quhet anjeza dhe eshte 20 vjet.
ka sh kohe qe nuk e kam takuar, banonte me dy prinderit dhe kishte nje moter me te madhe se veten.
quhet anjeza dhe eshte 20 vjet.
ka sh kohe qe nuk e kam takuar, banonte me dy prinderit dhe kishte nje moter me te madhe se veten.
Sikur te thoje dhe mbiemrin mase do e kemi me kollaj
Moderator, e di vet ti...
Ne ca veni e ka shpine, ku e ka bo shkollen...dhe mbiemrin nese e di.
hahahahha lali po sa anjeza ka durrsi di gjo ti???
po kshu ka prinder eeee, shpi, me banjo, me krevat eeeee :P
ej po me kto info qe dhe ti as interpoli se gjen dot
nejse seriozisht tashi, na thuj dicka me shum si psh cfare shkolle ka qene kur e ke pas takuar ti,lagjen ku banonte edhe me e rendesishmja mbiemri![]()
Durrsak per merak
Ke bere nje pershkrim shume te detajuar te Anjezes.Qe sot ne darke po marr tragetin e po shkoj te afishoj ne Durres lajmerimin tend.Me siguri nga 100 mije Anjeza qe ndodhen anej do dali "Anjeza dy-prindore"
Gjithe te mirat.
ps:
Mundohu te besh nje pershkrim me te detajuar te shoqes se kshu sic e pershkruan ti i bje me kerku "Qilperen ne mes te kashtes".
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"
me qe jemi ke durresi po pyes dhe une per nje person me pare ka jetuar ke markat e vjeter e tani se di se ku.
quhet ana hoxha ,mosha 22-23,babi saj ishte/eshte skenarist apo gazetar ,kush me ndihmon do i jem mirenjohese,,,,,,,,,,,
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
SHERRI fut hajde boj ke mu afishet se kam kshu te vdekmish hahahahahhahahaha ------ tja boj si ai humori ka vdek rrema shesim lavatrice lool o ti goce dil ke njerzit e hum tek TV klan se ta gjejn direkt mos u lodh me forumin.
FlooDist
ore se e bete sallate muhabetin sepse mund ta lexoj anjeza vete kete teme dhe do thote
une e humbur isha, te iki te cepi ku po risha![]()
Kerkoj nje shoqe gjimnazi..
Quhet Suela, ishte 1.78 e gjate atehere (tani do jete 3 metra gjyse).. trup llahtar. Tani do jete 27 vjec.
Kush e gjen ka reputacion. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt