Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Kërkoj QEMAL QERIMIN, Pozharan Kosovë

....Kerkoj shokun e studimeve, Qemal Qerimi nga Pozharani i Kosoves...une nuk e kam pare ,dhe s'kam degjuar gje per ate dhe familjen e tij qe nga viti 1992 qe kur erdha ne Amerike.........Kush e sheh kete postim dhe di gje lus qe te me ndihmoje ne venje kontakti ne kete shoqerine tone te larget...dhe te shkeputur per 15 vite...Mbi te gjitha shpresoj se eshte mire ai dhe familja e tij................

Une muajin e kaluar u antarsova ne kete" forum", dhe me ra ne sy rubrika "Kerkoj"............

sinqerisht,
    Xhabir Alili,Chicago , USA
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 09-05-2007 më 15:35

i/e regjistruar Maska e Musi
    Anëtarësuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    ZVICERR
    Postime
    7
    me vjen mir qe e kerkon shokun tend por merr kete numer te postes se gjilanit dergo emrin e sakt te ti dhe vendbanimin e me pardshem... 6000 shpresoj qe te ndihmojn sa do pak¨

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar më parë nga Musi Lexo Postimin
    me vjen mir qe e kerkon shokun tend por merr kete numer te postes se gjilanit dergo emrin e sakt te ti dhe vendbanimin e me pardshem... 6000 shpresoj qe te ndihmojn sa do pak¨
    Rrofsh ti per keshillen. KUr u antarsova ne forum e pashe kete teme dhe u gezova bile,jetonim ne ne gohe tjeter dhe eshte interesant se po te jete sot eshte vertete e paarsyeshme moskomunikim kaq i gjate ...por, ne kemi qene studente ne Prishtine..dhe ne ate kohe kur e kemi lene Prishtinen nuk kemi pas internet....eshte kohe tjeter tani...
    Me ka bere pershtypje se se per nje vit nuk eshte paraqit njeri ...

Tu rrit ndera Musi...une mbase do te shkoj edhe ne Kosove nje dite por si i thone : shpresojme...

E dij se do te kemi nje shprazeti ne mes...nje largesi, do njohtohemi me familjet tona te reja... do te kemi edhe kujtime malli nga rinia e kaluar...dhe me e dhimbshmja do te kemi nga nje ngushellim te vonuar per njeritjetrin qe ne kete kohe te gjate ndarje nuk e kemi bere per vellezrit tane qe nuk jetojne me fizikisht( Ismailin vellaun tim dhe Xhevatin vellaun e Qemalit)

me nderime per miqesine qe nuk vdes,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-09-2008 më 23:34
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Per moderatoret: kjo teme mund te mbyllet, pasi shoku im i studimeve si me i zoti se une me gjeti!
    Pas 17 vitesh ne jemi ne kontakt nga vera qe e lam pas, ai eshte shendoshe e mire ,ka krijuar familje dhe ka nje shoqe jete nga Tirana dhe dy femije shume te bukur,nje djale dhe nje vajze.
    Falemnderit te gjithe atyre qe me kane kontaktuar ne privat.
    Miqesia e vertete eshte bukuria e jetes, mbetet e perjetshme edhe pas ndarjeve kaq te gjata me kohe dhe hapesire.

me nderime,
    bili99
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Tema të Ngjashme

1. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  2. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  3. Lutje për Muslimanët
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  4. Albin Kurti: "Të gjithëve na mungojnë"
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 25-01-2006, 22:29
  5. Nga ideja deri te realizimi i spastrimeve etnike të shqiptarëve
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-01-2004, 06:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •