Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Deus palla ma hoqe petllen fare,nga e nxorre Ronaldon mesfushor.................?

Ku ke petull per te hequr ti mer mlysh! Eshte Christiano Ronaldo ai me lart dhe me nje Zambrotta ne te njejtin krah me te, do bente namin! Gallas, nuk e kam fort te qarte nese do kombinoje mire me Magjine, prandaj kam marr dhe Van Bronckhost ne stol, per zevendesim direkt nese calon. Mgjt me pelqen forca dhe shpejtesia e tij, keshtu qe do i jap pak kohe. Sulmuesat i kam zgjedhur te forte fizikisht. Me pelqejne te tille, duke pasur parasysh qe elegancen dhe ajken e kam ne mesfushe (my favorite part of the field) kurse mbrojtjen, se can as lepuri! Vieira per mendimin tim (mgjs pelqen dhe meriton te jete perpara) eshte i pazevendesueshem dhe mbret ne ate pozicion. Kjo skuader qe kam zgjedhur me lart, do ishte enderr per cdo tranier!

Dhe mos ma ngacmo Monakon, se pervec RVN dhe Nestes, ma ka ftof mendjen per ekip klas qe ka zgjedh!

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    E mer trajner plazhi,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Sben prokopi ekipi yt sa te kesh ne qender te mbrotjes Ferdinandin.
    Edhe me nje Viera ne mesfushe e tre lojtare qe nuk mbrojne as hijen e tyre te calon mesfusha.......

edhe Ronaldo portugezit veri C perpara sic ja ve edhe FIFA,se forum hesapi ngaterrohet dynjaja.

Ekipi i Monakos eshte model sidomos mbrotja me Bularuzin dhe sulmi me Van vanet..............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 16-11-2006 mė 02:00
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Lolll

Ja qe i re m'qaf kot, e ka pas per Ronaldon mesfushorin, po ju Gjermont merrni zjarr si flaka kashtes. Edhe coku iu merr na i Qipro neper kom. lol nejse

Deus, Van Nisterloyn e vuna per me fitu ca pike se sikur po bo gola me Realin, ndershmerisht per pyk desha me von Adrianon e Interit. Po ta shofim po qe se nuk bo mo gola Vani, ne transfertat e dimrit do ngrej plackat.
    HOLLAND...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako

Deus, Van Nisterloyn e vuna per me fitu ca pike se sikur po bo gola me Realin, ndershmerisht per pyk desha me von Adrianon e Interit. Po ta shofim po qe se nuk bo mo gola Vani, ne transfertat e dimrit do ngrej plackat.
    Vaj medet.......................
    Ju nuk doni lojtaret tuaj,vaj halli ne te presim te na thoni ndonje fjale per te mire per tanet..................
    Apo harrova RVN nuk u loz me me kombetaren.
    A ju qafsha une me Bayon qe te dy juve.............
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Vaj medet.......................
    Ju nuk doni lojtaret tuaj,vaj halli ne te presim te na thoni ndonje fjale per te mire per tanet..................
    Apo harrova RVN nuk u loz me me kombetaren.
    A ju qafsha une me Bayon qe te dy juve.............

Nuk them fjale te mire jo vetem qe slu me kombetaren po nuk eshte ai Van Nisterloy i pare qe ishte me Manchesterin qe nuk dilte nga fusha pa 2-3 gola. Tani ne e themi edhe te keqen edhe te mire.
    Per lojtaret e tu i kam thone edhe Visit, me c'pashe ne boteror i heq kapelen Lipe Lamit edhe Shvarcenejgerit qime verdh. Ata te dy jane lojtar bish.

Edhe mos na qani shume ne po lejini lotet per Qipron sot. lol
    HOLLAND...

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga kacaku basket
    Piket do merren nga koka jone mer daje.

Sic e shikon ekipet qe kemi vene jane ekipe qe i njohim te tere.Gjithashtu edhe rezultatet e tyre i marrim vesh shume kollaj.

Un psh kam Diden ne porte. Di qe Dida hengri dy gola sot fjala bie -2 pike.
    Per golat kollaj ajo pune kush i shenon.
    Per penalltite idem
    Vleresimet per cdo lojtare do merren nga gazetat.Per italine se kena problem apo spanjen.Duhet me u angazhu njeri ne angli,gjermani,apo france
    Kampionati fillon javes tjeter kur jane dhe ndeshjet e para.

Sa shpejt me kupton o figure ...

Une te kam pyetur PIKERISHT per ate muhabetin e nenvizuar me TE KUQE ...se mbledhje zbritjet e golave i ben kushdo....

Ndaj te pyeta per VLERESIMET ... Ne Itali vleresimet jepen TE PAKTEN nga 6 gazeta ... e jane vlersime te ndryshme ....
    E njejta gje duhet te jete per kampionatet e Anglise ,Spanjes ....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Per lojtaret e tu i kam thone edhe Visit, me c'pashe ne boteror i heq kapelen Lipe Lamit edhe Shvarcenejgerit qime verdh. Ata te dy jane lojtar bish.

Normale i kom une ne ekip. Ne fakt Schweinny sikur nuk ma ka mbush mendjen kete fillim sezoni shume inkonsitent edhe ne nje loje te tille te duhen lojtare qe luajne mire day in edhe day out. ne fakt kisha qejf te blija nje nga keta te :
    Van Der Vart, Hargreaves edhe Diego.
    Te parin se po luan mire me Hamburgun edhe ne ozicionin e mesfushorit po shenon gola se ka sulmin me te dobet nga ekipet e elites ne Gjermani edhe te kesh nje mesfushor qe shenon eshte pike plus po se morra se ne ate pozicion kam Dinhon. Hargreaves se eshte i llahtarshem per rezistence edhe stamina ama eshte akoma i demtuar edhe pse kthehet kete jave lojtaret e demtuar jane tek a cift nuk dhet ne cforme kthehen. I treti ka qene ne forme te shkelqyer me Werderin ama vlen e njejta gje si me Johanin eshte Ronaldhino ai qe eshte nja 3 pesmetkatshe mbi te tjeret.

Ne porte kam Lehman qe eshte ne forme edhe ka siguri
    Mbrojtjen e kam blinduar me Nesten edhe Chivun. Ne krahe kam 2 mbojtesa si Lahm edhe Cole. Lahm eshte zgjedhje naturale kurse Cole e zgjodha sepse eshte aktiv ne sul edhe ndonje gol nga mbojtesat eshte plus. Te njejten gje ben Lahm kshuqe jam set.

Ne mesfushe Ronaldinho si organizator besoj eshte zgjedhje natyrale. ne krahe kam lojtare qe ja kane nuhatjen golit edhe shperthimeve eksplozive si Basti edhe C. Ronaldo (Se po harrova C na kritikon trajneri koleg Kolombi lol ). Shkaterrues nuk kisha si te leja jashte nje nga lojtaret e ekipit qe simpatizoj ne Itali De Rosin qe ma ha mendja jeni dakort qe eshte motorr.

Ne sulm me te terhequr Tottin thjeshte zgjedhje preference mund te kisha marre cilindo sulmues qe shenon shume ama Francesco eshte i preferumi im. Edhe henry qe e ka te sigurte mesataren e larte te golit.
    Klose rezerve garanton ca pike nga pankina se shenon gjithashtu shume.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Sa shpejt me kupton o figure ...

Une te kam pyetur PIKERISHT per ate muhabetin e nenvizuar me TE KUQE ...se mbledhje zbritjet e golave i ben kushdo....

Ndaj te pyeta per VLERESIMET ... Ne Itali vleresimet jepen TE PAKTEN nga 6 gazeta ... e jane vlersime te ndryshme ....
    E njejta gje duhet te jete per kampionatet e Anglise ,Spanjes ....
    Gazzetta dello sport ne Itali i jep me te saktat per mendimin tim.Tutto sport eshte e Familjes Agnelli dhe dihet ca votash ka dhene historikisht dhe ca votash jep.
    As ne spanje.
    Ndersa ne Angli gjermani dhe france na ndihmoni se tere keto pune sdo i bej une me krushkun

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Kemi fitu noi pike deri tani, apo e ke harru komplet kete muhabet? Ca u bo me skuadrat qe zgjodhem? ...

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    U mbyll kampionati si duket
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Superliga 2008-2009
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 24-05-2009, 09:31
  2. Skuadra më e mirë në botë!
    Nga Ryder nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 14-10-2008, 13:41
  3. Cila eshte skuadra me e forte ?
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 08:22
  4. Cila eshte skuadra juaj me e preferuar europiane?
    Nga Dr.K nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 12-01-2004, 00:11
  5. Skuadra juaj e preferuar...
    Nga Orso nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 11-11-2002, 13:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •