Si do te reagonit nese sms-ja ne celularin e te dashures/it nuk do ishte derguar nga ju ?
Si do te reagonit nese sms-ja ne celularin e te dashures/it nuk do ishte derguar nga ju ?
Jeta ime, mban emrin e saj..
DO BEJA SIKUR SE NUK PASHE GJE FARE!Postuar më parë nga ClaY_MorE
POR NORMAL QE NE ENDERR DO E SHIKOJA DERI TE ZBULOJA!PERFUNDIMIN!
PASTAJ PERFUNDIMI ESHTE I QARTE!
Sa sms nisen ne numra te gabuara ose pa dashje? ne vend te shtype 5 ai/ ajo shtyp 8 e budallalleqe e tilla plot sa te duash.Te dua" nje sms ne celularin e te dashures/it......
Do qeshnim te dy.
Postuar më parë nga LoveLyBruneTT
Behet fjale nese nuk do ishte ngatarrim numri, ose me sakte te lexoje mesazhin e derguar nga i/e dashuri/a juaj.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Era tradheti Clay!Postuar më parë nga ClaY_MorE
Tjetri s'vjen te te thote"te dua" pa pasur gjera te tjera ne loje(psh flirtime etj.)Pastaj nga e mori numrin e tije/saje?
Kam vetem nje limit: qiellin!
Po patjeter qe reagimi do ishte i eger dhe mosbesues.
Per mendimin tim une do te ruaja gjakftohtesine,por do te hetoja mbi situaten dhe me pas do te veproja sipas menyres sime interesante,per te mare ne dore situatene krijuar,,,,,,,,,,,,
Joooo profesor sduhet te reagosh eger gjithmone gjakftohtesia sjell gjukimin me te sakt ne cdo situat.Mund te jete dhe tradheti,por nuk perjashtohet dhe ndonje kurth ose loj e dikujt qe i intereson prishja e kesaj mardhenje(di nje rast qe dikush dergonte sms te tilla nje goce dhe pse se njifte fare i shtyre nga nje person tjeter qe kerkonte ti bente keq kesaj vajze )Prandaj me mire ta maresh shtruar jo nxitimthi ,sepse kur vajza ka te dashur si do guxoj te shkembej sms te tilla me nje te dyte ,sepse personi qe tradheton eshte dhe dinak per te fsheur tradhetin e jo me nje sms .Postuar më parë nga AlbaneZ
me respekt per ju
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Bebushja te kuptoj shume mire,por ketu flitet per reagimin dhe jo per shqyrtimin e kesaj.Dakord qe gjakftohtesia duhet te mbizoteroje ne gjykim ect ect por ne fillim kur ta shofesh nuk ma mer mendja qe do kesh nje reagim gjakftohte![]()
Do te kisha pune vetem me te dashuren time si fillimPostuar më parë nga ClaY_MorE
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Krijoni Kontakt