Dua te di mendimet tuaja per sa i perket kesaj teme.
Mbas daljes se pare (first date) me nje person qe me te vertete e pelqeni, sa pritni ose sa ju ka takuar te pritni para se te flini me te (pra te keni marredhenie me te)?
![]()
Dua te di mendimet tuaja per sa i perket kesaj teme.
Mbas daljes se pare (first date) me nje person qe me te vertete e pelqeni, sa pritni ose sa ju ka takuar te pritni para se te flini me te (pra te keni marredhenie me te)?
![]()
totally lovable
Ah sikur nje gje e tille te varej nga une...Po besoj se kjo teme eshte vetem per femrat apo jo?
Tani po qe aq e mire vajza, presim nja dy tre takime![]()
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Tema eshte per te gjithe, por me shume me interesojn mendimet e vajzave, por edhe ju djema, mund te shkruani nese mendimet nuk i keni dhe aq common..Postuar më parë nga lone_star
sepse ma merr mendja se mund ti imagjinojme pergjigjet tuaja rreth ksaj teme(djem hesapi)
ose me mire, mund te me shkruani per ndonje marredhenie qe ju ka shkuar gjate pa pas s*x (nuk e di a mund ta them, se mos te me qesin me shqelma e jashte heheh)
dhe mos kini marre:P
totally lovable
UNE personalisht eci me nje parim ...Postuar më parë nga @ngel_EyEs
njerezit duhet te jene te vetedijshem per ate qe bejne ...
me nje person qe vertet do te me pelqente , do flija me te kur ta kisha njohur mire.,kur te korijoja nje besim te plote tek ai si parter .![]()
po aty eshte ajo e shkret fjetje nuk iken si heret a von ...
ju ve thoni qe dole nje nat ,dy net dhe hajde se duhet te flesh tani .
nuk e mendoj dot nje gje te tille ...![]()
Po duhet te presesh pak nqs vertete te pelqen dhe ja vlen vajza
Por si te jete vavti sic thote dhe xhaxhi Vani![]()
Absolutisht jo ne takimin e pare!!!Leri ca dite vetes dhe atij qe te njiheni me nga afer!!!Pastaj mendoj qe veprimet ndodhin spontalisht!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
ke te drejte djali .Postuar më parë nga cool_vl
po me vajzat e huaja mund te shkosh per nje ore ,
kurse me shqiptaret te duhet te lexosh nje roman perpara .![]()
Sic e kane thene te tjere me siper, po te ishte puna per ne, e benim ne sekondin e pare. Sa per vajzat.......le te lexojme postimet e tyre.............
Sa me shum te presesh para se te flesh me nje person qe do te njohesh aq me mire( me vjen keq per cunat )
Te pakten me 3 muaj fillon e njeh ate ne nivelin social se si shprehet e c'far mendon e se sa te perbashketa keni qe te dy.
Nga 3-5 muaj eshte niveli i ngrohtesise se ndjenjave per njeri tjetrin dhe kerkimi i plotesimit total . Shume puthje e shum njdenja fluturojne ne ajer por eshte gje e bukur e cila mund te jete baza e nje relate te forte me dike e pse jo edhe nje relate pergjithmone.
Nese djali te do dhe ka mundur te prese dhe ti e do e do e do fort atehere eshte kohe per te fjetur bashkelol
gjum te embel !
Krijoni Kontakt