Po sa të duash, Unë I Pari.A ke ndegjuar ti ndonje rast qe dikush nga feja Islame ka nderruar fenë. (behu i sinqert , mos ja fut kot) dhe me trego qfar njeriu ka qen qfar statusi ekonomik ka pasur e keshtu me rradh.
Don fakte?
Po sa të duash, Unë I Pari.A ke ndegjuar ti ndonje rast qe dikush nga feja Islame ka nderruar fenë. (behu i sinqert , mos ja fut kot) dhe me trego qfar njeriu ka qen qfar statusi ekonomik ka pasur e keshtu me rradh.
Don fakte?
[quote]pa pyeti njehere emigrantet muslimane qe jetojne ne arabine saudite se si ja kalojne midis vellezerve te tyre?Postuar më parë nga Korcar-L1
[quote]
Shiko tani edhe jam lodhur mos me zin per te madhe por me te vertet spo te kuptoj se qfar don te thuash me kete, ti pyes se si jetojn, e si ja kalojn .??
Trego se ku don ta gjuash ..? se spot kuptoj
Te gjith shqiptaret qfar do feje te kan, jan me prejardhje ILIRE.
Nuk do te thot se un kam prejardhje ILIRE dhe perdori si nickname fjalen ILYRIUM duhet te marr zakonet qe i kan pas ata, un kete prejardhje kam, keta me kan qelluar tani un smund te them qe iliret nuk jan paraardhesit e mi sepse ata ishin pagan.
Me sa po kuptoj , Ti don te thuash qe ata kan qen pagan dhe kinse un duhet te refuzoj se kam nje prejardhje te till sepje jam Musliman.
ti te me ofrosh fakte ????Postuar më parë nga posta
hajt te shohim se çdo te shkruash, ndoshta do me zer gjumi me perrallat e tua ??
Çfarë po don ti të të shkruaj??ti te me ofrosh fakte ????
hajt te shohim se çdo te shkruash, ndoshta do me zer gjumi me perrallat e tua ??
Unë të thashë se e kam lënë islamin.
hahaha dyshoj se ti nuk ke qen fare ne Islam dhe ske pas qfar te lesh.
Dhe ne qfar feje ke dal tani ..?
Epo qe te jesh shqiptar, e te te nxjerr goja te tilla parrulla, nuk e di. Mgjth ky referim me poshte te ben te dyshosh:Postuar më parë nga Ilyrium
Qe t'i referohesh Arabise me veten e pare, do te thote....?Postuar më parë nga Ilyrium
Nejse, mjaft me loje fjalesh.
Na nxorret nga trute me keto tema, me kete nen-forum, ndoshta ne kete prag festash, do t'u lutem administratoreve te forumit te mbyllin nen-forumin e "Tolerances" perkohesisht, te zeme rehat per ca kohe, ose te pakten te "shtiremi" qe jemi "tolerant" sikur edhe per nja dy jave. Si s'u vjen turp, disave ketu qe shajne e ofendojne nga fjalet me te ndyra njeri-tjetrin, ne emer te Zotit, apo ne emer te djallit, apo ne emer te askujt.
Jemi shqiptare, e marte e mira e marte, dhe po e bejme pacavure shqiptarizmin me keto idiotlleqet.
Per ata qe jane besimtare te njerit besim apo tjetrit, mendoni qe shpirterisht jemi te gjithe femijet e Abrahamit.
PS: Njeri ketu, qe do te kthej sheriatin ne Shqiperi (e qe shante larte e poshte) u perjashtua. Vazhdoni me "teori" e ofendime te tilla, se do shkoni t'i beni shoqeri.
ti dhe shum tjer jeni shum koktrash dhe smund te kuptoni.Epo qe te jesh shqiptar, e te te nxjerr goja te tilla parrulla, nuk e di. Mgjth ky referim me poshte te ben te dyshosh:
Po te mos kishte pushtuar turku, ti sot do ti ishe i pushtuar nga 3 shtete dhe do flisje greqisht kupton,...?
Ata Arab kurr nuk kan qen musliman, paraardhesit e tyre kan qen te till dhe ashtu kan mbetur, tani pse ata jan kristian nuk do te thot gje qe jetojn ne Arabi.Ata gezojn te njejtat te drejta si gjith tjeratQe t'i referohesh Arabise me veten e pare, do te thote....?
Nejse, mjaft me loje fjalesh.
Na nxorret nga trute me keto tema, me kete nen-forum, ndoshta ne kete prag festash, do t'u lutem administratoreve te forumit te mbyllin nen-forumin e "Tolerances" perkohesisht, te zeme rehat per ca kohe, ose te pakten te "shtiremi" qe jemi "tolerant" sikur edhe per nja dy jave. Si s'u vjen turp, disave ketu qe shajne e ofendojne nga fjalet me te ndyra njeri-tjetrin, ne emer te Zotit, apo ne emer te djallit, apo ne emer te askujt.
Jemi shqiptare, e marte e mira e marte, dhe po e bejme pacavure shqiptarizmin me keto idiotlleqet.
Per ata qe jane besimtare te njerit besim apo tjetrit, mendoni qe shpirterisht jemi te gjithe femijet e Abrahamit.
Cfare the ti ore? Jam koketrashe une? Te eshte bere uje Gjergj Kastriotit (nese kishe ndonje pike.)Postuar më parë nga ILyrium
Ik bej pushime dhe ti.
Tema mbyllet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 17-12-2006 më 02:54
Krijoni Kontakt