Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 108
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    [/quote[U burra rembeni kallashat te vrasim te tere ata qe jane kthyer ne te krishtere (ne Shqiperi) Ta zhdukim kete fare te keqe per te shpetuar te tjeret.[/quote]

Qenke gabim sepse askush nuk ka nderruar religjion ne shqipri prej fes Islame ne te tjera

Nëse nuk ka vend në Elbasan vetëm na bëj zë se e kemi ne këtu spitalin e Shtimes.
    Si duket ti edhe ai me lart keni provuar spitalet e te çmendurve hahaha
    te mjer ore te mjer ... Oj Tok çelu se ka zbritje..
    Ndryshuar për herë të fundit nga ILyrium : 16-12-2006 më 14:39

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Qenke gabim sepse askush nuk ka nderruar religjion ne shqipri prej fes Islame ne te tjera
    ore une nuk e di se ku jeton ti, por ne shqiperi feja e 3 eshte baptismi(evangjelizmi), madje ka dhe nje forum ketu per kete komunitet (http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=41)
    e si thua ti ,ata qe i perkasin kesaj feje (dege e krishterimit) jane te tere katolike dhe orthodhokse te "kthyer"?!
    Por per nje gje me vjen keq, ti ne vend te thuash qe e kishe gabim, mundohesh ta justifikosh me ate qe nuk ka musluman te kthyer ne tjeter fe???!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 16-12-2006 më 16:42

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Se pari mua nuk me intereson konvertimet mbrenda sekteve te krishter, un kam spjeguar edhe ne disa postime me lart... Ata qe jan musliman dhe dalin ne te krishter , apo pa mar parasysh qfar do feje qoft , ai njeri ose eshte i semur mental apo eshte ndonje qe eshte i paguar te bej kesi gjerash, (rastet kur Serbet paguanin njerzit e vet dhe vinin kinse ja hoxhallar duke ja shtremberuar rrugen Muslimaneve duke i thene se ne shkoll eshte e ndaluar te shkohet etc etc ).
    Kaq per ty

Edhe diqka harrova te shtoj:
    Islami eshte fe e persosur, e vetmja fe qe nuk ka nderhyr dora e njeriut, e vetmja fe e pranuar te Zoti , per kete arsye nuk eshte e mundur te dalesh prej ksaj feje..

Po te ndodhte ndonje konvertim ne shqipri, mediat do na kishin çarë ****** si rasti ne Afganistan qe nje i çmendur(vet familja e vet e kan pohuar, spo e shpif prej vetit) fshatar i thjesht apo qka po di un qka ka qen ai nderroi fenë, e lere me te nderroj ndonje fenë ndonje personalitet qe eshte i njohur dhe ka ca kokra ne kry te vet, kurse ne boten perendimore ndodh e kunderta, njerzit me te njohur dhe qe analizojn me kry te vet hyjn ne fenë Islame.

Per kete falenderoj Zotin qe ma dhuroi kete fe te paster.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ILyrium : 16-12-2006 më 17:05

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga ILyrium
    Po te ndodhte ndonje konvertim ne shqipri, mediat do na kishin çarë ****** si rasti ne Afganistan qe nje i çmendur(vet familja e vet e kan pohuar, spo e shpif prej vetit) fshatar i thjesht apo qka po di un qka ka qen ai nderroi fenë, e lere me te nderroj ndonje fenë ndonje personalitet qe eshte i njohur dhe ka ca kokra ne kry te vet, kurse ne boten perendimore ndodh e kunderta, njerzit me te njohur dhe qe analizojn me kry te vet hyjn ne fenë Islame.
    E pare e punes, ne Shqiperi nuk te vret njeri po ndrove fe dhe e dyta per mediat nuk eshte ndonje gje senzacionale kur nje musliman eshte kthyer ne kristian, sepse ndodh ne mase te gjere.
    Por ti me duket jeton ne boten tende te vogel dhe nuk e di se cfare behet perreth teje.
    dhe meqe me zure serbet ne goje, ta dinin ata se si shprehesh ti per te vrare ata qe kthehen nga muslimane ne te krishtere, do te te perdornin si reklame harbuterie te fese islame per ti treguar te gjitheve se cfare harbutesh jane shqipetaret (se ata kujtojne se ne jemi 90% muslimane).

ndero the nickname se paske hyre ne gjynah me kete emer pagan :P

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Kodi:
    E pare e punes, ne Shqiperi nuk te vret njeri po ndrove fe dhe e dyta per mediat nuk eshte ndonje gje senzacionale kur nje musliman eshte kthyer ne kristian, sepse ndodh ne mase te gjere
    E para ne shqipri nuk eshte ligji Islam (sheriati), se po te ishte me ndryshe do te ishte shteti, nuk do te ankoheshin per korupsion nuk do te ankoheshin per smadhimin e e semundje AIDS nuk do te ankoheshin per papunsi dhe padrejtsi.
    A ke ndegjuar ti ndonje rast qe dikush nga feja Islame ka nderruar fenë. (behu i sinqert , mos ja fut kot) dhe me trego qfar njeriu ka qen qfar statusi ekonomik ka pasur e keshtu me rradh.

[quotendero the nickname se paske hyre ne gjynah me kete emer pagan :P[/quote]
    Mbase mund ta kesh mirë, por me ket nickname tregoj qe prejardhjen e kam prej ILIREVE dhe jam bir SHQIPTARI, me kete tregoj se nuk kam gjak te perzier me Serbin dhe me Grekin (mbase dikush ketu shihet qe ka perzierje )
    Te pershendes
    Ndryshuar për herë të fundit nga ILyrium : 16-12-2006 më 17:35

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    hajde llogjike hajde, kjo vlen dhe per Fatrii!

nuk do te ankoheshin per korupsion nuk do te ankoheshin per smadhimin e e semundje AIDS nuk do te ankoheshin per papunsi dhe padrejtsi.
    me thuaj ku ekziston ligji i islam (sheriati)?

A ke ndegjuar ti ndonje rast qe dikush nga feja Islame ka nderruar fenë. (behu i sinqert , mos ja fut kot) dhe me trego qfar njeriu ka qen qfar statusi ekonomik ka pasur e keshtu me rradh.
    ne kam degjuar? por cte degjoj mor aman, komuniteti protestan si thua ti eshte i perbere vetem nga orthodhokse e katolike??

Mbase mund ta kesh mirë, por me ket nickname tregoj qe prejardhjen e kam prej ILIREVE dhe jam bir SHQIPTARI, me kete tregoj se nuk kam gjak te perzier me Serbin dhe me Grekin
    Por iliret ishin pagane more i uruar, ti je dhe musliman i devotshem
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 16-12-2006 më 17:41

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    ani thirre thirre se ndoshta te gjen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    hiq me larg se ne Arabin Saudite

ne kam degjuar? por cte degjoj mor aman, komuniteti protestan si thua ti eshte i perbere vetem nga orthodhokse e katolike??
    te thash qe konvertimet mbrenda sekteve Krishtere sme interesojn

Po pagan ishin ore, por pasardhesit e tyre jan Musliman ore , dhe skan çte bej sepse prej tyre kam prejardhjen ishin qfar ishin.

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1

Ligji Islam egziston ne Kuran, Por njerezit jane bere aq te padurueshem saqe nuk po durojne me , sepse te gjitha shtetet po i kundervihen Shteteve Islamike , dhe ka kaluar paksa ne Patriotizem dhe bejne Lufte Patriotizmi dhe e kane lene fene ne Dore te Zotit, por sidoqofte Allahu i urren shume ata qe filojne luften te paret .
    kalo mire
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga ILyrium
    hiq me larg se ne Arabin Saudite

te thash qe konvertimet mbrenda sekteve Krishtere sme interesojn

Po pagan ishin ore, por pasardhesit e tyre jan Musliman ore , dhe skan çte bej sepse prej tyre kam prejardhjen ishin qfar ishin.
    pa pyeti njehere emigrantet muslimane qe jetojne ne arabine saudite se si ja kalojne midis vellezerve te tyre?

une te shtrova nje pyetje me nenkuptim, por duket se nuk do ta kuptosh

sipas teje orthodhokset dhe katoliket shqiptare, pasardhesit e kujt jane?

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Franz Baron von Nopca (1877-1933)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-04-2024, 02:46
  2. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Ja kush e varros pavaresine e Kosoves dhe demton Shqiperine
    Nga Shën Albani në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 172
    Postimi i Fundit: 23-05-2003, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •