Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 108
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-11-2006
    Postime
    34
    Citim Postuar më parë nga holy diver
    Është fakt që thelbi shqiptar është pagan dhe jofetar. Njëkohësisht është fakt që këtij populli historikisht i janë servirur disa fe konkurruese me njëra-tjetrën pa arritur që ta ‘blejnë’ plotësisht natyrën fisnore të shqiptarëve. Por në të njëjtën kohë jemi përpara atij fakti – që është aksidenti më i shëmtuar i historisë tonë – që pushtimi turk ktheu një shumicë numërore të popullit tonë në myslimanë.

Ky aksident devioji drejtimin e natyshëm të zhvillimit për këtë vend, shtrembëroi identitetin disa-shekullor të shqiptarve dhe prezantoi tek kjo racë ballkanike idetë fetare të një arabi nga mesjeta e hershme. Mbase për herë të parë jevgjitët arabë dhe kokëzinjtë turq arritën të kthejnë në fenë e tyre inferiore lëkurëbardhë bjondë e me sy blu, dhe natyrisht që e quajtën këtë – ashtu si e quajnë edhe sot – fitore dhe mundësi për të konvertuar Europën ‘kaurre’.

Sidoqoftë dëmi që i është shkaktuar kombit shqiptar nga imponimi i një feje absurde dhe obskure siç është islami, nuk kufizohet vetëm me atë që ndodhi në shekujt e sundimit otoman, sado serioz është ai dëm në shumë forma e mënyra. Tani jemi në një fazë tjetër të injektimit të helmit arab: kthimin e shqiptarëve nga myslimanë otomanë të moderuar në islamikë ekstremë të llojit wahabist.

Dëmi më i madh që na u shkaktua atëherë ishte armiqësimi me fqinjët tanë ballkanikë. Inati i tyre me shqiptarët, në mos zuri fill, të paktën u intensifikua me kthimin pervers të shqiptarëve në fenë e një armiku aq brutal sa Turqia Otomane. Ata filluan të na shohin si kolona e pestë, si kali i Trojës, si vegla shërbyese të një fuqie shtypëse dhe të një feje të huaj. Fatkeqësisht, perceptimi i tyre ishte shumë afër realitetit, dhe fatkeqësisht, në shekullin e 21-të ne po e provojmë përsëri karshi fqinjëve tanë se ne jemi mbartësit e farës bastarde arabo-islamike.

Hapja e tërbuar që i bëri Sali Berisha Shqipërisë në fillim të viteve 90 kundrejt çdo drejtimi e ndikimi solli një dyndje të mjekërmykërve arabë e orientalë, të cilët tani gjetën përsëri shansin për të injektuar një dozë të re, më të fortë të helmit islamik në trupin e freskët shqiptar. Të ndihmuar nga zyrtarë të paaftë si Bashkim Gazidede & co, mjekërmykët filluan të ndërtojnë xhami, të hapin shkolla indoktrinimi dhe të joshin familje fshatare dhe injorante me pak ndihma kundrejt përqafimit të rrymës wahabiste të islamit.

Është e qartë se shumica e atyre xhamive janë bosh, është e qartë se futja në ato shkolla e të rinjve shqiptarë është thjesht nje vendim i verbër dhe i pamenduar i shtresave më të paedukuara të shoqërisë shqiptare, dhe gjithashtu është e qartë se numri i familjeve të mashtruara me anë të ndihmave erdhi në rënie. Por produkti që doli prej tyre është bërë i dukshëm: më shumë mjekërmykër nëpër rrugët e Shqipërisë, më shumë vajza provinciale të mbuluara si kukuvajka dhe – siç e dëshmon edhe ky forum interneti – më shumë muxhahedinë virtualë të cilët vjellin vrerin e tyre kundër çdo personi e gjëje progresive dhe pro-perëndimore.

Këtë herë dëmi është akoma më i madh. Ne vazhdojmë të fitojmë urrejtjen e fqinjëve tanë duke u lidhur fetarisht me pjesën më regresive të botës së sotme dhe lejojmë operimin e xhamive dhe medreseve të financuara nga fanatikët më injorantë dhe më të errët të historisë së njerëzimit. Rezultati është se rrezikojmë të mbetemi delja e zezë në derën e Europës,dhe së bashku me Turqinë ‘motër’ të jemi qenër endacakë të cilët janë të pistë por megjithatë duan të futen në shtëpi.

Natyrisht që futja në Europë nuk varet vetëm nga prania e faktorit islamik në Shqipëri. Por në afatin e gjatë ky faktor do të bëhet pengesë serioze për përhapjen e vlerave të qytetërimit perëndimor në këtë vend. Le të mos gënjejmë vetveten: askush nga politikanët Europianë nuk do të na e thotë këtë hapur, por përhapja e anti-vlerave islamike tek shqiptarët do të shkaktojë vetëm largim dhe neveri nga bota e qytetëruar.

Është e domosdoshme që ne të jemi të qartë se lidhjet e tipit fetar me botën arabe sjellin pasoja politike në afat të gjatë. Atë që mbjell sot do të korrësh nesër, dhe ne duhet të mbjellim atë farë që na çon drejt familjes së humbur perëndimore, dhe jo drejt ‘miqve’ grabitës orientalë.

Rilexoje edhe njehere kete postimin tend dhe do shofesh qe ke shume paqartesi, NE QOFTE SE JE I ZOTI I MENDJES dmth.

Nje: Ne fe nuk ka imponim, rregull ne fene Islame ky.
    Dy: Ismail Qemali e pa si te vetmen menyre per te shpetuar Shqiperine nga asimilimi i plote dhe fshirja nga harta, te kaloje nen protektoratin e Perandorise Osmane.

ktu ku jetoj une eshte vone dhe s'kam kohe te merrem me kte lemshin e shpifjeve qe ke katranosur i nderuar shpifes por po them shkurt qe Islamin nuk e pelqen vetem ato qe kane shkrutpamesi dhe ato te cilet jane tejet te civilizuar.
    Islamin e kane vleresuar dhe vazhdojne ta studiojne e vleresojne dijetare e shkencetare te fushave te ndryshme nderkohe qe korruptokratet dhe dallaverexhinjte e shohin si plangprishes per qellimet e tyre te mrapshta, e shohin si pengese per bizneset e tyre te pisa dhe si barrikade per degjenerimin qe po kalon cdo limit ne saje te ligjeve supertolerante dhe me vlera civilizuese.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-11-2006
    Postime
    34
    edhe dicka ne lidhje me kushtet qe ve evropa per te aderuar ne BE. Nqs Evropa nuk do Islamizmin atehere eshte Evropa qe duhet te ndryshoje ne kete pike dhe arsyeja eshte shume e qarte; Evropa pretendon qe eshte demokratike por ne fakt qenka anti-Islame? Pra kjo eshte shkelje e rende e nje prej te drejtave me themelore te njeriu, liria e besimit ne Zot. Nuk eshte e drejtperdrejte por eshte me rrethana IMPONUESE. Evropa na do aq shume vecanerisht ne si Shqiperi/tare saqe si troje jemi te ndare ne 5 copa ose NA KA NDARE!

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Nqs Evropa nuk do Islamizmin atehere eshte Evropa qe duhet te ndryshoje ne kete pike...

Aty m'rri, mos e luaj me! Nuk kalon java pa ndryshuar, se perndryshe...kaput!

Evropa pretendon qe eshte demokratike por ne fakt qenka anti-Islame?

Kjo eshte shenje e mire! Edhe pse e ke kapur me vonese, prape nuk te kane humbur senset, komplimente!

Evropa na do aq shume vecanerisht ne si Shqiperi/tare saqe si troje jemi te ndare ne 5 copa ose NA KA NDARE!

Na kane? Apo jemi? Ndaje mendjen tani, se fillove ta humbesh prape fillin me duket! (time to sleep for me )

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Nese do behemi anetare te EU-se,kjo varet vetem nga ne.
    1-cili eshte vizioni afatgjate i kombit tone?
    a-me perendimin?
    b-me lindjen?
    c-mbyllje ne vetvete?
    Sigurisht, qe njerezit pa vizion nuk e cajne koken, se si do jete e ardhmja jone…(ata mendojne sot per sot)...
    dhe nje komb pa nje vizion unik eshte i destinuar te vdesi dhe mos me thoni se duke ruajtur flamurin,traditat, gjuhen e fene kemi detyrimisht edhe vizion. Kur ne te gjithe Europen ka 60 vjet, qe po punohet per shkrirjen e kufijve administrative te shteteve, ketu shikon njerez ne boten e tyre, me harta e kufij,islam e ku ta di une. IDENTITETI I NJE KOMBI VARET NGA VLERAT SOCIALE, LIRITE E TE DREJTAT E NJERIUT, NGA ZHVILLIMI I SHKENCES, TEKNOLOGJISE, EKONOMISE DHE ARTET, QE KA AI KOMB DHE JO NGA VIJA E KUFIRIT APO NGJYRA E FLAMURIT. Ne si shqiptare, neqoftese do ti kishim kuptuar keto vlera e do ti fusnim ne kulturen dhe traditen tone, sot nuk do ishim kombi me i PRAPAMBETUR i Europes. Si konkluzion: jane ato vlera, qe thashe me larte, qe i japin kuptim flamurit, kufirit, gjuhes, tradites, fese, d.m.th gjithe ekzistences se kombit...
    (Pra edhe feja qe nuk ka ato vlera qe permenda me lart....duhet ti shpallim denimin me vdekje)...

Me sa duket shume shqiptare nuk shikojne dot me larg se sa egoizmi i tyre,apo mesimet e babes.............
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 08-12-2006 më 04:11

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sbesoj Se E Demton ASpak SHqiperin.....

Islamizmi nuk e dëmton Shqipërinë dhe nuk do ta dëmtoje Shqiperine ne qoft se shqiptart nuk harrojne qe jan shqiptar ne rradh te pare! Por sic duket shqiptart ne pergjesi kan harruar se kush jan, duket qe ka me shum Xhami dhe Kisha se sa popull! Nje gje pozitive eshte kjo!?

Nuk duhet harruar nje fakt qe Islamismi nuk ka ardh ne paqe per Shqiptart, por me gjak derdhje!! (kjo tregon dicka) Sot shum Shqiptar e konsiderojne Turkqin si nje aleat, dhe harrojne se kush na shkatërroj ne si popull dhe vend!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Po te mos ishte Islami, Shqiptaret do ti ishin si Kurtet, Gjysma e tyre do te shendroheshin ne Italian, gjysma tjeter do te shendroheshin ne serb , malazez edhe Grek.
    Ne si shqiptar duhet ti falenderohemi Zotit qe na dhuroi Islamin e shpetuam si komb, dhe fal Islamit sot kemi "dy shtete shqiptare".
    Islami nuk e ka demtuar Shqiprin, nuk eshte duke e demtuar, dhe as nuk do ta demtoj, perkundrazi do ta ndihmoj shum .

i/e regjistruar Maska e kafiri
    Anëtarësuar
    08-12-2006
    Postime
    50

TURP PER JU PSEUDO ATDHETARE SI ILyrium

Citim Postuar më parë nga ILyrium
    Po te mos ishte Islami, Shqiptaret do ti ishin si Kurtet, Gjysma e tyre do te shendroheshin ne Italian, gjysma tjeter do te shendroheshin ne serb , malazez edhe Grek.
    Ne si shqiptar duhet ti falenderohemi Zotit qe na dhuroi Islamin e shpetuam si komb, dhe fal Islamit sot kemi "dy shtete shqiptare".
    Islami nuk e ka demtuar Shqiprin, nuk eshte duke e demtuar, dhe as nuk do ta demtoj, perkundrazi do ta ndihmoj shum .
    VETEM PER TY MORE BUKE SHKELUR

Eshte per te vene kujen kur shikon dhe lexon te tilla ide, po si more ku ke pare ti thuren lavde pushtuesit dhe asaj qe ai te la. Po a ke pak mend more njeri qe pa piken e turpit perdor edhe nje emer ne forum, qe nuk te ka hije fare. Po si more nuk ke turp te turperohesh kur mendon se Islami ishte ai qe na shpetoi nga asimilimi, po ata qe nuk nderuan fe dhe nuk levizen nga keto troje mos nuk te duken Shqiptare, por po ta them se jane me shume se sa ti qe pa piken e turpit na sjell islamin si ai qe na ka bere ne shqiptareve. Po te kesh mundesi te shkosh ne Kruje ne muzeun Gjergj Kastrioti te lutem shiko pak pavionin qe flet per periudhen e pushtimit Otoman ne Shqiperi dhe per te mirat qe ai i solli ketij vendi. Shiko se sa shkalle poshte zbret per te aritur tek ky pavion. Sa per ate qe thua se duhet te falenderojme Zotin qe na dha Islamin do te te thoja vetem dicka se nqs ka dicka qe une nuk do ta falenderoja kurre Zotin eshte kjo gje. Sa per ate qe fale Islamit kemi dy shtete mund te te them se fale Islamit dhe atij pushtimi 500 vjecar jemi ketu ku jemi, dhe sa per ndihmen qe po na jep do te ishte me mire te mos na i jepte fare, kujto nje gje per te fundit here se ne si Komb jemi drejtuar drejt Perendimit dhe jo drejt Arabise dhe Azise more bukurosh. Edhe dicka te fundit se harova, bej zamet dhe nderoje kete emer qe ke mare se eshte turp qe nje anadollak si ty te mbaje nje emer kaq te vjeter te ketyre trojeve. Kjo eshte pergjigjia e pare dhe e fundit qe do te jap ne kete teme per ty, sepse eshte turp dhe asgje me shume se kaq qe njerez te ketyre parametrave qe lavderojne pushtuesin me mire te hapin nje forum te ri mbi BERJEN E SHTETIT TE RI ARAB NE KETO TROJE. Levizja “DUMBABISTE ESHTE NJE ENDERR E FRIKSHME TE CILEN SHQIPTARET E VERTET NUK DO TA PREFERONIN KURRE.
    Apo mos valle ti u perket atyre per te cilet kryeshqiptari i shekullit qe kaloi Fan Noli u drejtoi dhe keto vargje. “Duma mbret gjak Muhameti bir sulltani e bir dovleti…se me kaur na piu huri”
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 12-12-2006 më 19:02

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga I KTHYERI
    [qketo Troje. [/u][/i]
    ty nuk te kuptova fare se çdeshe te thuash..

kurse ti tjetri posht
    Citim Postuar më parë nga kafiri
    VETEM PER TY MORE BUKE SHKELUR

Eshte per te vene kujen kur shikon dhe lexon te tilla ide, po si more ku ke pare ti thuren lavde pushtuesit dhe asaj qe ai te la. Po a ke pak mend more njeri qe pa piken e turpit perdor edhe nje emer ne forum, qe nuk te ka hije fare. Po si more nuk ke turp te turperohesh kur mendon se Islami ishte ai qe na shpetoi nga asimilimi, po ata qe nuk nderuan fe dhe nuk levizen nga keto troje mos nuk te duken Shqiptare, por po ta them se jane me shume se sa ti qe pa piken e turpit na sjell islamin si ai qe na ka bere ne shqiptareve. Po te kesh mundesi te shkosh ne Kruje ne muzeun Gjergj Kastrioti te lutem shiko pak pavionin qe flet per periudhen e pushtimit Otoman ne Shqiperi dhe per te mirat qe ai i solli ketij vendi. Shiko se sa shkalle poshte zbret per te aritur tek ky pavion. Sa per ate qe thua se duhet te falenderojme Zotin qe na dha Islamin do te te thoja vetem dicka se nqs ka dicka qe une nuk do ta falenderoja kurre Zotin eshte kjo gje. Sa per ate qe fale Islamit kemi dy shtete mund te te them se fale Islamit dhe atij pushtimi 500 vjecar jemi ketu ku jemi, dhe sa per ndihmen qe po na jep do te ishte me mire te mos na i jepte fare, kujto nje gje per te fundit here se ne si Komb jemi drejtuar drejt Perendimit dhe jo drejt Arabise dhe Azise more bukurosh. Edhe dicka te fundit se harova, bej zamet dhe nderoje kete emer qe ke mare se eshte turp qe nje anadollak si ty te mbaje nje emer kaq te vjeter te ketyre trojeve. Kjo eshte pergjigjia e pare dhe e fundit qe do te jap ne kete teme per ty, sepse eshte turp dhe asgje me shume se kaq qe njerez te ketyre parametrave qe lavderojne pushtuesin me mire te hapin nje forum te ri mbi BERJEN E SHTETIT TE RI ARAB NE KETO TROJE. Levizja “DUMBABISTE ESHTE NJE ENDERR E FRIKSHME TE CILEN SHQIPTARET E VERTET NUK DO TA PREFERONIN KURRE.
    Apo mos valle ti u perket atyre per te cilet kryeshqiptari i shekullit qe kaloi Fan Noli u drejtoi dhe keto vargje. “Duma mbret gjak Muhameti bir sulltani e bir dovleti…se me kaur na piu huri”
    Si duket ke munges leximi ti . Si do qoft un do ti perkujtoj disa gjera...
    Shqipria ka qen objekt luftimi ne mes kishes katolike dhe asaj ortodokse ku secilja prej tyre mundohej qe sa me shum te fitonte idhtar ne fenë e vet.
    Sa i perket asaj qe tha : Ne jemi duke shkuar drejt perendimit e jo drejt Azis, ktu ke bere nje keqkuptim fatal, Islami eshte per te gjith boten nuk do te thot qe nese ke Islamin duhet te behesh Arab oj qyqe, dhe nese shkon drejt perendimit do te shkosh me Islam, rreth 90 % e popullates jan musliman mos harro çuno.
    Un nuk kam faj qe dikujt i djeg realiteti, mirpo ajo qe eshte ashtu mbetet.
    ISLAMI SHPETOI SHQIPRIN DHE SHQIPTARET NGA ASIMILIMI APO NGA PUSHTIMI I POPUJVE TJER.
    Po te mos ishte ky Islam ti edhe un sot do te fisnim Italisht , serbisht apo greqisht.
    Shko ne rrethin e Sarandes dhe shiko kush qenka shqiptar e kush Grek, do te bindesh se ata flasin me mir greqisht se sa shqip
    Edhe diqka te them : mos me permend ti mua ktu fanolin sepse edhe ky ka qen si kta me lart, dhe ne fund la shqiprin dhe shkoi pertej oqeanit...
    Te pershendes
    Ndryshuar për herë të fundit nga ILyrium : 12-12-2006 më 17:52

i/e regjistruar Maska e kafiri
    Anëtarësuar
    08-12-2006
    Postime
    50

VETEM PER ILyrium

Si duket ke munges leximi ti . Si do qoft un do ti perkujtoj disa gjera...
    Shqipria ka qen objekt luftimi ne mes kishes katolike dhe asaj ortodokse ku secilja prej tyre mundohej qe sa me shum te fitonte idhtar ne fenë e vet.

Ore ILyrium more nuk te mar vesh ty, po islami cfare beri mos te duket se eshte nje fe qe na erdhi natyralisht ne keto troje, por eshte feja e pushtuesit more, qe na e lane ne kete vend dhe jo per te mire, more jo, por per te na percare per te na bere ca turq edhe ca greke qe te shajme njeri-tjetrin dhe te lavderojme pushtuesit. A e diti se te gjithe myslimanet ne shqiperi e identifikojne veten si turq dhe flasin me krenari per ate qe u la pushtuesi. Po te pyes more pse myslimanet nuk perpiqente fitojne idhtare ne fene e tyre?

Sa i perket asaj qe tha : Ne jemi duke shkuar drejt perendimit e jo drejt Azis, ktu ke bere nje keqkuptim fatal, Islami eshte per te gjith boten nuk do te thot qe nese ke Islamin duhet te behesh Arab oj qyqe, dhe nese shkon drejt perendimit do te shkosh me Islam, rreth 90 % e popullates jan musliman mos harro çuno.

Nuk besoj se jam keqkuptur kur kam thene se jemi te drejtuar drejt Europes dhe jo drejt Azise dhe me kete kam kuptuar ate qe Faik Konica thote se: "Shqiperia duhet ndertuar dhe orjentuar si nje shtet oksidental dhe jo oriental".Sa per ate qe thua se islami eshte per te gjithe boten nuk jam fare dakort, pse mund te thuash; po mire ata qe duan te jene myslimane po ata qe nuk duan ta ndjekin kete fe cfare t'iu bejme atyre ti vrasim? Gjithashtu po te them se qe te kesh islamin nuk ka mundesi te jesh ndryshe vecse nje njeri qe te duhet te zbatosh ne perpikmeri gjithcka qe buron prej kesaj feje qe edhe veshjen e ka detyrim me pak guxim do te thoja se dhe menyren e te menduarit e ka te detyruar. O trim me flete per ke pjese te popullates po me flet qe do te shkoje drejt perendimit dhe eshte 90% dhe dicka, as te mos e medosh se me islam mund te shkosh drejt perendimit.

Un nuk kam faj qe dikujt i djeg realiteti, mirpo ajo qe eshte ashtu mbetet.
    ISLAMI SHPETOI SHQIPRIN DHE SHQIPTARET NGA ASIMILIMI APO NGA PUSHTIMI I POPUJVE TJER.
    Po te mos ishte ky Islam ti edhe un sot do te fisnim Italisht , serbisht apo greqisht.

Ore nuk ka realitet qe te me djege mua, por ajo qe me shqeteson eshte se ne nuk po nxjerimmesim nga e kaluara dhe perseri po i bejme duva atyre te mirave qe otomania na la. Ke bere mire qe i ke vendosur me shkronja te medha fjaline e mesiperme, seps epo te pyes se nga cili pushtim na shpetoi feja islame, dhe nga cili asimilim, seps eune di qe ata njerez qe nuk pranuan te nderonin fe qendruan sic ishin dhe nuk u asimiluan por vetem qendruan te pushtuar nga otomanet nga bejleret dhe agallaret qe otomania na i la si cibane ne trupin e ketyre trojeve.

Shko ne rrethin e Sarandes dhe shiko kush qenka shqiptar e kush Grek, do te bindesh se ata flasin me mir greqisht se sa shqip
    Edhe diqka te them : mos me permend ti mua ktu fanolin sepse edhe ky ka qen si kta me lart, dhe ne fund la shqiprin dhe shkoi pertej oqeanit...

E kam pare Saranden aq shume sa nuk besoj se ti e ke pare dhe ajo qe me rezulton eshte se atje kam gjetur aq shume njerez patriote qe perpiqen te bejne dicka per vendin e tyre, dhe nuk kam pare njeri aatje qe te lavderoje nje veper qe pushtuesi na i la. Une nuk di greqisht dhe kur kam qene ne Sarande jam mare vesh per mrekulli me njerezit atje, por me cudit se si nu karij tet merem vesh me bij Shqiptaresh te cilet me lavderojne pa piken e turpit veprat madheshture qe na ka lene otomania ne vendin tone. Nuk di cfare te te them per Nolin sepse ishin ata te tute qe e perndiqnin dhe nuk e lane te ndihmonte ne Shqiperi.Dhe skam cte bej une qe te gjithe patriotet qe une njoh e zhvilluan aktivitetin e tyere jashte atdheut, por me e rendesishme eshte te pyesim PSE? Gjithashtu po te citoj dhe dicka tjeter nga Filmi Nentori i Dyte ku Ismail Qemalit te luajturnga i madhi Sander Prosi; i thuhet: "Ismail bej 500 vjet vllazeri nuk mund te behen hasha per nje dite, pas do te na kini gjithe jeten". Me duket se censures se kohes ky fragmen i ka shpetuar dhe kam frike se ishte nje profeci qe po realizohet sot.

Te pershendes [/QUOTE]

Edhe une te pershendes miqesisht.

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Franz Baron von Nopca (1877-1933)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-04-2024, 02:46
  2. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Ja kush e varros pavaresine e Kosoves dhe demton Shqiperine
    Nga Shën Albani në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 172
    Postimi i Fundit: 23-05-2003, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •