Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Postime
    10

Nuk jam i sigurt për degën që duhet të ndjek

A kishit mundur qe te me tregoni ndokush nga ju se qfar te Studijoj une ne jeten time?
    Mua me pelqen shum fakulteti i Informatikes por babai me thot me e regjistru fakultetin e Stomatologjisë.
    Megjithse ende jam i ri per te vendosur per kete gje ngase jam ne klasen e 9-të dhe me duhet ende kohe per te vendosur per kete gje por koha do shkoj shpejt dhe do ngelem i pavendosur hahaha:P
    Keshillat e juaja do te me ndihmojne shume!
    Ju jam mirenjohes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    po pse te vendosi babai juaj ne degen qe ti nuk e preferon ..
    apo neser te na i vdesesh njerezit ....

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Hidden_Man,

Verej se ende je "jeshill", dhe po te jap nje keshille: Ky eshte nje vendim jetesor per ty, nuk eshte dicka qe duhet te vendos babai yt, apo me pak te vendosin ne kete rast anetaret e forumit, degen tende! Nuk te them qe ke bere keq qe ke hap kete teme, por kerkesa jote per sugjerime eshte teper e thate, eshte dashur te japesh me shume detaje per hobet tuaja, lendet qe te ecin mire, aktivitetet shkollore dhe jashta-shkollore, dhe gjerat qe ben ne kohe te lire. Nese na kishte dhene nje orientim te tille ne do te kishim me te lehte te sugjeronim per drejtimin tuaj te jetes!

Psh: nese na kishte thene qe pas shkolles, ndjek nje kurs per piano apo je i regjistruar ne nje klub futbolli rajonal, dhe keshtu ndonje orientim tjeter, ne shume lehte kishim zgjedhur dilemen tende, profesionin tend te jetes. ( )

Zogu, pyet 100 vet, ben si di vet!

Cdo te mire...
    My silence doesn't mean I am gone!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    banu xharrah mi ba thmite synet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Hidden_Man,

Verej se ende je "jeshill", dhe po te jap nje keshille: Ky eshte nje vendim jetesor per ty, nuk eshte dicka qe duhet te vendos babai yt, apo me pak te vendosin ne kete rast anetaret e forumit, degen tende! Nuk te them qe ke bere keq qe ke hap kete teme, por kerkesa jote per sugjerime eshte teper e thate, eshte dashur te japesh me shume detaje per hobet tuaja, lendet qe te ecin mire, aktivitetet shkollore dhe jashta-shkollore, dhe gjerat qe ben ne kohe te lire. Nese na kishte dhene nje orientim te tille ne do te kishim me te lehte te sugjeronim per drejtimin tuaj te jetes!

Psh: nese na kishte thene qe pas shkolles, ndjek nje kurs per piano apo je i regjistruar ne nje klub futbolli rajonal, dhe keshtu ndonje orientim tjeter, ne shume lehte kishim zgjedhur dilemen tende, profesionin tend te jetes. ( )

Zogu, pyet 100 vet, ben si di vet!

Cdo te mire...
    Lendet qe me ecin mire ne pergjithesi jan te gjitha lendet por me se shumti me shkon Matematika,Gjuha Angleze,Teknologjia keta lende me shkojn me se shumti pra keta lend i kuptoj me leht.
    Neashtu une edhe punoj ne nje Internet Kafe ketu ne Kosove dhe kjo me ndihmon edhe me shum qe te arrij diqka qe e deshiroj.
    Sa per klube futbolli e kurse per piano ato nuk i ndjeki sepse sme mjafton koha mua,nuk kam kohe te lir.

Falemnderit per mendimet e juaja!

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Po mendimin e mamit e merr parasysh????
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    hahaahahah kjo qe seriozisht e forte. lol
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

ReSpEcT Maska e Neo_AS
    Anëtarësuar
    08-04-2005
    Vendndodhja
    i cik ne Shqipri, i cik ne Itali...
    Postime
    74
    Do te rekomandoja te hiqje dore nga deget e forumeve meqe qeke ne mosh te thyer. Vej men shkolles i her(asaj qe je duke vazhdu) per te ardhmen ka koh. Kur kom qen i vogel doja te bohesha pilot, pastaj doktor, me von msova qe ekzistote dhe dega e gjinekologjis(shum interesante ne praktik) , por nderrova nenie dhe kalova per design dhe tani kom perfundu ne Informatik... Ti thash kto per te te dhen 1 ide se sa kollaj nderron mendim sipas rrethanave. Mas nja 2-3 vjetesh do te kesh menie tjeter dhe do e shofesh vet se ca je i aft te besh dhe ca jo... Neo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Ne klasen e nente dhe mendon per keto gjera? wawwww...lol. Bej cfare te duash ti, se ti do jesh ne ate profesion gjith jeten, jo babi. Renci ka qe ta pelqesh ti. Merr disa lende ne ate profesion edhe pastaj shif e boj n.q.s te pelqen apo jo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    degjo babin!
    je i vogel akoma ti te besh si te doj koka jote.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Jeta është e shkurtër kurse vdekja e sigurt.
    Nga ruhit në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 22-12-2023, 04:24
  2. Mënyra më e sigurt për shkatërrimin e fatit bashkëshortor
    Nga hysnib në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-01-2009, 18:10
  3. E ardhme e sigurt apo dashuri e pa te ardhme?!
    Nga Andres në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 02-09-2005, 15:06
  4. Euro apo dollari?! Cila monedhë është më e sigurt?!
    Nga INDRITI në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2004, 18:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •