hahaha, sa shejtane qe je mqafshPostuar më parë nga FierAkja143
kiss yvo.
hahaha, sa shejtane qe je mqafshPostuar më parë nga FierAkja143
kiss yvo.
Hidden_Man,
Po kërkoj falje paraprakisht nëse gabojë për drejtime në Universitet në vendlindje.
Fillimisht po i mar si shembull dy drejtime që i përmende.
Pyeti studentat e Informatikës në vendlindje se çfarë pajisje kanë për studime/hulumtime. Atëher, krahasojë ato pajisje me ato në të cilat ju keni qasje në internet kafen/çajtoren në të cilën ju punoni. Besojë se vjen në përfundim se më shumë ke mundësi me e studju Informatikën në internet kafe se sa në drejtim të Informatikës në Universitet në vendlindje.
Në atë Universitet është i mirë drejtimi i Inxhinjerisë Elektrike - asaj që i thuhet drejtim i Informatikës në atë Universitet në vende tjera kishte me qenë si Inxhinjeri Elektrike me krejt pak klasë që ndoshta munden me qenë të nivelit të dytë të Shkencave Kompjuterike. Gjithashtu, për inxhinjer elektrik - sidomos për voltazh të lartë - ka më shumë punë në vendlindje.
Megjithatë, stomatologu fiton më shumë se inxhinjeri elektrik. Përveç të hollave, nuk bën me i harru edhe më të rëndësishmet që të jepin vullnet: në Stomatologji - Fakultet të i Mjeksisë - ka më shumë femra se sa në Informatikë - Fakultet Elektroteknik.
Në përgjithësi, tash mëso që kur të vjen koha me pas mundësi me e zgjedhë një drejtim që të mundëson me fitu më së shumti (psh. Stomatologjinë më mirë se Informatikën). Pra, mëso se do të duhet ajo dije në provim pranues - se psh. do të ketë më shumë njerëz që do të shtyhen me ty për me u pranu me e studju Stomatologjinë (ose çfarëdo drejtimi në mjekësi) në krahasim me drejtime tjera.
Në fund, nëse të bjen në mend për vendlindje atëher mundesh me zgjedh çfarëdo drejtimi veçse mos u bë këngëtar ose politikan.
"Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.
Postuar më parë nga Fiona
moj ti kshu prishet kjo rinia e soteshme se nuk degjojn me prinderit
dhe ne ktu ne forum nevend ta eliminojm kete fenomen, e enkurajojm
mmmmkay?![]()
Informatiken do zgjidhja po te isha ne vendin tend.Davius lol qafsha une per shkrimet e tua :P.
Degjo ktu , boj kshu , kap i dashnore ene ku te shkoj ajo ti gjemoje nga mrapakur te te vij mosha per te ndjekur universitetin leja dashnoren babit dhe ti shif rrugen tate
![]()
INSIEME
...CON IL DIAVOLO IN CORPO!
Krijoni Kontakt