Shoqeria ka shume rendesi per mua sepse per mua eshte me e rendesishme.Dashuria iken edhe vjen.
Shoqeria ka shume rendesi per mua sepse per mua eshte me e rendesishme.Dashuria iken edhe vjen.
Dakort me parashkruesen.Shoqeria e vertete ngelet dhe eshte gje e rralle.Une kam mbajtur shoqeri ketu e 20 vjet dhe e vleresoj shume .
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
ok me mendimet e shum parashkruesve jam dhe une qe shoqeria eshte dicka e rendesishme po sidoqofte ,cdo gje ka vendin e vet sidomos dashuria qe luan nje rol te rendesishm ne zemren e njeriut . Se vertete mund te kete nje shoqeri te vertete dhe te qendrrushme por sado vendin e dashurise nuk e ze ndaj per mendim tim, them se cdo ndjenje ka rendesite e veta.
Jane po aq te rendesishme sa shoqeria dhe dashuria, nje njeri qe nuk ka shoqeri them se eshte nje hic, per dashurine, ajo flet vete, dhe secili din me i lan vendin qe i takon.
BeBushja Nqs te Iken Nje Shok/Shoqe Shum Vjecar Dhe Nqs te Iken NJe i/e Dashur 1 Vjecar/e!?Zgjidh e Mer.Dhe Nje Gje Flas Nga Praktika Jo teoria
Dio C'è
Per mendimin tim me merendesi ka shoqerija pa diskutim...
Une per vete.. nese nuk ka arsye bindese do sqarohesha me te.. per ta bindur qe nuk e ka me te drejt.....por nese ka arsye per nje gje te till ateher kuptohet te dashurin
...vet mendoj qe te rendesishme jan te dyjat, si Dashuria po ashtu dhe Shoqeria, por me ne fund pa Dashuri nuk ka as Shoqeri...keshtu qe Dashuria e ze vendin e pare dhe manifestohet ne çdo aspekt...
...Perqafime ...dhe puthje Shoqerore per te gjith...çdo te mir.
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
para mi
xixe e una buonita
e che io sto enamorado con buon muchacha
10000 besos a ti
Sa do qe te thuhet qe me shume ze vend dhe rendesi shoqeria eshte e kunderta,pasi dashurina eshte ne vend te pare.
Krijoni Kontakt