Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 108 prej 108
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    A ke ndegjuar ti ndonje rast qe dikush nga feja Islame ka nderruar fenë. (behu i sinqert , mos ja fut kot) dhe me trego qfar njeriu ka qen qfar statusi ekonomik ka pasur e keshtu me rradh.
    Po sa të duash, Unë I Pari.
    Don fakte?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1
    pa pyeti njehere emigrantet muslimane qe jetojne ne arabine saudite se si ja kalojne midis vellezerve te tyre?

une te shtrova nje pyetje me nenkuptim, por duket se nuk do ta kuptosh

sipas teje orthodhokset dhe katoliket shqiptare, pasardhesit e kujt jane?
    [quote]pa pyeti njehere emigrantet muslimane qe jetojne ne arabine saudite se si ja kalojne midis vellezerve te tyre? [quote]
    Shiko tani edhe jam lodhur mos me zin per te madhe por me te vertet spo te kuptoj se qfar don te thuash me kete, ti pyes se si jetojn, e si ja kalojn .??
    Trego se ku don ta gjuash ..? se spot kuptoj

Te gjith shqiptaret qfar do feje te kan, jan me prejardhje ILIRE.
    Nuk do te thot se un kam prejardhje ILIRE dhe perdori si nickname fjalen ILYRIUM duhet te marr zakonet qe i kan pas ata, un kete prejardhje kam, keta me kan qelluar tani un smund te them qe iliret nuk jan paraardhesit e mi sepse ata ishin pagan.
    Me sa po kuptoj , Ti don te thuash qe ata kan qen pagan dhe kinse un duhet te refuzoj se kam nje prejardhje te till sepje jam Musliman.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga posta
    Po sa të duash, Unë I Pari.
    Don fakte?
    ti te me ofrosh fakte ????
    hajt te shohim se çdo te shkruash, ndoshta do me zer gjumi me perrallat e tua ??

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ti te me ofrosh fakte ????
    hajt te shohim se çdo te shkruash, ndoshta do me zer gjumi me perrallat e tua ??
    Çfarë po don ti të të shkruaj??
    Unë të thashë se e kam lënë islamin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    hahaha dyshoj se ti nuk ke qen fare ne Islam dhe ske pas qfar te lesh.
    Dhe ne qfar feje ke dal tani ..?

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Ilyrium
    mirpo falenderoj Zotin qe na pushtoi turku
    Epo qe te jesh shqiptar, e te te nxjerr goja te tilla parrulla, nuk e di. Mgjth ky referim me poshte te ben te dyshosh:

Citim Postuar më parë nga Ilyrium
    Islami nuk denon ata qe mbajn kryq, sepse edhe ne Arabi kemi krishter jan Arab krishter ta dish kete, por te dalesh nga feja Islame ne fe tjeter kjo eshte tradhti e se vertetes dhe te semurin duhet ta vrasesh sepse molla e krimbur krim te gjith mollat qe ka afer saj, prandaj te semurin duhet vrarë
    Qe t'i referohesh Arabise me veten e pare, do te thote....?

Nejse, mjaft me loje fjalesh.

Na nxorret nga trute me keto tema, me kete nen-forum, ndoshta ne kete prag festash, do t'u lutem administratoreve te forumit te mbyllin nen-forumin e "Tolerances" perkohesisht, te zeme rehat per ca kohe, ose te pakten te "shtiremi" qe jemi "tolerant" sikur edhe per nja dy jave. Si s'u vjen turp, disave ketu qe shajne e ofendojne nga fjalet me te ndyra njeri-tjetrin, ne emer te Zotit, apo ne emer te djallit, apo ne emer te askujt.

Jemi shqiptare, e marte e mira e marte, dhe po e bejme pacavure shqiptarizmin me keto idiotlleqet.

Per ata qe jane besimtare te njerit besim apo tjetrit, mendoni qe shpirterisht jemi te gjithe femijet e Abrahamit.

PS: Njeri ketu, qe do te kthej sheriatin ne Shqiperi (e qe shante larte e poshte) u perjashtua. Vazhdoni me "teori" e ofendime te tilla, se do shkoni t'i beni shoqeri.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Epo qe te jesh shqiptar, e te te nxjerr goja te tilla parrulla, nuk e di. Mgjth ky referim me poshte te ben te dyshosh:
    ti dhe shum tjer jeni shum koktrash dhe smund te kuptoni.
    Po te mos kishte pushtuar turku, ti sot do ti ishe i pushtuar nga 3 shtete dhe do flisje greqisht kupton,...?

Qe t'i referohesh Arabise me veten e pare, do te thote....?

Nejse, mjaft me loje fjalesh.

Na nxorret nga trute me keto tema, me kete nen-forum, ndoshta ne kete prag festash, do t'u lutem administratoreve te forumit te mbyllin nen-forumin e "Tolerances" perkohesisht, te zeme rehat per ca kohe, ose te pakten te "shtiremi" qe jemi "tolerant" sikur edhe per nja dy jave. Si s'u vjen turp, disave ketu qe shajne e ofendojne nga fjalet me te ndyra njeri-tjetrin, ne emer te Zotit, apo ne emer te djallit, apo ne emer te askujt.

Jemi shqiptare, e marte e mira e marte, dhe po e bejme pacavure shqiptarizmin me keto idiotlleqet.

Per ata qe jane besimtare te njerit besim apo tjetrit, mendoni qe shpirterisht jemi te gjithe femijet e Abrahamit.
    Ata Arab kurr nuk kan qen musliman, paraardhesit e tyre kan qen te till dhe ashtu kan mbetur, tani pse ata jan kristian nuk do te thot gje qe jetojn ne Arabi.Ata gezojn te njejtat te drejta si gjith tjerat

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga ILyrium
    ti dhe shum tjer jeni shum koktrash dhe smund te kuptoni.
    Po te mos kishte pushtuar turku, ti sot do ti ishe i pushtuar nga 3 shtete dhe do flisje greqisht kupton,...?
    Cfare the ti ore? Jam koketrashe une? Te eshte bere uje Gjergj Kastriotit (nese kishe ndonje pike.)

Ik bej pushime dhe ti.

Tema mbyllet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 17-12-2006 më 02:54

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Tema të Ngjashme

1. Franz Baron von Nopca (1877-1933)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-04-2024, 02:46
  2. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Ja kush e varros pavaresine e Kosoves dhe demton Shqiperine
    Nga Shën Albani në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 172
    Postimi i Fundit: 23-05-2003, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •