Pershendetje dora! Mire se na erdhe dhe... ia kalofsh sa me bukur ketu ne forum. Suksese ne mesime![]()
Pershendetje dora! Mire se na erdhe dhe... ia kalofsh sa me bukur ketu ne forum. Suksese ne mesime![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
mireserdhe dora e mos u merzit per gabimet se ja fusim edhe ne anglish ,deutch.italane ehu shqiptarin e merr vesh tan bota shikoje forumin se perzierje turshish kemi ah harrova (turlish)
hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa me falni aaa une qesh shume blondine maaa.
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Mire se erdhe dorushe
Ja kalofsh bukur fare ketu
Ciao !
Wawww... :p
Vajza ju falenderoj shume ,dhe jame shume e kenaqur qe ndodhem midis jush.
Jeni ēum ēum te mire
CIAO
capkenia(BY DORA)
Sipas shkrimit tat pak me siper, ti the qe mamin nuk e ke shqiptare!Postuar mė parė nga dora
faleminderit te gjitheve jeni vertet shume te mire.Une kame lindur ne tirane por jam larguar nga shqiperia ne moshen 6vjece. Se duke pasur mamin te huaj u larguam nga shqiperia ,dhe te them te verteten me falni ndonihere kur bej ndonje gabim ortografik se shqipen ma kane mesuar prindrit dhe jo si ju qe e keni neper shkolla.
capkenia(BY DORA)
Do te doja te na tregoje se nga eshte me origjin nese nuk do te kishte ndonje problem ?
Me respekt London_UK
dhe benvenuti il Forumi Shqiptar
Welcome in Albanian FOrum![]()
n.q.s do te mesosh mire shqip une jam gati te te behem tandempartner.(bej shaka)
Cfare ndihesh me shume, shqiptare apo italiane?
...niente che amassi di piu'...
dora
pershendetje
mireseerdhe ne forum dhe ja kalofsh sa me mire midis nesh, gjithe te mirat dhe suksese ne cdo fushe te jetes tende.
sinqerisht
gerta
LONDON UK
Une mamin e kame me origjin beratese nga e jema kurse nga i jati eshte italiane.Gjysshi ime kur ishta lufta ne shqiperi
ndodhej atije.unjojt me gjyshen time,dhe u martuan,dhe vajten te jetonin ne tirane.mami ime lindi pas 3 vjetve,mbas 3 vjetve gjyshin time e larguan nga shqiperia dhe se lejuan te merte femijen dhe nusen.Ne vitin 88 gjyshit time ju lejua te vinte ne shqiperi,dhe e pa vajzee tij mbas 35 vjetve.dhe e gjeti 38 vjece te martuar dhe me femij.kur erdhi na mori dhe ne me vete ne
itali.
kjo ishte istoria e mamas time.
CAPKENIA(BY DORA)
Sa prekese!!!!
...niente che amassi di piu'...
Krijoni Kontakt