Vallaji me ckam marre vesh keto ditet e fundit , aman kujdes kur beni sex me boten . A ja ja ja cfare nuk mban kjo toke. Lloj lloj pislliqesh.
Para se te flini beni analizat pls , mos u nxitoni . lol
Vallaji me ckam marre vesh keto ditet e fundit , aman kujdes kur beni sex me boten . A ja ja ja cfare nuk mban kjo toke. Lloj lloj pislliqesh.
Para se te flini beni analizat pls , mos u nxitoni . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po te vjen deri tek krevati ajo vajza, i ka vdek nona asaj punes. (Postuar më parë nga alnosa
)
My silence doesn't mean I am gone!
mos prisni shume se si dihet digjeni pastaj.njera tha une prita 6-7 muaj pa e bere ate punen (pa flejt dmth) dhe zoti e din se si durova edhe une.por edhe ai nuk insistonte shume se thoshte hajt mos meqe sdo kur te te mushet mendja ty.pas 6 muajsh vendosa te flej tha ajo dhe vajtem ne nje hotel.por sqe e thene sepse ati nuk i ngrehej.lol.u mundua tha ajo i shkreti djerse te ftohta i dolen.pastaj e morra une iniciativen desha te jete sa me e paharrueshme kjo nate sepse kisha harxhuar 6 muaj per kete, por prap asgje.biles i rash dhe ne gjunj por sdonte qe sdonte.e nejse ate nate flejtem por aty me rrinte mendja tha ajo ,ne mengjes u munduam pra por prap asgje.tani une i thash a e prenotojme edhe sonte kete hotelin.edhe ate nate asgje keshtu qe edhe kjo mardhenie deshtoi.pra mendimi im eshte qe sia vlen te presesh shume.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Kape situaten!!
Kur i thon nje fjale "Burri ka pushtetin ne dor,nese je i afte shfrytezoje,ne te kundert do luash "kuka fshehurazi"
Megjithate ka te bej dhe me vajzen,duhet ti pershtatesh tipit te saj.
Feel the pump √
Keni dale komplet nga tema por...duhet te them dicka
C'fare jane kote me zor....ua ua edhe pa pike turpi shkuan
" a jemi burra a ca jemi?"
eshte shum poshte e shum dobet kur perdor fjalen " me zor"
drejt ka parafolsi
vecse une e kisha kundershtu pak meqe asht dhe king
nje muaj a nuk asht shume vllai jem a?????
ti thuj smund te rri nje natte po muaj
papapa shejtan largoju
Te ishte n'dor time zgjedhja, do boja fiskultur 24/7(duke llogarit ene pushime per gjona te ndryshme me te rendesishme si pune, shkolle, ushqim, etj.)... vej kapucin kokes ene hec babe... po c'e do qe jena HOMO SAPIENS SAPIENS ene kena llogjik, kena ndjenja, kena emocione, e kena shum gjona te tjera te e ulin i cik si shum ket frekuencen 24/7... po shyqyr kena ene gjymtyr, se perndryshe ku do perfundonim!!!
Ke te drejte e dashur po c'ti besh,kete koke kam...Postuar më parë nga bebushja
![]()
Sa duhet te presesh??? Varet nga situata. A e njifje kete cun me perpara e ke pas shok edhe pastaj filloni te dilni, apo e takove rastesisht edhe filluat dating. N.q.s esht e para, s'besoj se duhet me prit shume. Po n.q.s esht e dyta, ku di gjo un, sikur s'i besoht njerezve, duhen disa muaj. Pastaj, n.q.s e pelqen shume shume, eh* rrjedhin me shpejto ato pun.![]()
Nje jete eshte pak per personin e vertete...
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Krijoni Kontakt