apo serbet e nivelit tend.....
    Perpiqu te dalesh nga guacka njehere e pastaj eja te na japesh edhe mend...
    ti qeke si puna ime dikur qe zihesha me patriotet se ju u bini me qaf grekeve. ka greke te mire perderisa nuk kane mesu ne shkolle apo s'dijne dmthnien e nocionit "nacionalitet" ose si keta greket qe kane lindur ne usa psh qe thone po ik or se s'du me ia dit fare per greket e shqipetaret. une du me bo qejf dhe kaq!
    E imagjino ca horizonti ka ky lloj tipi? Ja keto lloj tipash, nuk kane dije dhe jane vertet te mire!

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga hop_stop
    ti qeke si puna ime dikur qe zihesha me patriotet se ju u bini me qaf grekeve. ka greke te mire perderisa nuk kane mesu ne shkolle apo s'dijne dmthnien e nocionit "nacionalitet" ose si keta greket qe kane lindur ne usa psh qe thone po ik or se s'du me ia dit fare per greket e shqipetaret. une du me bo qejf dhe kaq!
    E imagjino ca horizonti ka ky lloj tipi? Ja keto lloj tipash, nuk kane dije dhe jane vertet te mire!
    Po sic po e shikon edhe vete...une kam dije shume per te kuptuar llogjiken tende apo te grekeve nacionlist....dhe me ndergjegjen time po zgjedh dicka te kundert me keto tipa....sepse duke ndryshuar njerezit ndryshojne edhe situatat ne favor te paqes......

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    Kur te shkosh ne Meke per Haxh do mesosh me shume se cdo te thote te braktisesh Islamin dhe cafre denimi merr personi qe ka guxim te dale me ndonje simbol te krishter. Nuk keni turp se dhe personin qe braktisi Islamin ne Afganistan e beni te semure mendor. Vaj medet per forcen e gjykimit per te mbrojt fene.
    S'ke si mos ta falenderosh Allahun per pushtuesit osman pasi te la shumice myslimane sot dhe kjo te pelqen shum, pa se si na la pa ekonomi e pa elite kjo nuk ka rendesi.
    Problemi yt si perfaqsues mysliman esht se nuk na premton paqe sic ia kane vene emrin fese Islame, por na tregon per armiq. Ketu qendron thelbi i veshtiresis per te krijuar marrdhenie te mira me komshite pasi sipas fetarve islamike si puna jote ata klasifikohen si popuj armiq, biles me armik ben grekun sesa serbin. Ky antagonizem qe vjen prej bindjeve fetare nuk i vlen te ardhmes se Shqiperise pasi fut percarje dhe fryme armiqesie, duke bere qe te shtohet vargu i efekteve negative mbi Islamin qe juve perfaqsoni.
    Islami nuk denon ata qe mbajn kryq, sepse edhe ne Arabi kemi krishter jan Arab krishter ta dish kete, por te dalesh nga feja Islame ne fe tjeter kjo eshte tradhti e se vertetes dhe te semurin duhet ta vrasesh sepse molla e krimbur krim te gjith mollat qe ka afer saj, prandaj te semurin duhet vrarë.

S'ke si mos ta falenderosh Allahun per pushtuesit osman pasi te la shumice myslimane sot dhe kjo te pelqen shum, pa se si na la pa ekonomi e pa elite kjo nuk ka rendesi.
    Pa elite dhe pa ekonomi ty te kan lene Enver Hoxha, te ka lon shoku i grekit edhe i serbit e jo Islami hapi syt çuno se me sa shoh qenke ne gjum ende ..

Problemi yt si perfaqsues mysliman esht se nuk na premton paqe sic ia kane vene emrin fese Islame, por na tregon per armiq. Ketu qendron thelbi i veshtiresis per te krijuar marrdhenie te mira me komshite pasi sipas fetarve islamike si puna jote ata klasifikohen si popuj armiq, biles me armik ben grekun sesa serbin. Ky antagonizem qe vjen prej bindjeve fetare nuk i vlen te ardhmes se Shqiperise pasi fut percarje dhe fryme armiqesie, duke bere qe te shtohet vargu i efekteve negative mbi Islamin qe juve perfaqsoni
    Shok un nuk predikoj urrejtje, por e din ti qe sa koh je komshi me greket dhe me trego a ka treguar ndonjeher Greqia shenja miqësie ..? ky shtet i felliqur gjeneron vetem urrejtje ndaj shqiptareve, te permendi njeri me lart rastin me futboll qe patem.

Mua nuk me ben fort pse e kemi armik grekin, mua me brengos fakti se kemi shqiptar te Grekizuar ne vendin ton.
    Ty dhe te gjith shqiptarve tjere te Grekizuar nese ju pengojm ne ateher mund te shkoni ne Greqi sepse sna vyeni fare, sepse 90 % e popullsis nuk mund te largohet shkaku nje 10 %.

Ja shembulli tjeter ku i miqson Serbet , te cilet masakruan gra pleq dhe femij ne Kosov dhunuan femra malltretuan njerz, shkatrruan shtepit dhe filluan te bejn spastrim etnik duke e quajtur token e Kosoves si tok Serbe.
    Duhet t'ju vij turp, si duket Greqia dhe Serbia ka paguar kete 10 % te gjeneroj perqarje ne Shqiptari.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga ILyrium
    Shok un nuk predikoj urrejtje, por e din ti qe sa koh je komshi me greket dhe me trego a ka treguar ndonjeher Greqia shenja miqësie ..? ky shtet i felliqur gjeneron vetem urrejtje ndaj shqiptareve, te permendi njeri me lart rastin me futboll qe patem.
    Me keto qe flet ti behesh vete njeri i urryer......

Mua nuk me ben fort pse e kemi armik grekin, mua me brengos fakti se kemi shqiptar te Grekizuar ne vendin ton.
    Ty dhe te gjith shqiptarve tjere te Grekizuar nese ju pengojm ne ateher mund te shkoni ne Greqi sepse sna vyeni fare, sepse 90 % e popullsis nuk mund te largohet shkaku nje 10 %.
    me duket se trashesia e trurit ne tipa si ty nuk paska kufij.....

Ja shembulli tjeter ku i miqson Serbet , te cilet masakruan gra pleq dhe femij ne Kosov dhunuan femra malltretuan njerz, shkatrruan shtepit dhe filluan te bejn spastrim etnik duke e quajtur token e Kosoves si tok Serbe.
    Duhet t'ju vij turp, si duket Greqia dhe Serbia ka paguar kete 10 % te gjeneroj perqarje ne Shqiptari.
    fatketqesia me e madhe per shqiperine eshte qe tipa si ty u lejokan te kene kompiuter.........

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Ja dhe gjetem Grekin e parë ketu qe flitka shqip Muhahuahua

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Me keto qe flet ti behesh vete njeri i urryer......

me duket se trashesia e trurit ne tipa si ty nuk paska kufij.....

fatketqesia me e madhe per shqiperine eshte qe tipa si ty u lejokan te kene kompiuter.........
    Shoku, Ti je Shqipetare apo Cfare??? Serbi Edhe Greku Sillen mire me ty deri sa te jet i Mvarur nga Ty...
    Ne Kosove kur kan qen Luftrat, Komshiu serb ka thene "Mos keni dert , un ju mbroj nga Ushtria Serbr, e Ju me mbroni Mua nga Ushtria Shqiptare", Mirpo rasti i pare i cili i ka ardhur Serbit, ai vet ka hy ka dhunuar gra, ka vra ka masakru, Lexo neper forum ke kete shembull...

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Islami nuk denon ata qe mbajn kryq, sepse edhe ne Arabi kemi krishter jan Arab krishter ta dish kete, por te dalesh nga feja Islame ne fe tjeter kjo eshte tradhti e se vertetes dhe te semurin duhet ta vrasesh sepse molla e krimbur krim te gjith mollat qe ka afer saj, prandaj te semurin duhet vrarë.
    Hajde bir hajde!
    U burra rembeni kallashat te vrasim te tere ata qe jane kthyer ne te krishtere (ne Shqiperi) Ta zhdukim kete fare te keqe per te shpetuar te tjeret.
    Ti more lanet, je ne per ne spitalin e Elbasanit!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ti more lanet, je ne per ne spitalin e Elbasanit!
    Nëse nuk ka vend në Elbasan vetëm na bëj zë se e kemi ne këtu spitalin e Shtimes.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Franz Baron von Nopca (1877-1933)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-04-2024, 02:46
  2. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Ja kush e varros pavaresine e Kosoves dhe demton Shqiperine
    Nga Shën Albani në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 172
    Postimi i Fundit: 23-05-2003, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •