Jepni mendimet tuaja![]()
Po
Jo
Jepni mendimet tuaja![]()
Interesat materiale kane ekzistuar sa ka ekzistuar vete njeriu dhe boll lidhje e njohje kane per baze interesin material, por a quhet kjo shoqeri? Natyrisht qe jo.Njerez qe duan te perfitojne nga pushteti, njohjet , parate apo mundesite e te tjereve ka pasur dhe do te kete gjithnje. Eshte fatkeqesi qe shume njerez nuk e kuptojne kete. Miqte e vertete duken kur je ne hall. Aty vecohen lajkataret e zagaret nga shoket e vertete.
Ne shoqerine e sotme, ky vazhdon te jete problem qe haset, mgjth mendoj se po vjen duke e rralluar sepse njerezit behen me te vetedishem ndaj rrethanave ne te cilat ndodhen dhe e ruajne veten nga njerez te tille te ligje. Vete ne , fillojme ti seleksionojme njerezit me te cilen kalojme kohen dhe kjo ndihmon ne pasjen prane te individeve te lartpermendur.
Une personalisht, jam tip qe nuk i afroj shpejt njkerezit. E kam vene re qe e vogel qe shume pseudo-miq me afroheshin kur kishin interesa personale dhe te nesermen benin sikur s'me njihnin. Jo s jam interesuar ndonjehere ne pasjen e miqve te tille, por mosmirenjohjen nuk e toleroj. Ndaj, bej ndere kur mundem , per kenaqesine shpirterore qe me fal ndihma qe jap tek njerezit, por e ruaj veten nga mosmirenjohesit me sa te mundem.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Po nje pjese e mire e shoqerise bazohet mbi interesin,duke u motivuar nga shprehja "interesi mirmegjesi'',por behen edhe perjashtime,,,,
Shoke e shoqe te hajrit eshte shuuuuuuuuuuuuuume e veshtire te gjesh. Per te pi kafe e dal klubeve t'gjith t'bohen shok e shoqe, dihet kjo... po eshte i rralle ai/ajo qe vertet i plas per ty.
Po shoqeria e sotme anon shume nga ana e interesit material.
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
i mendim kam ene una.Postuar mė parė nga ildushja
#VamosArgentina
ne pergjithesi po
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
po sigurisht
Une Mendoj Se Jo
Sepse Nese Mua Nje Person Me Eshte Simpatik
Argetohem Qesh Nuk Shikoj Aspak Anen Materiale
Nuk do pajtohesha kurre me idene te shifja dike per interes..!!
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Nuk do te quhej shoqeri po te bazohej thjesht mbi interesin. Nuk e konceptoj dot te tille shoqerine time.
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Krijoni Kontakt