Postuar më parë nga valius
Ska me se a shit, nese don ta jap me qera
Postuar më parë nga valius
Ska me se a shit, nese don ta jap me qera
Hahha jepja me qesejmPostuar më parë nga Studenti-Te
, jan shit o valius , une personalisht se kam , po do shoh ta gjej dhe de ta jap
![]()
Sui generis
hehehe a krejt a shit a?interesant po ndash me qera de ta marSka me se a shit, nese don ta jap me qera![]()
Ok me jep Adresen ta dergoj me poste![]()
I nderuar Storm Angel.
Meqense e cekët se këtu në zvicër mund të gjindet libri i R.Osmanit,do të isha lutur të më tregoni se ku mundë ta gjej.
Të falemenderoj që tani.
a.adili@mysunrise.ch
Une do te kisha pyetur nqs ke degjuar dicka per klubin humanitar Debreshi?
Aty do mundesh me gjetur informata per librin. Nqs nuk ke ndegjuar ose nuk e din vendin, atehere e bej une nje kerkese te librit andej dhe ta dergoj me poste nqs banon ne Zurich.
Duhete vetem te kesh parasysh se libri kushton 20 Franga. Aq e bleva une.
Ose me shkruaj nje mesazh privat edhe do te lajmeroj me mire.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
[QUOTE=StormAngel;1696570]Une do te kisha pyetur nqs ke degjuar dicka per klubin humanitar Debreshi?
Unë jamë anëtar në këte klub dhe qytetar i Debreshit dhe sot u interesova por nuk dinin gjë.
Poqëse Ju keni mundësi të sjellni një libër të tillë në këte klub unë dotë Ju falemenderoja përzemërsisht.
Të hollat për librin dot mund ti merni prej kamerierit të klubit të cilin dhe do ta informoj që sotë.
Ju falemenderoj përzemërsisht.
Ali Adili
Po që se ka të interesuar më tepër forumist me banim në Zürich për këte libër, mundë që të bëj një kërkesë një mikut timë në Gostivar që të na sjellin te klubi Debreshi disa libra.
Ndryshuar për herë të fundit nga aadili : 16-09-2007 më 19:19
Se do të ketë probleme me botimin e këtij libri z. R.Osmani nukë është e re.
Kamë dëgjuar nga miqë të tijë se ai gjithmonë ka pasur kanosje nga persona anonim(letra anonime)se me krijimin e ndonjë partije të re do të kishte pasur probleme ai dhe familja e tij.
Kurse, sjam i sigurt para 4-5 vjetëve ,e kishim edhe mysafirë në klubin debreshi ku dhe vet personalisht e kamë pyetur se a mendon që në të ardhmen të formoj një parti të re.Përgjigja ishte se është shumë herët të flas për krijimin e një partie të re por nuk përjashtohet mundësia që në të ardhmen të formoj parti në qoftë se koha e kërkon ate.
Ndryshuar për herë të fundit nga aadili : 16-09-2007 më 19:48
Ma jep adresen aadili te ta dergoj librin me poste, nqs ende nuk e ke marrur.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt