Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e larguar Maska e DINA
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    103

Trekendeshi I Dashurise

TREKENDESHI I DASHURISE.
    DO JU THEM NJE NGJARJE QE ME NDODHI NE CHAT.KJO ISHTE NJE BISEDE SHOQERORE QE BENTE FJALE ME NJE GOCE QE KISHTE RENE NE DASHURI ME NJE CUN QE KY I FUNDIT NA ISHTE I MARTUAR DHE QE NUK I KISHTE TREGUAR QE ISHTE I MARTUAR.AJO ME THA QE KISHTE MARE INFORMATA TE SIGURTA QE KY CUN ISHTE I MARTUAR.
    -ME THA QE NUK DI SE CFAR TE BEJ SI TE VEPROJ SE KAM RENE NE DASHURI ME TE .MUND TE ME JAPESH NJE MENDIM.
    -UNE JU PERGJIGJA SI TE ISHTE MOTRA IME ,QE PO TE ISHA UNE NUK DO VAZHDOJA ME , NE RADHE TE PARE QE KA GENJYER ,DHE NE RADHE TE DYTE QE ISHTE I MARTUAR.AJO ME THA QE UNE E DUA SE ESHTE I BUKUR DHE ME PELQEN
    - UNE JU PERGJIGJA SE NUK KA TE BEJE BUKURIA KETU ,BUKURIA SHKON DHE VJEN PO KA TE BEJE NJERIU. PSE DO QE TI TIA PRISHESH JETEN E NJE TJETREQE MBASE EDHE KJO E DO . PO TE ISHE TI NE KETE MES SI DO VEPROJE .PO SIKUR TE NDODHI EDHE TY SIC PO I NDODH ASAJ TJETERS.PRANDAJ UNE PER VETE NUK DO E PRANOJA KURRE DHE TE SYGJEROJ QE TI TE BASHKOHESH ME MUA.
    DO KISH DESHIRE EDHE JU TE JEPNI NJE MENDIM .

ME RESPEKT DINA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DINA : 28-10-2002 mė 23:10

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    06-10-2002
    Vendndodhja
    France
    Postime
    35
    Dina.

Jam i nji mendimi me ju, nese dikush mendon ta ngrej lumturine e vet mbi fatekeqesine e tjetrit, une mendoj se eshteposhtersi.
    Nuk dua qe dikush te me keqkuptoj per ato raste kur, maredheniet midis nji ēifti jane te konsumuara dhe bashkejetesa mes tyre eshte e kote.
    Te gjithe e pelqejne te bukuren ne jete, por zemra e shpirti i atij qe ti do te ben te ndihesh i lumtur dhe jo aparenca e prkoheshme.
    Nuk e di po nji ndjenje e bazuar mbi genjeshtren, ne rastin konkret, nuk besoj se do e bej te lumtur shoqen tuaj.

Me respekt - FENWICK

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Kete mardhenie une e quaj raport i dyfishte! Raporti i vjeter mendoj se eshte i konsumuar dhe kjo dashuri ka lindur mbi nje boshllek shpirteror te krijuar nga raporti i pare! Persa i perket genjeshtres, kjo varet nga rrethanat qe e kane detyruar te genjeje personin ne fjale!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e The Hobbit
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Postime
    211
    Mendoj se pergjigja juaj ishte shume e drejte, per faktin se do te sillte fatkeqesi tek dikush tjeter.
    Dhe e dyta, baza e deshires te kesaj vajze nuk ishte dashuria (e cila duhet te ishte ne themel), ne nje kohe kur ka si themel baze vleresimi; bukurine. Ne kete menyre ndoshta do te vije nje kohe kur ky epsh do te shuhet dhe raporti do te shkaterrohet....
    Give light and the darkness will disappear of itself.
    Erasmus (d. 1536)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Mina 1005 me ty, sikur fjalet kane dale nga goja ime.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Rastesia eshte mbret i botes!

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Ai qe ka probleme ne cift, ndihet i rrezikuar nga ky fenomen! Edhe sikur te mos komunikonte ne chat do te gjente nje rruge tjeter komunikimi per te hyre ne lidhje me dike! Ne mund te filozofojme gjithe diten por duhet te kemi nje gje parasysh: ligjin e kompensimit!

O Mina, per kuriozitet, nga i gjete keto perfundime?
    Jo per gje, po ti me fjale te tjera po verteton se femren e mbaka "huri" te lidhur me keto ligjet e kompensimit.

Nese vertet mendon se jane te verteta, (padyshim qe e mendon perderisa i poston ne forum), si pretendoni qe t'u fuse tjetri ne shtepi?
    Do thuash ti qe mashkulli ka obligime, padyshim qe ka, po pse ti thuash te verteten tjetrit nuk eshte obligim?
    Me keto rregulla te pashkruara qe po na vini ne forum me zell kaq te madh do na lini beqar moj te uruara.

Cuna, po shtohet klubi i beqove me duket se postime te tilla vetem te ekzekutojne shpresen e te varin optimizmin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sokoli : 29-10-2002 mė 10:15

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Sokol, ti mendon se ciftet me probleme vazhdojne ta duan njeri-tjetrin! Nese ty te mungon ngrohtesia ne familje a nuk do ta kerkosh ate jashte saj?! Te keshilloj te mos perdoresh fjale te papranueshme ne publik!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  3. Si mund tė realizohet vazhdimėsia e dashurisė
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 13:13
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •