Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Ti ke te drejte, po hajde fol me disa qe jane gati te tregojne edhe ca kane bere me ate person ketu ne interent vetem per ta gjet... se cfare mendimi ka ai tjetri sduan ta dine...

Bravo Elna!

Elna, ke shkruar nje shkrim pasaport per kete teme, une jam plotesisht me mendimin tend.
    edhe une mendoj se preket privatesia e nje personi nqs del cdo njeri edhe kerkon me emer e mbiemer nje shok/shoqe/te dashur pa menduar rreziqet qe mund ta prekin personin e kerkuar sepse kerkuesi mund te jet anonim.

Nuk mendoj se mund te quhet i/e Humbur nje person qe te ka munguar nga shkolla fillore apo fakullteti.Ketu eshte tema per njerezit e humbur qe jan me vertete te humbur dhe nuk e din askush se ku ndodhen.

Lord
    Gjak MalSori

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    jam dakort me kete mish mashin se ka ik rrespektimi i prevatesis fare...............
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Ke brer mire shume qe ke shkruar ashtu elna, dhe ke plotesisht te drejte, edhe une jam plotesisht dakord me ty qe te tjeret te mos i perziejn ato qe the ti ee !!!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc Lexo Postimin
    Pershendetje Elena!
    Nuk jam plotesisht dakort me mendimin tend. Sot adresat dhe emrat dhe telf e shtepise nuk jane me dicka private. Fut mbiemrin dhe kerkimi ti jep te gjitha. Nuk mendoj se publikimi ne forum eshte ndonje mish mash.

Te pakten une keshtu mendoj!
    E nuk eshte e njejta gje.une nese interesohem per te gjete nje numer tel. apo te kunderten , neprmjet numrit personin, une si aplikues nuk dekonspirohem,e deri ketu eshte normale.Por nese nje person dhe ne se ne forum perdor nick name, per personin qe ai apo ajo kekron, me emer dhe mbiemer vetem per shkak te historise se mardhenieve mes tyre ai eshte i dekonspiruar.Ne kete rast lidhja mund ti sjelle kenaqesi por perse jo dhe fatkeqesi paleve.Pra nuk eshte serioze, sidomos ne rastin per te cilin diskutuam...!Une shpesh kritikoj ne forum antare qe perdorin fotografite e tyre per avavtar si dhe ato qe paraqiten me identitetin e tyre real, qofte dhe ne profilin e tij.Ky fakt gjithmone permban nje rrisk.Personat publik, mund te hapin webin e tyre por ne forume duhet te jene njelloj me te tjeret.Nuk mohohet rasti kur anetare te ndryshem kerkojne njohje personale , kjo merr rruge nepermjet lidhjeve me e-mail etj.

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Te kerkosh nje shoqe/shok me emer e mbiemer nuk eshte cenim i jetes se tyre private.

Te jipet emri dhe mbiemri i tyre, adresa e detalet e tyre private pa lejen e tij/saj, jan cenim i jete se tyre dhe eshte kunder etikes njerzore.

Prandaj nese njihni ndonje person qe kerkohet ne kete forum, dergoni nje email dhe lajmeroni se filan fisteku po ju kerkon ne kete forum, ju lutem lajmerohu nese ke deshire. Ne asnje menyre te mos jepni detalet e tyre pa lejen e tyre. Personi qe kerkohet, kur te kupton se po kerkohet, eshte vendimi i tij nese deshiron te lajmerohet.

Me respekt
    Flag

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Nuk jam plotesisht dakort me mendimin tend. Sot adresat dhe emrat dhe telf e shtepise nuk jane me dicka private. Fut mbiemrin dhe kerkimi ti jep te gjitha. Nuk mendoj se publikimi ne forum eshte ndonje mish mash.
    Kjo nuk eshte e vertet te gjitha kompanite qofshin keto telefonike apo te ndryshme perpara se te publikojne keto te dhena duhet te kene nje kntrate te firmosur nga i interesuari. Ky eshte ligji per privacy.
    Une per shembull nuk i kam publikuar te dhenat e mia ne asnje compani telefonike, interneti etj per motive publicitarie, por vetem per motiv rregjistrazioni te sherbimit qe me jepet.
    Vetem nje here me ka marre nje femer dhe filloj te me bente publicita i kishte edhe te dhenat e mia ateher fillova une ti beja pyetje asaj dhe kur e pa keq me mbylli tel.

Mendoj se drejtuesit e forumit ne ate teme duhet te lene vetem kerkesat per kerkim te njerezve te humbur dhe jo per cdo individ, sepse mund te kete edhe qellime jo te mira, dhe dikush qe mund ta njofe i jep te dhenat e nevojshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardajan : 03-10-2009 mė 16:02

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc Lexo Postimin
    Pershendetje Elena!
    Nuk jam plotesisht dakort me mendimin tend. Sot adresat dhe emrat dhe telf e shtepise nuk jane me dicka private.
    Nuk jam dakort me ty. Une kam zgjedhur ta mbaj privat nr e shtepise. Nr im nuk eshte ne numratorin e vendit ku jetoj.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    kur personi shpallet i humbur, njejt si zyrtarisht si privatisht, ai osht i humbur edhe per shoqerine mbase nuk gjindet brenda saj, ashtu si jane te humbur shqiptaret neper bote (realisht te humbur) kur nuk jane neper qytete shqiptare

dhe kur behet mish e mash
    pula behet qervish e kingji dash
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Se besoj se mund te hum njeri ne kete dite sot.Une them se fshihen vet.Ose i kan vrare.Po qe te humbi e ta gjejne sikur s'ka kuptim me duket.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •